Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה.

יש לי איביזה 2006 130kKM והתחילה לי בעייה באוטו.

כשהרכב בנסיעה הטורים מאיצים בקלות והאוטו לעומת זאת לא מאיץ.

הבנתי שהבעייה הזאת מכונה מצמד מחליק ושכנראה הקלאץ הלך, אני צודק?

רציתי לקבל המלצה על מוסך אמין וזול בירושלים.

כמה סיפור כזה צריך לעלות?

דיברתי עם מוסך "המכונית", שטיפלתי שם באוטו אך הם לא נתנו לי הצעת מחיר בטלפון

מצד שני אני לא רוצה לנסוע עם האוטו יותר מדי במצב הזה.

פורסם

מוסך אמין וזול בירושלים לגרמניות זה בעיה קשה, בתור אחד עם גולף 2002 עברתי המון מוסכים בתלפיות עם בעיה שידעתי בדיוק מה הבעיה, אך אף פעם לא אמרתי למוסכניק מה הבעיה בכדי לראות אם הוא מנסה לעבוד עליי ולבדוק עד כמה הוא אמין, וכל מקום המציאו לי בעיות הזויות שלא קשורות בכלל.

בסוף נכנעתי ונסעתי למוסך רון, בהחלט היה שווה את המרחק. (למרות שהלכתי לים עם חברים והשארתי אצלו את הרכב אז זה היה על הדרך)

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

• ספונסר פורום
פורסם

התופעה שאתה מתאר אכן אופיינית מאוד למצמד מחליק. יש להחליף בהקדם מצמד שכן נסיעה ממושכת במצב הזה גורמת לנזק שעלול ליקר משמעותית את התיקון.

אם אתה מירושלים אין צורך לנסוע עד לתל-אביב בשביל מוסך רון (שהוא מוסך מצוין). פנה אל מוסך אלפא מוריס שהוא מוסך מורשה של אופל אך מתמחה גם ברכבי סיאט. מדובר במוסך אמין והגון, חוות דעת אודותיו תוכל לקרוא בקישור שצירפתי.

• ספונסר פורום
פורסם

באופן כללי רוב הרכבים של סיאט ופולקסווגן דומים מבחינה מכאנית אז כמובן שטיפולים כלליים או תיקונים קלים יוכלו לעשות שם, למרות שזה לא תחום העיסוק העיקרי שלהם.

לפולקסווגן בירושלים אני ממליץ יותר על מוסך המכונית, שהוא מוסך מורשה יבואן. או אופציה למוסך לא מורשה יבואן, שלמען האמת יכולה להתאים גם לפותח השרשור, מוסך bosch car service החדש שנפתח ממש לאחרונה בעיר.

• ספונסר פורום
פורסם

אתה מוזמן להגיע אלינו ותקבל טיפול מקצועי ומחיר אטרקטיבי .

משך העבודה כ 4 שעות ותוכל גם לחכות במקום ולקחת את הרכב מיד בסיום הטיפול .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• ספונסר פורום
פורסם

נסה לפנות למוסך אלפא מוריס או למוסך Bosch car service. אני מאמין ששם יוכלו להציע לך מחיר נמוך יותר להחלפת המצמד.

פורסם

מוסך אלמסרי בואדי ג'וז מטפל בפולקסווגן כמורשה מטעם היצרן בלי קשר לצ'מפיון

המחירים שלו משמעותית יותר זולים והוא עובד רק עם חלפים מקוריים

טיפלתי שם לפני מספר שנים והייתי מרוצה

אל תצפה לחדרי המתנה מפוארים

• ספונסר פורום
פורסם
מוסך אלמסרי בואדי ג'וז מטפל בפולקסווגן כמורשה מטעם היצרן בלי קשר לצ'מפיון

המחירים שלו משמעותית יותר זולים והוא עובד רק עם חלפים מקוריים

טיפלתי שם לפני מספר שנים והייתי מרוצה

אל תצפה לחדרי המתנה מפוארים

אין דבר כזה מוסך מורשה מטעם פולקסווגן אבל לא מטעם צ'מפיון.

יכול להיות שהמכונאי במוסך עבר הסמכה אצל פולקסווגן העולמית (אני בספק, זה מאוד יקר, אבל יכול להיות), זה לא הופך את המוסך שלו למורשה של פולקסווגן.

פורסם

עזרה דוקא לך לא מתאים

אין דבר כזה אין דבר כזה

המוסך מופיע באתר היצרן כמורשה תחת פלסטין

http://www.volkswagen.ps/vwcms/master_public/virtualmaster/en_ps/contact/container/haendler.html

אלמסרי טיפל במכונית עוד לפני שצ'מפיון פתחו את המוסך הראשון שלהם

הוא בהחלט מוסמך מטעם היצרן על כול מה שמשתמע מכך בדיוק כמו צ'מפיון

העדתי מגוף ראשון שהשירות והטיפול היו לשביעות רצוני

פורסם

זה ארוך מידיי אך אני אנסה לתמצת.

אמא שלי תמיד הייתה מטפלת ברכבים בואדי ג׳וז, ממש לא אהבתי את זה, רק לפי השם של המקום עובר לי בראש חאפריות וחלקים גנובים.

כשירד שלג הרכב (לאנסר 92) סירב להתניע, פתחתי את המכסה מנוע ולהפתעתי (טוב נו לא ממש הייתי מופתע) גיליתי שעשו כל כך הרבה קומבינות.

פילטר אוויר עם סמל של סוברארו, רדיאטור שנראה כמו הסקה שנגנבה מהבית ספר, אני לא כ״כ זוכר מה היה שם אבל היה שם כ״כ הרבה סמלים של חברות שלא נראה לי שאני מכיר בכלל.

לאחר מכן החלפנו רכב לאיביזה 95׳, הרכב התחמם, עוד פעם היא הלכה לוואדי ג׳וז ואמרו לה שהלך ראש מנוע, על שיפוץ ראש מנוע הם ביקשו 900 ש״ח, זול, זול בצורה מחשידה אך בכל זאת היא הסכימה. לאחר חצי שנה שוב רכב מתחמם ושוב אמרו לה שהלך הראש מנוע.

בקיצור - הזול הוא היקר.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

• תוכן חדש...