Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את המערכת הנ''ל קרוב לחמש שנים ואני מבסוט מעל ומעבר.

החלפתי רכב והעברתי את המערכת לרכב החדש ומאז יש לי איתה מלחמות.

המערכת רושמת לי ERROR 2 בלי הפסקה בחיבור של דיסק און קי ולפעמים גם כשהדיסק און קי לא מחובר היא עוברת לבד למצב USB (משהו שלא יכול לקרות).

לאחר שהמערכת נשלחה למעבדה של היבואן וחזרה אלי אחרי חודש בלי איתור התקלה במכשיר (נאמר לי שנעשו הלחמות של הכבל USB שמחובר למכשיר עצמו) החלטתי לבדוק את הצמות ברכב.

להפתעתי גיליתי שהמתקין שחיבר לי את המערכת קרע בדרך כמה חוטים של אחד הפלאגים שמתחברים למכשיר (פלאג של RCA) ועשה עוד כמה דברים די מוזרים בהתקנה.

אני רוצה לסדר את הפלאג הזה אבל אני לא מצליח למצוא את הסכמה החשמלית שלו ופלאג חדש באי ביי נמכר במחיר של מערכת חדשה...

הקריסה של הדיסק און קיי וקבלת השגיאות נובעת מקצרים שיש לי בחוטים שם אבל לפני הכל צריך לסדר את הפלאג.

אשמח לעזרה מהתותחים בפורום.

הנה התמונות של הפלאג:

IMG_20130104_160140_zpsb386e94a.jpg

IMG_20130104_160122_zps408cfe28.jpg

אפשר לראות שכמה חוטים הוצאו ממקומם.

• תוכן חדש...