Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נסעתי אתמול באיזור צר ובסיבוב קיבלתי מכה ממדרכה נמוכה במפתן הדלת (מהפח הקשיח) מתחת לדלת האחורית בצד הנהג והפח התעקם.

רציתי לשאול האם ייתכן ומדובר במכה לשלדה? האם ייתכן והנזק חמור יותר מלבד כיפוף הפח? - ניסיתי למשש ולהציץ באיזור מתחת לאוטו ולא ראיתי משהו חריג.

הרכב, אגב, הוא מאזדה 3 (רכב ליסינג של אלדן).

תודה מראש.

פורסם

מבחינה מכנית הנזק לא חמור - ברכב פרטי ישן הייתי אומר להשאיר את זה ככה.

אבל אתה אמור לתת לליסינג רכב תקין אז צריך לתקן. תיקון ליסינג טיפוסי ישים מרק על הכיפוף, יצבע והתיקון ייפול כבר אצל הבעלים הבאים

פורסם
מבחינה מכנית הנזק לא חמור - ברכב פרטי ישן הייתי אומר להשאיר את זה ככה.

אבל אתה אמור לתת לליסינג רכב תקין אז צריך לתקן. תיקון ליסינג טיפוסי ישים מרק על הכיפוף, יצבע והתיקון ייפול כבר אצל הבעלים הבאים

הרכב בכל מקרה אמור להכנס לטסט השבוע, ככה שאני איידע את החברה על המכה (למרות שהם בטח ייתקנו אותה רק בסוף החוזה). כמה יעלה להערכתך התיקון?

פורסם
השתתפות עצמית אחת - מה החוזה שלך מולם?

התיקון הפי פרטצ'י יעלה לפחות 1000 שח

בכנות, אני לא יודע מה אומר החוזה בנושא. האופציות הן השתתפות עצמית לתיקון כל מכה שהאוטו יקבל או סכום קבוע אחד לתיקון על המכות?

פורסם

מקובל סדר גודל של 1000 שח על כל מכה - תברר עם קצין הרכב שלך ביום ראשון מה עושים

זה לא פנס שבור שאפשר להחליף לבד בזול ובלי עדויות

• תוכן חדש...