Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בחיווט לדים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניין לחבר לדים באוטו מעל הדוושות ובצד הנוסע כך שידלקו כמו האור בגג-כשהדלתות נפתחות.

עכשיו איך אני עושה את החיווט ? לאן אני מחבר את הלדים ?

תודה מראש :)

פורסם
אתה צריך לעשות להם מעקף לפיוז של האורות פנים ולחבר לחוט של היחידה של האורות.

אפשר את זה בשפה קצת יותר פשוטה ?!

פורסם

אתה צריך לאתר את הפיוז שנמצא בתיבת הפיוזים או בתוך האוטו על הקיר השמאלי של הנהג ליד הדוושות או בתוך תא המנוע שאחראי על תאורת הפנים של הרכב. תוכל לעשות את זה בעזרת לקיחת מד מתח ולבדוק את המתח על כל פיוז שם עד שתמצא את הפיוז שמתחו משתנה בזמן פתיחת או סגירת הדלת. אל הפיוז הזה אתה צריך לחבר חוט אל הלדים שלך.. אל תשכח לחבר נגד בטור לכל לד ולחבר כל זוג של לד ונגד במקביל אחד לשני (לא בטור) אבל הדרך הכי קלה ובטוחה זה כמו שאמרו פה ללכת לחשמלאי.

עידו אריכא, נתניה

• תוכן חדש...