Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק 2007 החדשה או 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

היום ביקרתי ב "טרייד מובייל" ולהלן העסקאות :

אני עושה טרייד-אין על הרנו מגאן 2006 K113 ק"מ יד 3

על

הונדה סיויק 2007 הצורה החדשה בגימור business (לא זוכר את צמד האותיות), יד 1, 80K במד עוץ. בעיות - מנוע, העברות כח, שאסי - תקין לחלוטין. בוצעה החלפת כנף אחורי בגלל קוסמטיקה(דפיקה) (אדם קרוב שעובד בחברה בדק רישומים של החברה על האוטו הנ"ל. והצדיק את הסוכן, ובאופן כללי החברה גם דיי אמינה ע"פ חו"ד של הרבה אנשים)

מחירון "טרייד מוביל" 75K, בעסקה אני משלם 55K ש"ח ואת המגאן שלי.

או לקחת סיויק 2006 אם 100K על מד האוץ, יד 1 בתמורה למגאן ו-25K ש"ח (לא יודע את כל הפרטים, רק שהיא "שמורה")

האם הם נתנו לי מחיר הוגן על המגאן? מה אתם הייתם עושים?

אני מחפש באוטו שיהיה קצת כיפי, חסכוני, לא ירצח אותי בתחזוקה והכי הכי חשוב - אמין!

בתודה מראש, סטס.

אופל אסטרה כחול שמיים 1.4 טורבו

מגאן II 2006, מפונקת, אבל(כבר לא)שלי :lol:נמכרה

פורסם

המגאן שלך שווה מעט מאוד. אם מדובר בדגם 1.6 אוט', תוכל לקבל עליה, עם המון מזל - סביב 25K. מדובר באחת המכוניות עם השוק החלש ביותר. אבל עדיין - טרייד-מוביל מציעים לך הרבה-פחות ממה שתקבל בשוק הפרטי.

לגבי הסיוויק - אני מניח שאתה מדבר על דגמי הסדאן ועם גיר אוטו' בלבד.

אם מדובר בצורה הישנה - אז אני לא מבין מה אתה מוצא בסיוויק 2006 ולמה אתה חושב שמדובר בשידרוג ביחס למגאן. מדובר בדגם אפרורי, לא חזק במיוחד וכנראה יהיה מאובזר פחות מהמגאן (וגם בטיחותי פחות). על זה לשלם עוד 25K ?

דגם 2007 מהווה שיפור משמעותי, גדול יותר, חזק יותר ועדיין די חסכוני. אולם על פי המודעה בטריידמוביל מדובר בגרסת גימור LS הדלה. בשביל הדגם הזה 55K בנוסף למגאן שלך זה מחיר מאוד גבוה - למעשה מעל המחירון!

פורסם
המגאן שלך שווה מעט מאוד. אם מדובר בדגם 1.6 אוט', תוכל לקבל עליה, עם המון מזל - סביב 25K. מדובר באחת המכוניות עם השוק החלש ביותר. אבל עדיין - טרייד-מוביל מציעים לך הרבה-פחות ממה שתקבל בשוק הפרטי.

אם מדובר בצורה הישנה - אז אני לא מבין מה אתה מוצא בסיוויק 2006 ולמה אתה חושב שמדובר בשידרוג ביחס למגאן. מדובר בדגם אפרורי, לא חזק במיוחד וכנראה יהיה מאובזר פחות מהמגאן (וגם בטיחותי פחות). על זה לשלם עוד 25K ?

דגם 2007 מהווה שיפור משמעותי, גדול יותר, חזק יותר ועדיין די חסכוני. אולם על פי המודעה בטריידמוביל מדובר בגרסת גימור LS הדלה. בשביל הדגם הזה 55K בנוסף למגאן שלך זה מחיר מאוד גבוה - למעשה מעל המחירון!

תודה על המענה המהיר, הדגם המדובר הוא lx אם אני לא טועה, הגירסא המאובזרת, זה הודגש מספר פעמים, זה הופך את העיסקה למשתלמת אם כך?

עריכה: הדגם המדובר, ע פ הסוכן עולה 75 אלף במחירון

פורסם

מה אתה רוצה שיגידו לך סוכן מכירות - "זאת הגרסה עם האבזור החסר"? ברור שיגיד שזה דגם מאובזר. אפילו אם האבזור זה הגה ו-4 גלגלים.

בגלל זה אתה חייב לפתוח גוגל ולחפש בעצמך. אחרי שאתה מחפש אתה מגלה שהיו לסיווק סדאן שתי גרסאות בשנת 2007 - דגם LS ו-ES, כאשר הראשון (שהוא זה שמציעים לך) - מאובזר משמעותית פחות.

על פי מחירון יד2, דגם ES שווה 75K ודגם LS כמה אלפים פחות (69.5K).

פורסם
מה אתה רוצה שיגידו לך סוכן מכירות - "זאת הגרסה עם האבזור החסר"? ברור שיגיד שזה דגם מאובזר. אפילו אם האבזור זה הגה ו-4 גלגלים.

בגלל זה אתה חייב לפתוח גוגל ולחפש בעצמך. אחרי שאתה מחפש אתה מגלה שהיו לסיווק סדאן שתי גרסאות בשנת 2007 - דגם LS ו-ES, כאשר הראשון (שהוא זה שמציעים לך) - מאובזר משמעותית פחות.

על פי מחירון יד2, דגם ES שווה 75K ודגם LS כמה אלפים פחות (69.5K).

תודה על ההארה, מה אתה אומר על הדגם השני ? 25 אלף, במידה והיא במצב שמור מאוד מבחינה מכנית חיצונית ופנימית(אני לא מדבר על נקי ללא אבק :) )

שווה? יש לה סאן רוף אז אני מנחש שזה הדגם המאובזר יותר

פורסם

לא מסכים איתך זה עדיין שדרוג ביחס לרנו מגאן, מבחינת מנוע הסיביק טובה יותר, היתה לי את הדגם שיוצר בשנת 2001 שאני מעריך שזה אותו הדגם עד 2006 עם המנוע 1.6 וזה רכב חזק , עזוב שטויות ונתונים על הנייר שיש לו "רק" 110 כ"ס אם אני זוכר נכון אבל מומנט של 15.5 ק"ג , ורכב יחסית קל לעומת המשפחתיות של היום.

בכל מקרה תבדוק טוב טוב מה קורה עם 2 הרכבים, גם אם אמרו לך שרק הוחלפה כנף, אם זה אחורית זה עלול להיות הרבה יותר מסתם החלפה כי זה עלול להיות ריתוך בעמודים של הרכב וזה גם עלול להצביע על תאונה קשה, יכול להיות אפילו שגם הוחלפה דלת אחורית, לא מנסה להפחיד אותך אבל לא הייתי קונה רכב שיש חשד בלי לבדוק אותו במכון רציני בעצמי.

פורסם

ב-2006 נמכרו שני דגמים של הסיויק, גם הישן וגם החדש, אם לרכב המדובר יש מנוע 1.6 הוא מהישן ואם 1.8 הוא מהחדש.

לגבי הרכב הספיציפי, כנף אחורית אי אפשר להחליף ומבצעים תיקון שלרוב כולל חיתוך והלחמה של חלק שנחתך מרכב שפורק. תיקון כזה עולה בבדיקה לעיתים כתיקון במשמעות גבוהה משום שהכנף האחורית היא חלק משלדת הרכב. אני מציע לא להסתמך על כל הדברים היפים ששמעת, אל תשכח שמדובר בסוחרי רכב שרוצים למכור. לא לוותר על בדיקה במכון בשום מקרה.

פורסם

תודה על העצות חברים, אני נוסע לראות אותה היום, יש לכם מקום טוב להמליץ לי על בדיקה בראשון ?

פורסם

מצטער על הדאבל פוסט. על מנת לחסוך לכם נקישות במקלדת החלטתי להוסיף 10-15 אלף ולקחת מגאן 2008-2009 בלי תקלות אחרי בדיקה מעמיקה ומקיפה

תודה רבה לכולכם על זמנכם :)

פורסם

ביג לייק ! בתור אחד שהיו לו את שני הרכבים , אין מה להשוות את הפחנוע שנקרא סיוויק , - נכון מנוע ה R18A2 הוא פנינה אמיתית ! , אמין מאוד תאב סל"ד ואין לו בעיות לשייט על 4K סיבובים ללא בעיות אסטמה, ואף חסכוני בדלק בצורה מפתיעה. אבל כל השאר.. תא נוסעים קטן וצפוף, הדשבורד החללי והעמוק גוזל את כל היתרון של בסיס הגלגלים הענק של 2.7 (זהה למגאן סדאן) . תא מטען פיצפון, נמוך מאוד, עם יכולת הטענה מוגבלת.

המגאן (וכבר היו דיונים כאן באשכולות אחרים ) , היא ליגה אחרת, רמת הגימור שלה אינה נופלת מזה של הסיוויק, נוחות הנסיעה שלה עולה של זאת של הסיוויק, המושבים נוחים יותר, בגירסת האקספרסיון האיבזור עשיר יותר, והמחיר המחירון המצחיק שלה עושה אותה למציאה - הכי הרבה רכב לשקל.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם
ביג לייק ! בתור אחד שהיו לו את שני הרכבים , אין מה להשוות את הפחנוע שנקרא סיוויק .
בן כמה אתה? בגיל העשרה מקובל להטיח בצד השני תיאורים מופרזים לרעה כדי להאדיר את עצמך. למה "פחנוע"?

-

תא נוסעים קטן וצפוף,.
:shock: לא נסעתי באף משפחתית עם מרווח גדול יותר מאשר הסיויק.

הדשבורד החללי והעמוק גוזל את כל היתרון של בסיס הגלגלים הענק של 2.7 (זהה למגאן סדאן) .
לא הרגשתי שהוא גוזל מרווח, אבל בטוח הרגשתי השקעה, מידע קריא ונוח ותחושת ייחוד.

תא מטען פיצפון, נמוך מאוד, עם יכולת הטענה מוגבלת.
ממש מוגזם. לחלוטין לא פצפון, מספיק לכל הציוד של משפחה בת 2+2 נפשות.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם
תתחדש.

תודה אבל לצערי הרב מוקדם.. לא התאים לי, מגאן 2009, ליסינג של אלבר ואוויס לשעבר, נראה מותק במבט מהיר, בסיבוב עליה יש לה תקיעה מוגזמת במומנט ודפיקה חזקה בהעברה להילוך שני ובהורדת הילוכים, אגזוז מידלדל(שסתום כמו שנאמר לי) (שעושה רעש של משאית), סיבוב הגה שנראה לי ממש מוגזם (כמו משאית) בהשווה למגאן שלי, כיסא נוסע ליד נהג תקוע במקום, ידית כיוונון הגה שבורה, אין רמקולים בכלל (גם אין אנטנה של רדיו חח) וזה עוד לפני ששלחתי אותה לבדיקה

ואחרי כל זה ועוד הרבה דיבורים הציעו לי את העסקה הכי משתלמת בעולם

תוסיף 30 אלף כולל האוטו שלך וזכיתה! אני לא יודע למה אבל אני עדיין חושב על זה (אולי בבדיקה יצא מנוע מצויין? ויש "אחריות" על גיר ושלדה)

פראיירים לא מתים...

פורסם

תגובה למר yellow Engine:

א. שנת הלידה שלי כתובה בניק .. אבל תודה על הקומפלימנט

ב. תא המטען שלה הסיוויק קטן בכל קנה מידה , בטח בקנה מידה של משפחתית, אם זה מספיק או לא זה כבר עניין סובייקטיבי, זה זה בטח לא התא מטען של מגאן II סדאן או פלואנס , או אוקטביה. , רק לשם השוואה, לניסאן אלמרה זצ"ל היה תא מטען גדול יותר.

ג. אותו כנ"ל לתא הנוסעים, לא הוא לא קלסטופובי , אבל עדיין את היתרון של בסיס גלגלים של 2.7 בטח שבטח לא מרגישים ,

שלושה מבוגרים יושבים דיי בצפיפות שתי כסאות בטיחות ומבוגר באמצע (הקונפיגורציה הסטנדרטית שלי ) היתה כמעט בלתי אפשרית

לוח שעונים ייחודי? אכן , (עניין של גיל ??) קריא? גם כן , מפורט?! ממש לא אפילו מחשב נסיעה מלא אין (קניתי scangauge .. )

ד. אפילו מיכל הדלק קטן ...

אם לא היו בבעלותי המכוניות בחתימה שלי , לא הייתי מעז לכתוב , אבל מה לעשות ככה זה . - -

אבל המנוע! באמת מנוע הבנזין הטוב ביותר שהיה לי אי פעם! ולדעתי טוב יותר אפילו מכל TSI שנהגתי . , הגירסה הידנית שלי עם חלוקה לא צודקת של המהירויות (5 ארוך מידי , ביחס ל 4 , 6 בסדר ) , היתה בסה"כ מהנה מאוד לנהיגה.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

• תוכן חדש...