Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רובר MG ומזדה MX5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין ברכישת רכב חדש (לאו-דוקא חדש מהחברה).

כאוהב מכוניות רודסטאר (וכבעלים לשעבר של המיאטה האגדתית) אני מתלבט כעת בין:

* רובר MG-F

* רובר MG-VVC (מה בדיוק ההבדלים ביניהן?)

* מיאטה

את המיאטה אני מכיר טוב למידי (ומאוד מרוצה ממנה), אבל חשבתי לנסות את ה- MG, בין היתר בשל מחירה הזול. (למרות שלא מייבאים אותה יותר)

בפורומים השונים שמעתי על תחזוקה יקרה. מה דעתכם על נושא זה ובכלל על ההשוואה בין הרכבים הנ"ל?

תודה,

ג'ו

פורסם

ברוך הבא לפורום!

הVVC היא גרסה מעט חזקה יותר של ה MGF.

הרכב סובל מבעיות אמינות ומ-א-ו-ד יקר לתחזוקה. תנסה להריץ חיפוש היו עליו כמה שירשורים. הנה אחד מהם:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=27262&highlight=mgf

אופציה נוספת שהיא יחסית זולה (לפחות במחירון) היא האלפה ספיידר. אבל הן מאוד נדירות, וגם לא זולות לאחזקה. אם כי פחות מסובכת מהMG בעלת המנוע המרכזי.

לדעתי לך על המיאטה. היא לא מהנה פחות (או לדעת רבים מהנה יותר) ואמינה. הבעיה העיקרית שלה היא מחירון גבוהה בצורה מטורפת. (של הדור הראשון).

גיא

פורסם

אלפא ספיידר, היא הנעה קדמית. היא לא רודסטר.

הספיידר הישנות, שנת 88, הן הנעה אחורית, לא משנת 95 [נדמה לי] ומעלה.

פירסמתי פה את ה-MGF של חבר שלי, הוא רוצה למכור את האוטו בגלל שהוא נוקשה מדי בשבילו.

שווה להרים טלפון ולהתרשם מהאוטו. הרכב שמור מאוד.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=44767

אלון

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

• תוכן חדש...