Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בשעות הצהריים עברתי ברחוב רמתיים שבהוד השרון מול פלאפל כדורי למי שמכיר.

לפני אני רואה משאית נוסעת כשלאט לאט היא עוברת לנתיב השמאלי בכדי לפנות שמאלה ובוא זמנית דלת הצד של המשאית נפתחת.

הדלת נפתחת פעם אחת שניה לפני שהיא פוגעת ברכב מימין ושוב נסגרת אך בפעם השניה שנפתחה הדלת היא עקמה למזדה שלוש את החלק שנמצא בדיוק מאחורי החלון האחורי שמאלי.

הבחור שישב ליד נהג המשאית יוצא מהרכב כשבדיוק באותו הזמן הגברת עם המזדה שלוש יוצאת ומסתכלת על הנזק...

הבחור בקור רוח סוגר את הדלת של המשאית נכנס אל המשאית וזו התחילה לנסוע כאשר הנהגת (מבוגרת יש לציין) צועקת לו תעצור, דופקת לו על הדלת ומנסה לפתוח.

למזלה הרמזור התחלף לאדום והוא היה חייב לעצור, הוא אמנם עצר אבל לא פתח לה את הדלת.

ראיתי את הגברת מהצד ממש מתנשפת אז ירדתי מהרכב אמרתי גברת בלי לחץ בואי נצלם את הרכב...

צילמתי את הרכב באייפון מספר רכב + סוג הרכב, עשיתי בוק לנהגים ונתתי לה את המספר טלפון שלי ושל אבי שישב איתי ברכב.

כמה בן זונה אתה יכול להיות?

אני מקווה שהיא תכניס לו וחזק!

פורסם

גם לי יש מאזדה 3, וגם היא מתהדרת בשריטה ארוכה לאורך התא מטען, גם בגלל נהג משאית שפתח את הדלת. זה לא משהו שאפשר לפספס, כשנהג משאית שורט רכב ככה, הוא לא יכול שלא לשים לב, ולכן מדובר באדם רע נטו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הגבת בצורה מצוינת,כול הכבוד,אני מקווה שהוא ישלם על זה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אתה רוצה לעשות מעשה טוב אז ממליץ לך גם לפנות לתחנת המשטרה ולתת עדות, כך יפחת הסיכוי שהתיק יסגר עקב "חוסר עניין לציבור".

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

טוב לדעת שיש עוד אנשים כמוך שנירתמים לעזור עלה והצלח!

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

פורסם

זה אני הייתי הנהג הזה נראלי אכלתי אותה ובגדול!

סתם הייתי חייב לרשום את המשפט הזה :twisted::twisted:

כל הכבוד על איך שפעלת

פורסם

פעם ראיתי ברחוב משכית בהרצליה פיתוח, נהג משאית חלוקה נוסע עם דלת אחורית מתנופפת לצדדים - כמעט הוריד למישהו את הראש.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

קרה לי בדיוק אותו הדבר,נהג משאית חלוקה,האדיוט שכח לסגור את הדלתות האחוריות,

שהוא פנה שמאלה הוא דפק את הדלת האחורית של הרכב שלי שחנה מימינו וכמעט הוריד את הראש לזקן שהלך

צמור לרכב שלי.

הנבלה שיחק שהוא לא ראה לא שמע,אז נכנסתי לרכב ורדפתי אחריו,היה בלאגן גדול שבסופו הנהג פוטר מהחברה שהוא עבד בה,

כל הנזקים שולמו,אבל את המצב של הרכב המטופח שלי כבר אי אפשר היה להחזיר אחורה.

פורסם

כל הכבוד על התגובה המהירה והתושיה. מקווה שיכניסו לו באבי אביו.

מיום ליום המצב כאן הופך לבלתי נסבל.

מעניין אותי איך עדיין לא הבינו, שזה שהמשטרה לא מתערבת בפגע וברח לרכוש,

מוביל את האנשים לחשוב שגם מפגע וברח עם נזקי גוף הם יתחמקו.

הרי אם בנאדם היה יודע שירדפו אותו, וסביר שיקבל שלילה ואו קנס רציני,

כולם כמו טטאל'ה היו עוצרים ונותנים פרטים.

• תוכן חדש...