Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה נכון אולי שהוא התנהג כמו ילד קטן אבל נראה לי שכולנו פה, כולל פותח השירשור, היה מתעצבן שמישהו היה נכנס לו מטר מהפרצוף כשהוא עוקף אותו...

שיתעצבן כמה שהוא רוצה, אבל מכאן ועד לעקוף מימין, להבהב בלי הפסקה באורות גבוהים ו"לחתוך" נתיב נסיעה? למה שלא פשוט יוציא תת מקלע ויחורר את הרכב? מותר לו, הוא הרי התעצבן בצדק, לא? (וגם הרכב שלו מאוד מהיר, אז יש לו זכות על הנתיב השמאלי...)

חלק מתרבות נהיגה זה גם להיות סבלני לטעויות של אחרים. רובנו כאן כבר שנים על הכביש, ואף אחד מאיתנו לא מלאך.

העצה הכי טובה בישראל של 2013 היא לזהות את העצבניים (בגללך או שלא בגללך) ולהתרחק מהסיטואציה המסוכנת עד כמה שאפשר. להאט ולתת לו להתרחק, לעמוד מאחוריו ברמזור (ולא לצידו), ואפילו לעצור בצד ולחכות שיתרחק (ולהירגע בעצמך).

עם מצלמה היית יכול לתעד אותו אולי עוקף מימין וחותך אותך, אבל אין לי מושג אם אפשר להפוך את זה לעבירה של ממש במשטרה. פעם אני יודעת שהיה אפשר, היום נדמה לי שאין עם מי לדבר.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמה דברים...

קודם כל BIOS אני חושב שאתה צריך לערוך את ההודעה שלך הרבה אנשים שלא מכירים את הכביש לא הבינו את השתלשלות האירועים פה.

חייב לציין שזה כביש מהיר בעל שלושה נתיבים, ולא פעם ולא פעמיים נהגים מחליטים לסוע על הנתיב השמאלי או האמצעי במהירות איטית להחריד

דבר שני, כמו שאמרו פה עוד כמה, לעולם על תכנס למשחקי כוח על הכביש.

בייחוד עם אוכלוסיה כמו שיש בהר-חוצבים (הייטקיסטים משועמים שמוציאים את התסכול שלהם מהעולם בכביש.)

בקיצור, אין לך למה ללכת למשטרה גם היה לך סרטון אני בספק אם מישהו שם היה עושה משהו בנדון.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם
שיתעצבן כמה שהוא רוצה, אבל מכאן ועד לעקוף מימין, להבהב בלי הפסקה באורות גבוהים ו"לחתוך" נתיב נסיעה? למה שלא פשוט יוציא תת מקלע ויחורר את הרכב? מותר לו, הוא הרי התעצבן בצדק, לא? (וגם הרכב שלו מאוד מהיר, אז יש לו זכות על הנתיב השמאלי...)

חלק מתרבות נהיגה זה גם להיות סבלני לטעויות של אחרים. רובנו כאן כבר שנים על הכביש, ואף אחד מאיתנו לא מלאך.

העצה הכי טובה בישראל של 2013 היא לזהות את העצבניים (בגללך או שלא בגללך) ולהתרחק מהסיטואציה המסוכנת עד כמה שאפשר. להאט ולתת לו להתרחק, לעמוד מאחוריו ברמזור (ולא לצידו), ואפילו לעצור בצד ולחכות שיתרחק (ולהירגע בעצמך).

עם מצלמה היית יכול לתעד אותו אולי עוקף מימין וחותך אותך, אבל אין לי מושג אם אפשר להפוך את זה לעבירה של ממש במשטרה. פעם אני יודעת שהיה אפשר, היום נדמה לי שאין עם מי לדבר.

לא הצדקתי לרגע את התנהגותו של הערס, פשוט סיגנון הכתיבה הראשוני נתן רושם כי הכותב הינו חף מפשע שנהג אחר התחיל להציק לו סתם. בפועל לאחר ניתוח האירועים מסתבר כי הוא נדחף לפני רכב עוקף במרחק של 6 מטרים לפניו והוא אפילו טוען ש"לא חתכתי".

אז אני אומר דבר אחד, התנהגות ראויה בכביש היא קודם כל חובתינו. מעבר לכך - אף פעם לא כדאי לשחק משחקי כח בכביש.

במקרה הזה שני הצדדים יצאו לא טוב...

פורסם

צריך שניים לטנגו.

בהתחלה נדחפת כמו אדיוט תוך חוסר התחשבות בנהג הניסאן (באותה מידה יכולת להאט ולהכנס אחריו, אך זה היה גורע לך שתי עשיריות השניה ב"מירוץ הכבישים הגדול של ישראל").

אח"כ הגבת למשחקים שלו באותה הרבה והתחלת לשחק איתו בחזרה.

עקף אותך מצד ימין? אחלה, במה זה שונה ממה שאתה ביצעת בו מספר מטרים לפני?!

ואם כבר עקף, תן לו להוציא קיטור (כגון האטה) תוך הבנה ותמשיך הלאה.

אך לא, זה כמובן מוריד מכבודך אז מורידים שני הילוכים ויוצאים לעקיפה... :roll:

בקיצור, ההחלטה מי כאן התנהג באופן בהמתי יותר לא קלה..

סע רגוע ותתחשב בסביבה.

פורסם

תגיד תודה שלא קיבלת מכות בנוסף לכל .

אני אישית הייתי עוקף אותך ובולם אבל בצורה כזאת שהיית נכנס בי בוודאות .

ואז הייתי מחכה לאמבולנס שיפנה אותי ( תאונה אם נפגעים = שלילה )

פעם הבאה על תדחף , אתה אף פעם לא יכול לדעת מי עומד מולך .

פורסם

ואז הייתי מחכה לאמבולנס שיפנה אותי ( תאונה אם נפגעים = שלילה ).

כך באמת היית נוהג?

או שכתבת את זה מתוך עצבנות רגעית?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זה לא בדיוק הופך אותך לנהג השנה ובטח שלא מעיד על התנהגות של בן אדם בוגר.

הכבישים זה לא fight club.

תתבגר בנאדם...גם בצחוק להגיד דבר כזה נשמע ממש רדוד.

פורסם

אתה יותר גרוע מפותח השרשור. אתה נותן דוגמה, ובעצם סותר עצמך.

אתה אומר לו שאי אפשר לדעת מי עומד מולך, ואתה בעצמך היית עושה מעשה דבילי, שגם לך היה עלול לעלות ביוקר, כי יכול להיות שהוא בעצם חתך ללא כוונה, והבלימה שלך הייתה הורגת את הילדה הקטנה שישבה איתו באוטו? בחייאת לפעמים צריך להפעיל קצת שכל בדברים שאתה כותב. והוא היה נשלל, ולך על המצפון הייתה ילדה הרוגה, בהצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ניקו טוב שלא הגזמת ...

כשה הנהג ''האלים'' עקף אותו בחזרה , פותח השרשור היה צריך להפסיק ולא להוריד 2 הילוכים ולצאת לעקיפה ...

זה לא נהג ש '' יכול להיות שהוא בעצם חתך ללא כוונה''

נהג אם ילדה קטנה ברכב לא מתנהג ככה

מהכתיבה של פותח השרשור אפשר להבין שהוא הנהג האלים שהתחיל אם ההדחפות הזאת ואותו צריך ללמד לקח !

פורסם

^

אבל זה בדיוק העניין, על הכביש לא צריך ללמד לקח!!!

הכביש זה לא מקום לשיעור חינוך.

מדהים אותי כל פעם מחדש איזה שטויות אנשים עושים בכדי "ללמד לקח" נהגים סוררים.. :shock:

פורסם

אה באמת? דוגמא יפה נתת לי. למדתי ממך המון.

אני מאחל לעצמי לפגוש נהג כמוך כשאני עם מצלמה. יודע מה היופי בסיפור? שכל הכביש פתוח ואתה בולם וגורם לתאונה. את השלילה אתה היית חוטף פה. הייתי תובע אותך על גרימת נזק בזדון.

אתה כותב כמו ילד קטן ואימפולסיבי.

ולהגיד תודה על המכות? נו שווין:lol: תמשיך לאיים ולטחון מים.

אני נורא מצטער שזה הוריד לך מהכבוד שנדחפתי לך מהנתיב. אני מקווה שתיתקע מאחורי משאית בעליות כביש 1. אז דבר איתי על לא להידחף. קצת אדיבות בכביש לא הרגה אף אחד, אם כבר- היא מנעה את ההרג.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אני נורא מצטער שזה הוריד לך מהכבוד שנדחפתי לך מהנתיב. אני מקווה שתיתקע מאחורי משאית בעליות כביש 1. אז דבר איתי על לא להידחף. קצת אדיבות בכביש לא הרגה אף אחד, אם כבר- היא מנעה את ההרג.

מצטער לאכזב אותך אבל אני לא הנהג שאיתו היה לך תקרית בכביש .

תרכוש מצלמה באיכות HD אולי יהיה לך יותר קל להוכיח משהו , מתי שאני יטען שילדים שיחקו רולטה רוסית בכביש

והעדפתי לגרום לתאונה במקום לדרוס אותם :wink: .

בנוסף לזה שלא כל כך קשה לראות אם יש מצלמה ברכב שנוסע מאחוריך .

פורסם

אל תדאג, מצלמה כבר יש, הטובה ביותר בשוק. בידיוק בשביל נהגים כמוך:-D

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

יכל להיות שצליח לשקר ולרמות את הבוחן/שוטר ואולי את העדים שאולי יהיו במקום.

חלק גדול מהכבישים היום מרושתים במצלמות.

מע"צ/נת"צ /כביש 6 מצלמות עירוניות של העיריה המקומית,

כך שאולי תהיה מצולם על ידם.

קח בחשבון שתפגע מאוד קשה במידה ותחליט לעקוף רכב במהירות לבלום ולגרום לו להתנגש בך במהירות רבה.

ההשלכות הגופניות יכולות להיות באותו הרגע או מספר שנים לאחר מכן.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מה זה חשוב פגיעות גופניות, העיקר שהוא יצליח ללמד אותו לקח.

לא מתעסקים איתי בכביש!!

אז מה אם נצטרך לעבור פיזיותרפיה או שיקום בבית לוינשטיין, כל זמן שביוס למד את הלקח על עקיפה שהורידה מכבודו אז זה שווה את זה, עכשיו ברשותכם אני הולך למגן את הרכב שלי למקרה שאעשה משהו על הכביש שלא ימצא חן בעיני מישהו והוא יחליט ללמד אותי לקח.

שבת שלןם.

• תוכן חדש...