Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נחסמתי בטורנטליץ'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע מה קשה בלהישאר חבר בטורנטליץ'. אני שם מסוף 2009, יש לי רטיו של טיפה מעל 3. לא סוגר אף פעם את היוטורנט, אז כל הזמן מעלה. ומעלה ומעלה ומעלה.

וכשאני רוצה לראות פרק- אני נכנס, לוחץ download, דאבל קליק על הטורנט, וישר עובר לתיקיית ההורדות, כי תוך 10-15 שניות הפרק כבר אצלי...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
  • תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שניר,

האם זה האתר שדיברת עליו? זה בסגנון טורנט ליצ' וכאלו או שמדובר על הזרמה מדיה ישירה?

לפי מה שאני רואה מדובר על אתר צד שלישי לאחסון אינדקסים זה הכל...

http://www.usenet.net

או זה?

http://www.usenext.com/

שניהם נראה שעושים את אותו הדבר.

אם זה אתר ביניים, אני לא רואה שום דבר מיוחד בזה, בטורנט ליצ' ניתן לרכוש מנוי פרמיום ל 3 חודשים במחיר זול יותר מ 11 דולר לחודש ולקבל את אותו הדבר ללא הגבלת מהירות כמעט.

זה לא אתר, זה שירות ..

תגגל קצת יותר, ואם אתה חושב ש"מנוי פרמיום" בטורנט ליץ שווה לזה אתה טועה,.

מלבד העובדה שכל התוכן מגיע קודם כל לשם, והעובדה שאין צורך להעלות כלום, ושיש הם ה-כ-ל (אני יכול לחשוב על 1000 דברים שיש שם ואין בטורנט ליץ') - והכי חשוב - אין חוקים .. תוריד מה שאתה רוצה, כמה שאתה רוצה..

פורסם
זה לא אתר, זה שירות ..

תגגל קצת יותר, ואם אתה חושב ש"מנוי פרמיום" בטורנט ליץ שווה לזה אתה טועה,.

מלבד העובדה שכל התוכן מגיע קודם כל לשם, והעובדה שאין צורך להעלות כלום, ושיש הם ה-כ-ל (אני יכול לחשוב על 1000 דברים שיש שם ואין בטורנט ליץ') - והכי חשוב - אין חוקים .. תוריד מה שאתה רוצה, כמה שאתה רוצה..

ושוב באיזה אתר אינדקס אתה משתמש?

פורסם

אני משתמש ב-binsearch שמאנדקס את כל רשת היוזנט. יש המון זבל, אבל לומדים מהר מאוד כל מיני שיטות לסינון (לוודא שיש מידע על גודל הקובץ, שיש .nfo, שזה release מוכר...). לא יכול להזכר במקרה שלא מצאתי תוכן מסויים...

פורסם
ושוב באיזה אתר אינדקס אתה משתמש?

+1

nbz נסגר , מה עכשיו?

קודם כל אם זה בחינם , למה לשלם כסף? התקופה שבה ישבתי עם האצבע על ההדק היא התקופה בה הייתי בן 16-18 כשלא היה לי מה לעשות כל היום חוץ מבית ספר , היום אני ואני בטוח שעוד רבים אחרים בקושי מספיקים להתעדכן פעם ביום , כבר קשה לי לעקוב אחרי הסדרות מתי הן יוצאות ולא פעם יוצא לי להזכר היום שרק אתמול שודר פרק של המפץ הגדול , אז זמן זה לא כזה פאקטור , לא יודע מה מההירות הורדה ב Usenet אבל בTL אני מוריד בד"כ על המקסימום 2.2 מגה לשניה (חיבור 20 מגה) , אז לא מבין איפה פה בעיית המהירות , חוץ מלשלם תשלום כדי לקבל קצת יותר מהר דברים , לא יודע מה עושים מזה סיפור

אה כן , לא צריך להתעסק ברטיו וכאלו , צודק , מי שמוכן לחסוך 11 דולר כן יתעסק ברטיו, את ה11 דולר האלה אני מעדיף לשלם על שרת העלאה ואז להעלות את הRATIO בTL לגבהים (למרות שזה קשה) כמו שעשיתי ב IPT והיום יש לי 7 טרה בייט העלאה ברטיו ואני מוריד כל מה שבא לי מתי שבא לך איך שבא לי כמה פעמים שבא לי.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

התנאים ב TL מאוד קלים והתמורה גבוהה:

-צריך להכנס כל 45 יום ולא 5 יום כמו שמישהו פה אמר.

-צריך רטיו של 0.4 וגם אם קרה ובלי אשמתך ירדת הם מזהירים אותך ונותנים לך זמן להעלות את הרטיו.

מהירות ההעלאה שלי חרא וגם אני אשאיר שבוע את היוטורנט פתוח אני לא אגיע לרטיו של 1 אפילו, אבל אני מצליח להשאר בטורנטליץ'.

בגלל שמשטרת טורנטליץ' לא פה אני אומר שפעם זייפתי העלאה(באמצעות תוכנה) כדי להשאר בגלל שהאינטרנט פשוט לא העלה את הקובץ ואפילו ברוב טיפשותי עשיתי את זה על מהירות גבוהה והייתי בין המעלים הכי מהירים !!!

זה היה לפני שנה וחצי בערך

בכל מקרה , כרגע הם חילקו הזמנות אקראיות להמון משתמשים ואני לא אחד מהם , בפעם האחרונה שחילקו מכרתי למישהו הזמנה ושעה אחר כך הוא הפך להיות משתמש VIP עם רטיו מטורף, אולי בגלל זה הם לא מעיפים אותי?

ממעללי טורנטליץ'.

Miata ND2

פורסם

היה לי חשבון ב TL מהיום שפתחו (2006) , לפני חצי שנה נחסמתי בעקבות רמאות רטיו שהתחילה לפני שנה בערך כשעברתי לדירת שותפים עם אינטרנט ממש על הפנים.

למרות שיש לי חשבון נוסף של אחי אמנם עם רטיו לא משהו מאז החסימה אני לא מרגיש בחסר כל כך , אולי לוקח קצת יותר זמן למצוא אך מהירויות ההורדה בטורנטים החופשיים כיום היא אותו דבר. ממליץ על torrentz.eu (מנוע חיפוש של הרבה אתרי טורנטים גדולים ומפורסמים) בתור התחלה.

כתיהיה לי הזמנה בחשבון של אחי ב TL אשמח לתת לאנשים שרוצים מפה.

פורסם

כל העניין בשיתוף קבצים שזה בחינם, אני לא הולך להתחיל לשלם 500 שקל ויותר בשנה על דברים שאני יכול לקבל בחינם.

כל דבר שאני מוריד אני מוריד במהירות מקסימלית וגם אם קצת פחות, אז זה כמה דקות לפה או לשם.

לשלם על הורדות זה טיפשי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
ממש עצוב שאנשים עוד מבזבזים את זמנם על טורנטים, תלות באחרים, והצורך להעלות משהו.

כשב 11 דולר לחודש הם יכולים לקבל אלפי טרות של מידע (כל סרט, TV SHOW, משחק , אפליקציה וכו' מגיע קודם כל לUSENET ורק אח"כ לטורנט ליץ') והכל בלחיצת כפתור, מבלי הצורך להיות סגור בחוקים מטופשים.

שלא לדבר על המהירות הבלתי מוגבלת ובלתי תלויה (אני עם 100 מגה חיבור מקבל 12 מגה לשניה קבוע)

איך עוד לא עברתם ל USENET .. האם באמת שווה לכם כל הבלאגן הזה מחיר של ארוחה במקדונלדס?

הייתי מנוי ל-USENET הרבה מאוד זמן. אחרי שקיבלתי הזמנה ל-TL, ושיכללתי את אופן הורדת הטורנטים שלי, לא הבנתי איך נתקעתי עם ה-USENET כל הזמן הזה.

עיקר ההורדות שלי הם סדרות, והכל קורה באופן אוטומטי לחלוטין:

תוכנה שרצה במחשב בבית עוקבת אחרי כל הסדרות שסימנתי לה. יוצא פרק חדש? היא מורידה אותו, ובאמצעות growl ו-prowl אני מקבל הודעה על כך לאייפון.

כשהפרק יורד, תוכנה אחרת פותחת אותו (אם צריך), תוכנה אחריה מורידה בשבילו כתוביות באנגלית ובעברית (אם כבר קיימות בעברית), תוכנה שלישית שמה אותו ב-iTunes עם כל ה-meta data שלו בצורה יפה. כל התהליך הזה לוקח חמש דקות ומתבצע כאמור באופן אוטומטי לחלוטין. כשהוא מסתיים, אני מקבל שוב הודעה לאייפון שלי.

מאותו רגע, אני יכול לראות את הפרק בכל טלוויזיה בבית מכל סטרימר שהוא, כולל ה-ATV.

כשאני רוצה להוריד משהו אחר, מכל מחשב בכל מקום, או מהאייפון שלי, אני נכנס ל-TL ומוריד את קובץ הטורנט לחשבון הדרופבוקס שלי. שתי שניות אח"כ אני מקבל הודעה לאייפון שההורדה החלה, וכמובן שעד שאגיע הביתה זה יחכה לי מוכן לצפייה, אחרי שנפתח, צורפו לו כתוביות וכו'.

תהליך אוטומטי פשוט שכזה לא הצלחתי ליצור עם USENET, וכאמור עם TL המהירויות מאוד מאוד קרובות למה שאני מקבל עם USENET גם ככה, כך שגם היתרון הזה לא מאוד משמעותי.

פורסם
כל העניין בשיתוף קבצים שזה בחינם, אני לא הולך להתחיל לשלם 500 שקל ויותר בשנה על דברים שאני יכול לקבל בחינם.

כל דבר שאני מוריד אני מוריד במהירות מקסימלית וגם אם קצת פחות, אז זה כמה דקות לפה או לשם.

לשלם על הורדות זה טיפשי.

אם תשאל אותי, מה שטפשי זה העקרון של "שיתוף קבצים צריך להיות בחינם". אז זהו, שלא. לפי אותו העקרון תגלוש גם על האינטרנט של השכן ובלפטופ שמצאת בזבל :roll:

אני חושב שיש המון מקום בשוק להורדות חוקיות בסגנון Netflix, שלצערי לא קיימות בארץ. אם הייתי יכול לשלם סכום סביר תמורת השכרת או רכישת סרט באמצעות מינוי באתר כזה, בתנאי שמספקים לי מהירות הורדה הולמת את האלטרנטיבות הלא חוקיות ובאיכות HD, הייתי מוכן לשלם יותר ממה שאני משלם על מינוי היוזנט שלי. כנ"ל לגבי מוזיקה. זה הרבה יותר נוח ופשוט מאשר להתחקות אחרי הורדות לא חוקיות, ומפעילי שירותים כאלה יכולים להציע שירותים כמו גיבוי ההורדות על ענן, המלצות וכתוביות מובנות (שלא מדבר על אינטגרציה עם מכשירי בידור ביתיים) - שמבחינתי יכולים להיות מאוד שווים את האקסטרה.

לצערנו, כמות האופציות החוקיות להורדה בארץ היא אפסית, והמצב השתפר רק לאחרונה עם כניסת אייטיונס לארץ (ואכן קניתי משם כבר מספר דיסקים של יוצרים ישראלים). האשמה מוטלת בעיקר על המנטליות הישראלית הזו, של "אם יש את זה בחינם למה שאני אשלם", אבל גם על חברות התוכן השונות שעדיין לא מבינות שהאינטרנט הוא העתיד ולא מוכנות לשחרר את הרשיונות הרלוונטיים על מנת להפעיל את השירותים הללו מחוץ לארה"ב.

הייתי מנוי ל-USENET הרבה מאוד זמן. אחרי שקיבלתי הזמנה ל-TL, ושיכללתי את אופן הורדת הטורנטים שלי, לא הבנתי איך נתקעתי עם ה-USENET כל הזמן הזה.

עיקר ההורדות שלי הם סדרות, והכל קורה באופן אוטומטי לחלוטין:

תוכנה שרצה במחשב בבית עוקבת אחרי כל הסדרות שסימנתי לה. יוצא פרק חדש? היא מורידה אותו, ובאמצעות growl ו-prowl אני מקבל הודעה על כך לאייפון.

כשהפרק יורד, תוכנה אחרת פותחת אותו (אם צריך), תוכנה אחריה מורידה בשבילו כתוביות באנגלית ובעברית (אם כבר קיימות בעברית), תוכנה שלישית שמה אותו ב-iTunes עם כל ה-meta data שלו בצורה יפה. כל התהליך הזה לוקח חמש דקות ומתבצע כאמור באופן אוטומטי לחלוטין. כשהוא מסתיים, אני מקבל שוב הודעה לאייפון שלי.

מאותו רגע, אני יכול לראות את הפרק בכל טלוויזיה בבית מכל סטרימר שהוא, כולל ה-ATV.

כשאני רוצה להוריד משהו אחר, מכל מחשב בכל מקום, או מהאייפון שלי, אני נכנס ל-TL ומוריד את קובץ הטורנט לחשבון הדרופבוקס שלי. שתי שניות אח"כ אני מקבל הודעה לאייפון שההורדה החלה, וכמובן שעד שאגיע הביתה זה יחכה לי מוכן לצפייה, אחרי שנפתח, צורפו לו כתוביות וכו'.

תהליך אוטומטי פשוט שכזה לא הצלחתי ליצור עם USENET, וכאמור עם TL המהירויות מאוד מאוד קרובות למה שאני מקבל עם USENET גם ככה, כך שגם היתרון הזה לא מאוד משמעותי.

קודם כל סחטיין על האוטומציה, באמת מרשים 8)

הבעיה עם טורנטים היא פחות בתכנים פופולריים וחדשים, אלא עם ההיפך. אני הרבה פעמים מקבל המלצות לסרטים או סדרות ישנות יחסית (אבל לא בצורה היסטרית), שאי אפשר למצוא ב-private trackers כמו טורנטליץ', ובציבוריים לפעמים אין להם סידרים בכלל. עם מוזיקה זה בכלל עולם אחר, בטורנטליץ' יש היצע מאוד מוגבל של מוזיקה (לפחות ככה אני זוכר את זה). ביוזנט פשוט בוחרים את הקובץ הרצוי ומורידים אותו, הכל באותה המהירות, לא משנה אם בחרת בשיר של להקת אינדי שאף אחד לא שמע עליה או בגנגנאם סטייל.

פורסם

הבעיה עם טורנטים היא פחות בתכנים פופולריים וחדשים, אלא עם ההיפך. אני הרבה פעמים מקבל המלצות לסרטים או סדרות ישנות יחסית (אבל לא בצורה היסטרית), שאי אפשר למצוא ב-private trackers כמו טורנטליץ', ובציבוריים לפעמים אין להם סידרים בכלל.

בטרקרים היותר איכותיים, אין בעיה כזו.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

כשהפרק יורד, תוכנה אחרת פותחת אותו (אם צריך), תוכנה אחריה מורידה בשבילו כתוביות באנגלית ובעברית (אם כבר קיימות בעברית), תוכנה שלישית שמה אותו ב-iTunes עם כל ה-meta data שלו בצורה יפה. כל התהליך הזה לוקח חמש דקות ומתבצע כאמור באופן אוטומטי לחלוטין.

עם איזה תוכנות אתה עושה את זה?

כרגע אני רק מוריד באופן אוטומטי כשיוצא פרק חדש אבל נראה שאפשר להשתפר :)

פורסם
בטרקרים היותר איכותיים, אין בעיה כזו.
זה פשוט לא נכון, וכאמור, הייתי יותר משנתיים חבר ב-TL ועשיתי משם את כל ההורדות שלי.
פורסם
עם איזה תוכנות אתה עושה את זה?

כרגע אני רק מוריד באופן אוטומטי כשיוצא פרק חדש אבל נראה שאפשר להשתפר :)

אני עם מק, אז לא אוכל לעזור לך יותר מדי. במק יש כלים מובנים לזה שאני משלב עם תוכנות צד שלישי.

• תוכן חדש...