Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נדודי שינה מובילים לשיעמום, שיעמום מוביל לשיטוט חסר תכלית באינטרנט, שיטוט חסר תכלית באינטרנט מוביל לרעיונות גרועים, רעיונות גרועים מובילים לשפיכת כספים מיותרת.

במילים אחרות, היה לי משעמם והחלטתי לשדרג קצת את המערכת שמע בסלון.

התחלתי משיטוט קצר בהיצא של jamo ביד 2, זה הוביל לאכזבה כי לא היה שם את הדגמים שזכרתי כל כך לטובה מהיוטיוב( כן כן הענקיים האלה שמצלמים איך התקרה רועדת), ומשם עברתי לסרווין ווגה שגם זכורים לטובה. חבר העמיד זוג e710 עם מגבר שלא מצליח להגיע למקסימום נצילות של הרמקולים והם נשמעים כמו מיליון דולר כבר 4-5 שנים.

מצאתי עסקה לא רעה לזוג ve12f עם מגבר, בעיקרון הביקורות נראות כמו תמיד: מתחלקות למעריצים שרופים ושונאים מושבעים.

בשורה התחתונה אני רוצה לשמוע קצת דעות לא משוחדות על הצמד חמד.

אם למישהו יש המלצות מעניינות עד 3500 עם מגבר אשמח לשמוע.

עריכה זריזה: נראה שרמקולים של wharfedale נמכרים במכירים מאוד נמוכים ביד שניה. הבעיה היא שאני לא מכיר אף רמקול שלהם. דעתכם?

פורסם

לא יודע להמליץ לך אבל יכול להגיד שלפני איזה 5 שנים קניתי ב-1500 שקלים זוג רמקולים משומשים נהדרים בחנות "פיוז" בגבעתיים (ומגבר משומש באותו המחיר), וקיבלתי גם שירות מצוין. נסה להרים להם טלפון, אולי יש להם הצעות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

העניין הוא שאני קצת רחוק מרמת גן וחנויות מתמחות הן לא בידיוק המקום שממנו אני מעדיף לקבל המלצה.

פורסם

מה המגבר?

מה גודל החדר?

איזו מוסיקה?

טעם בסאונד?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הרמקולים מיועדים לסלון, אני מעריך שמדובר בכ20-25 מטר מרובע.

הסגנון מוזיקה משתנה, הרמקולים האלה עתידים לסבול הכל (חוץ ממזרחית) כולל גיטרה חשמלית שתחובר מידי פעם. מוזיקה קלאסית נדיר יחסית למרות שיש לי התפרצות כינורות פעם בכמה חודשים.

טעם בסאונד זה מורכב... טעם יקר. אני מאוד אוהב דיוק במידים וחום בבס עם טרבל חד. אבל זה נוטה להשתנות בהתאם למצב רוח או לסיגנון מוזיקה.

מגבר אין לי, מתכנן לרכוש עם הרמקולים. שמתי עין ביד שניה על מערכת סרווין ve12f בת 5 שנים עם מגבר txsr607 Onkyo בן שנה. בטלפון סגרנו על 2500 אבל למשהו נראה לי שזה עדיין יקר מידי למרות שלסרווין יש שם של רמקולים בני אלמוות.

פורסם
לא יודע להמליץ לך אבל יכול להגיד שלפני איזה 5 שנים קניתי ב-1500 שקלים זוג רמקולים משומשים נהדרים בחנות "פיוז" בגבעתיים (ומגבר משומש באותו המחיר), וקיבלתי גם שירות מצוין. נסה להרים להם טלפון, אולי יש להם הצעות.

בדיוק התכוונתי להמליץ לך על החנות הזו. מקצועיות זו מילת המפתח ומנהל החנות (ניסן) הוא אדם בעל ניסיון של שנים,נחמד

וסבלני,שלא מנסה לדחוף לך סחורה כלשהי,אלא קשוב לך ולצרכים שלך.

שווה להשקיע ולבקר בחנות. אני לקוח שנים ואף פעם לא היו תלונות. לא על המחירים,ולא על השרות המעולה. ממליץ בחום.

פורסם
טעם בסאונד זה מורכב... טעם יקר. אני מאוד אוהב דיוק במידים וחום בבס עם טרבל חד. אבל זה נוטה להשתנות בהתאם למצב רוח או לסיגנון מוזיקה.

לסרווין יש מוניטין של קופסאות בום-בום לרוקיסטים ווהתמחור שלהם בארץ הזוי.

יש לך טעם... לך לפיוז.

גם אם לא תקנה, תקבל קצת קנה מידה למה יש.

אל תשכח מחנות גם לא צריך להביא את כל המזומן מיד, אז אפשר להמתח בתקציב.

אבל תראה איזה Kef יש בתקציב:

http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=&SalesCatID=8&SalesSubCatID=169&SalesSubCat3ID=0&ManufacturID=0&fromPrice=3000&untilPrice=4000&Info=kef

תלחץ קצת את המוכר... תוריד לו אלפייה.

אני לא מכיר אותם אישית, אבל יש רמקולים ברמה במחירים הללו, והגיל לא אומר שומדבר לגבי האיכות.

מקסימום, משפצים קצת, זה לא עסק יקר.

יש Q7, אם אתה רוצה משהו חדש יותר.

יש עוד כמה בחירות ב-Yad2, אבל תתחיל בפיוז.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

גילוי נאות - אוהב את הסאונד של C-V

הבס רחב , יש מכנים נפוח , לדעתי הוא חם ואני אוהב את ההרגשה (יש תנועת אויר , אפשר להרגיש את התנודות ) והצליל .

בגבוהים יש הפרדה טובה , והוא מכסה טווח תדרים רחב .

לדעתי , צריך לשמוע , ותמיד טוב ללמוד ולהתרשם מעוד רמקולים .

אחי מנגן בגיטרה ואוהב את הדיוק של ה jamo .

מתחבר עם מגבר גיטרה ורמקול + הרמקולים .

אבל מגיע אליי פעם ב להשתולל בסלון - כי הוא אוהב את ההרגשה של הצליל הרחב .

כך שזה מאוד אישי .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
העניין הוא שאני קצת רחוק מרמת גן וחנויות מתמחות הן לא בידיוק המקום שממנו אני מעדיף לקבל המלצה.

הסיבה שהמלצתי להתאמץ ולהגיע לחנות מתמחה היא כי רק שם תוכל לשמוע בעצמך את ההבדלים בין הסטים. הרי המלצות שתקבל כאן הן מאוד אינדיבידואליסטיות ואולי הטעם שלך בכלל שונה. כשאני הגעתי לפיוז קיבלתי יופי של הדגמה - המוכר חיבר מגבר אחד לאיזה שבעה סטים שונים של רמקולים ברמות מחיר וגודל שונות והשמיע את אותו הקטע. רק ככה אפשר לשמוע בצורה הטובה ביותר את ההבדלים. הוא גם בנה את זה בצורה חכמה - התחיל מהסט הכי פחות טוב ועלה למעלה. אני זוכר שכל סט ששמעתי אמרתי "וואו, זה הרבה יותר טוב מהקודם" וככה עלינו ועלינו, עד לסט של רמקולים חדשים שעולים איזה 7K שנשמעו מצוין. אבל אני רציתי להוציא הרבה פחות מזה... "או", הוא אמר, "אז תקשיב לאלה" - ואז הוא השמיע לי את ה-AR S-40 שעלו כחדשים, 7 שנים קודם לכן, קרוב ל-10K. הם בפירוש היו הכי טובים (חוץ מזוג מוניטורים שהיו מעולים אבל יקרים משמעותית). 1500 שקלים החליפו ידיים ואני נהנה מהם עד היום (עם מגבר סטריאו של NAD, שעלה כחדש 5000 שקלים וקניתי ב-1500 גם כן).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני מצטרף להמלצה ללכת לחנות שהמליצו עליה, לא מהסיבה שאני מכיר את החנות או רכשתי שם אי פעם, פשוט כי אתה חייב לשמוע כמה סטים של רמקולים לפני שאתה רוכש.

אני גם העדפתי להיות סבלני יותר ולשמוע כל מיני קונפיגורציות (מעל 15 סטים שונים) עד שהייתי מפוקס על מה אני רוצה, כל רמקול נשמע אחרת וכל קונפיגורציה של סט נשמע שונה.

לך לחנות, תאזין לכל מיני סטים ולפי זה תחליט מה הכיוון באמת.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...