Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סליקה ואוברול.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקחתי את הסליקה 93 לבדיקה וחוץ משאסי תקין, בכל השאר יש בעיות.

2 הבעיות שהכי מדאיגות אותי:

המנוע כבר משפריץ שמן וזקוק לאוברול לפי הבוחן.

הבעלים הקודם טרח והוריד את הממיר הקטליטי על מנת לשפר ביצועים (+ רעש מזויע).

אז כמה עולה להחזיר ממיר ואוברול למנוע? 2.0 GT-i 16v והאם באמת להחליף מנוע.

(השאלה מופנית בעיקר לבני ו kompy שדיברו הרבה על הנושא, אבל אשמח לקבל תשובות מכל מביני העניין)

כמובן יש תיקוני פח וצבע שמורידים מערך הרכב. וג'נטים שלא מאושרים ברישיון. בקיצור, חגיגה לבוחנים משטרתיים.

בכל מקרה אני אדבר עם אחים קצב שהומלץ פה בפורום.

אגב, אחד הסוחרים שם איבד את העשתונות כשלא הסכמתי שיצלמו את טופס הבדיקה ודרשתי עבורו כסף. :smile:

תודה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אל תצפה לבדיקה נקיה מרכב ספורטיבי שכבר 13 שנה על הכביש.

מוסך ידע יותר טוב את העלויות של החלפת מנוע.

אם השלדה יצאה נקיה אז אני הייתי חוטף את הרכב ב-2 ידיים. אל תשכח שכל חלק מכאני ניתן להחליף אבל שלדה בחיים אי אפשר להחזיר למצב חדש.

לפי דעתי אתה סתם נטפל לזוטות, איך אתה מצפה מרכב שכבר 13 שנה על הכביש שלא יהיה תיקוני/צביעת פח ??? לסבא וסבתא שלי יש קורולה 93 שהיא ממש לא ספורטיבית ועדיין הרכב עבר פה ושם כמה צביעות של חלקי פח (כגון כנפיים, תא מטען, דלתות וכו') בגלל כמה שריטות ודפיקות קטנות.

לפי דעתי הרכב במצב יחסית טוב ביחס לגילו המתקדם. תוריד קצת את המחיר, תעשה יישור קו רציני ואז תהיה לך מכונית נהדרת ביד.

בקשר לצילום הבדיקה, מכיוון שאתה שילמת על הבדיקה אז זו זכותך המלאה לא לתת לסוחר לצלם את הבדיקה. אני הייתי דורש לפחות לשלם חצי מעלות הבדיקה אם הוא רוצה לצלם אותה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אתה מדבר אולי על הסליקה האדומה שהיתה במיגרש על דרך השלום..?

לגבי הממיר- אצלי הוא גם הוסר ע"י בעלים קודמים והרעש לא רע ולא חזק מדיי ובטח לא מזעזע

אולי ה ו א נובע אצלך מבעיה אחרת או שפשוט יש לנו טעם שונה..

לגבי מנוע מיבוא- באיזור ה6000 שח לאחד כזה במצב טוב

כשקניתי את הסליקה שלי העירו לי גם משהו דומה

לגבי מנוע לקראת גמור- בטופס בדיקה..

מאז עברו 80 אלף ק"מ

והמנוע (מקורי) כמעט ולא אוכל שמן ומתפקד מעולה

(עם ק"מ כללי של פי 3 מזה סה"כ)

ועבר התעללויות והתחמומיות טפשיות יותר או פחות..

ככה ..שתהיה אופטימי.

כל מקרה ..בהקשר של אוברול- הם [האחים קצב] יענו לך שהם לא יתעסקו בזה.(נקודה)

פורסם

להחזיר ממיר לרכב כזה יכול לעלות בין מאות לאלפי שקלים.

לדעתי לא שווה להתעסק עם זה, ומקסימום שווה להחזיר ממיר מרוקן עם צינור מעבר בתוכו.

ודרך אגב, כמה ק"מ עבר הרכב ?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כשאני בזמנו חיפשתי סליקה דיברתי עם אנשים בטויוטה שאמרו לי שיש בעיית חלקים חמורה לרכב, וקרו מקרים בעבר שסליקות היו מושבתות מספר ימים עד שהגיעו חלקים שהיו חייבים להזמין מיפן...

מגאן 265

פורסם
אתה מדבר אולי על הסליקה האדומה שהיתה במיגרש על דרך השלום..?

לגבי הממיר- אצלי הוא גם הוסר ע"י בעלים קודמים והרעש לא רע ולא חזק מדיי ובטח לא מזעזע

אולי ה ו א נובע אצלך מבעיה אחרת או שפשוט יש לנו טעם שונה..

לגבי מנוע מיבוא- באיזור ה6000 שח לאחד כזה במצב טוב

כשקניתי את הסליקה שלי העירו לי גם משהו דומה

לגבי מנוע לקראת גמור- בטופס בדיקה..

מאז עברו 80 אלף ק"מ

והמנוע (מקורי) כמעט ולא אוכל שמן ומתפקד מעולה

(עם ק"מ כללי של פי 3 מזה סה"כ)

ועבר התעללויות והתחמומיות טפשיות יותר או פחות..

ככה ..שתהיה אופטימי.

כל מקרה ..בהקשר של אוברול- הם [האחים קצב] יענו לך שהם לא יתעסקו בזה.(נקודה)

יש לך פרטים על הסליקה האדומה?

פורסם
אל תצפה לבדיקה נקיה מרכב ספורטיבי שכבר 13 שנה על הכביש.

מוסך ידע יותר טוב את העלויות של החלפת מנוע.

אם השלדה יצאה נקיה אז אני הייתי חוטף את הרכב ב-2 ידיים. אל תשכח שכל חלק מכאני ניתן להחליף אבל שלדה בחיים אי אפשר להחזיר למצב חדש.

לפי דעתי אתה סתם נטפל לזוטות, איך אתה מצפה מרכב שכבר 13 שנה על הכביש שלא יהיה תיקוני/צביעת פח ??? לסבא וסבתא שלי יש קורולה 93 שהיא ממש לא ספורטיבית ועדיין הרכב עבר פה ושם כמה צביעות של חלקי פח (כגון כנפיים, תא מטען, דלתות וכו') בגלל כמה שריטות ודפיקות קטנות.

לפי דעתי הרכב במצב יחסית טוב ביחס לגילו המתקדם. תוריד קצת את המחיר, תעשה יישור קו רציני ואז תהיה לך מכונית נהדרת ביד.

בקשר לצילום הבדיקה, מכיוון שאתה שילמת על הבדיקה אז זו זכותך המלאה לא לתת לסוחר לצלם את הבדיקה. אני הייתי דורש לפחות לשלם חצי מעלות הבדיקה אם הוא רוצה לצלם אותה.

לרכב שלי היה תיקון פח אחד קליל מעל הכנף. שנת 95.

חוץ מזה, בסליקה היו מעיכות במרכב התחתון, כלומר יכול להיות שהבעלים דפק רייסים בלי להתחשב בבמפרים.

גם החליפו דלת אחת.

הייתי אצל קצב ומנהל המוסך, לאחר עיון בטפסים, פסק שהרכב באמת לא במצב טוב. לפני תיאור הפגמים במנוע, הוא טען שהוא (המנוע) גמור.

פורסם
לרכב שלי היה תיקון פח אחד קליל מעל הכנף. שנת 95.

חוץ מזה, בסליקה היו מעיכות במרכב התחתון, כלומר יכול להיות שהבעלים דפק רייסים בלי להתחשב בבמפרים.

גם החליפו דלת אחת.

הייתי אצל קצב ומנהל המוסך, לאחר עיון בטפסים, פסק שהרכב באמת לא במצב טוב. לפני תיאור הפגמים במנוע, הוא טען שהוא (המנוע) גמור.

עדיין אני חושב שהמצב לא כ"כ גרוע ...

מעיכות במרכב התחתון יכולות להיגרם גם ממדרכות (או במפים כמו שהזכרת), החלפת דלק זה לא כ"כ גרוע (כל עוד התיקון היה מקצועי ולא חאפרי) ואין על זה בכלל ירידת ערך !!!

אם אתה לא מרגיש טוב עם הקניה הזו אז פשוט תמשיך הלאה לחפש. לפי דעתי הכי חשוב שאתה תצא מרוצה (ועם חיוך) מקניית הרכב ושלא תקנה אותו בלב חצוי ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...