Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. יצא לי היום לעיין בספר הרכב של ה A1 שלי, ושמתי לב שהם ממליצים על נוזל קירור מסוג, או שעומד בתקן, G12++ או G13. מה ההבדל ביניהם, ואיזה מומלץ יותר?

תודה.

.Your average Notepad

פורסם

G13 הינו נוזל חדש יותר ומחליף את G12++ לכן מומלץ למלא G13 בכול רכבי קונצרן VAG.

G13 הינו נוזל יותר 'ירוק' ופחות מזהם את הסביבה וניתן לערבב אותו עם הנוזל היישן G12++.

הוסף נוזל בהתאם להנחיות המופיעות על גבי האריזה של הנוזל.

איזה כייף לי :)

פורסם

בשנים האחרונות, נוזלי קירור של יצרני רכב, אירופאיים במיוחד, עוברים רוויזיה כימית בגלל תקנים חדשים, האוסרים על שימוש בחומרים מסויימים, שהיו מקובלים בשימוש בנוזלי קירור.

יצרני הנוזלים שינו הרכבים ומבטיחים תאימות מלאה לנוזלים הקודמים.

פורסם

מארק,גם ברכבים ישנים ניתן g13?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האם יש נוזל מומלץ? או כל נוזל ממותג שעליו כתוב "G13" אמור לעשות את העבודה בצורה אופטימלית?

.Your average Notepad

• תוכן חדש...