Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן c3 דיזל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כמה גרוע הגיר הרובוטי , והאם יש הבדל גדול בנוחות הנסיעה בין הרובוטית לאוטומטית חוץ מצריכת הדלק כמובן ?,

פורסם

שלום,

אני נוהג ברכב כזה, ואת האמת - בנסיעה של יום יום, אני לא מוצא בתיבה אי נוחות, אבל כאשר מבקשים מהרכב יותר וסוחטים אותו מרגישים סוג של השהייה.

לדעתי, לנהג הממוצע לא יהיה הבדל משמעותי.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
שלום,

אני נוהג ברכב כזה, ואת האמת - בנסיעה של יום יום, אני לא מוצא בתיבה אי נוחות, אבל כאשר מבקשים מהרכב יותר וסוחטים אותו מרגישים סוג של השהייה.

לדעתי, לנהג הממוצע לא יהיה הבדל משמעותי.

אלעד

הוא נוח לך ??

ועוד מישהו שמכיר

פורסם

על מה הלחץ? אם אתה מעוניין ברכב ורוצה לדעת אם הרכב נוח או לא גש וקח אחד לנסיעת מבחן. מה שנוח למשל בשבילי לא בהכרח יהיה נוח בשבילך.

באופן כללי סיטרואן מייצרת מכוניות שהן נוחות, אבל חוץ מנוחות המושבים יש עוד המון דברים נוספים שצריך לבדוק בעצמך כדי לראות אם הרכב מתאים לדרישות שלך או לא.

פורסם
על מה הלחץ? אם אתה מעוניין ברכב ורוצה לדעת אם הרכב נוח או לא גש וקח אחד לנסיעת מבחן. מה שנוח למשל בשבילי לא בהכרח יהיה נוח בשבילך.

באופן כללי סיטרואן מייצרת מכוניות שהן נוחות, אבל חוץ מנוחות המושבים יש עוד המון דברים נוספים שצריך לבדוק בעצמך כדי לראות אם הרכב מתאים לדרישות שלך או לא.

כי זה כבר על סף החלטה

פורסם

מה שתאים למישהו אחר לא בהכרח מתאים לך. אל תרכוש לפני שתבצע נסיעת מבחן ותיווכח בעצמך שהרכב מתאים לך. אתה עומד להוציא סכום נכבד - כדאי שתנהג בזהירות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...