Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מתחילה לקבל את הקסם שלה בחזרה, כל הכבוד,

רק מציק לי הצבע, ראיתם בדיסקברי ששיפצו אחת כזו והחליפו את הצבע הצהוב לאדום ? :shock2::shock2:

כן, שיפצו שם דגם סטפ-נוז, ואני דיי התבאסתי שהחליפו את הצבע שלה (מה גם שהאדום שצבעו הוא לא מקורי של אלפא רומיאו).

הצהוב, הוא המקורי של האוטו הספציפי הזה, שנקרא Gialo/Yellow Ochra

• תגובות 142
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יופי של עבודה !

ללא ספק אחד הפרוייקטים המושקעים ביותר שניתקלתי בהם בעת האחרונה.

הצבע הולם להפליא את קוויה של המכונית, בנוסף לזה שהגוון מקורי ומעניין.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם (נערך)

יפה מאוד מאוד. הייתי נותן תשומת לב לבידוד הרעשים בקיר האש וברצפה (אני רואה שהבידוד הישן קרוע וחסר, אפשר להשיג כזה חדש ואפשר גם לקנות בארץ בידוד דומה של גגות רעפים עם יריעת הזפת וצמר סלעים - רק לשים כפפות). וזאת אני אומר בגלל שהשיפוץ בהחלט יסודי. עוד קצת דיטיילינג בפנים ולמנוע עצמו, ולדעתי תהיה לך הGTV מהיפות.

אני גם נותן לך ח"ח רציני על המאמץ שעשית כדי להשיג את הפנסים האחוריים (אגב זה לא פנסים לשנה קצת יותר מוקדמת 1969-1970 אאל"ט? שהם באמת נדירים). כל הכבוד לכם, המשיכו במלאכה...

עריכה אחרונה על ידי 116_Veloce
תחביר

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם
יפה מאוד מאוד. הייתי נותן תשומת לב לבידוד הרעשים בקיר האש וברצפה (אני רואה שהבידוד הישן קרוע וחסר, אפשר להשיג כזה חדש ואפשר גם לקנות בארץ בידוד דומה של גגות רעפים עם יריעת הזפת וצמר סלעים - רק לשים כפפות). וזאת אני אומר בגלל שהשיפוץ בהחלט יסודי. עוד קצת דיטיילינג בפנים ולמנוע עצמו, ולדעתי תהיה לך הGTV מהיפות.

אני גם נותן לך ח"ח רציני על המאמץ שעשית כדי להשיג את הפנסים האחוריים (אגב זה לא פנסים לשנה קצת יותר מוקדמת 1969-1970 אאל"ט? שהם באמת נדירים). כל הכבוד לכם, המשיכו במלאכה...

תודה רבה!

כל הבידוד הישן יוסר ויותקן חדש.

אני שמח ששמת לב לפנסים, הם אכן לא של MK2 אלא של MK1, הייתה לי הזדמנות נדירה לשים עליהם יד ולא חשבתי פעמיים.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)
כי מניסיון בעבודה שעשו בג'יפ של חבר, העבודה טובה מאוד והמחיר לא בשמיים ושווה כל שקל.
מוריס, הרשה לי לתקן אותך ולעדכן את ציבור השפצנים. אני מכיר כמה אנשים שהכניסו למקום הזה רכבי אספנות יקרים להם ותמורת תשלום לא מבוטל קיבלו עבודה ירודה (נדמה לי שאתה מכיר לפחות אחד כזה...). לא הייתי ממליץ לאף אחד מידידי ! (סליחה שאני מקפיץ שרשור כ"כ ישן, אבל אחרי שראיתי את הזוועות שהתגלו ברכבים של שני חברים , לאחר שסיימו "פחחות" במוסך מעלה שומרון, הרגשתי חובה. אתם כמובן מוזמנים לבדוק בעצמכם). עריכה אחרונה על ידי זיו שחר
הוספה

• תוכן חדש...