Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נדחף ממסלול של ישר ושמאלה לנתיב הימני ופנה ימינה (כמו רבים אחרים - כי היה פקק גדול לפנייה ימינה ופנוי לישר ולשמאלה).
לא הייתה משטרה, לא היה מרדף... 

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני כשעה, ELI001 כתב:

דיברתי על הקישור ש @sperial צירף. על פניו נראה שלא התייחסו שם לעניין הנסועה, אם הם טעו בזה, גם מי שהסביר לך יכול לטעות והגיוני גם שזה המקור שלו.  

ביקשת - קיבלת.

בתקנון לנסועה משאיות כבדות מעורבות בתאונות פי 4 ואוטובוסים פי 3.4 מכלי רכב פרטיים. הגרועים ביותר הם אופנועים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

בתקנון לנסועה משאיות כבדות מעורבות בתאונות פי 4 ואוטובוסים פי 3.4 מכלי רכב פרטיים.

משאיות כבדות פי 1.2. אוטובוסים פי 3.4, וכמו שכתוב שם בפירוט שייתכן ובגלל כמות הנוסעים המעורבת בכל תאונה. 

פורסם (נערך)

כתוב של פעמיים משאיות כבדות. אבל בהמשך יש עוד גרף, מ-2019, שמבהיר את הטעות. הפי 1.2 הוא משאיות קלות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

נהג אוקטביה שבדיוק סיים את כל העונות של drive to survive  בנטפליקס.

רוצחת על הכביש, 

מזל שחבורת האופנוענים גרמה לכולנו להיות יותר דרוכים.

המרצדס עדיין נכנס לבלימת חירום, האופנוען הראשון התחמק יפה.

שווה להתאמץ להוציא מספר רישוי ולהגיש תלונה על הנהגת הזאת? 

דוגמא  ל "נהג גרוע אף פעם לא מפספס פניה" 

עריכה אחרונה על ידי rev-Match
  • אהבתי 2
  • מבאס 2

פורסם
לפני 14 שעות, zaf כתב:

אכן, היום בשעת צהריים, בעליה לגשר היוצא מראש העין לכיוון כפר קאסם וכביש 5. נהגת פיאט 500 חותכת מימין לפני משאית עפר גדולה, וכמובן נמעכת קלות (בכל זאת מהירות אפסית בכניסה לצומת מרומזר) . והטענה הראשונה שנזרקת לחלל האוויר ״ אתה לא רואה?״  (לא הוא לא רואה ולא יכול לראות בברור רכב קטן שמגיע בזווית חדה קרוב מצידו הימני)

תמונה להמחשה, איפה הרכב שצמוד מימין לו מחוץ לטווח המראה?

image.png.cbc5268cc036b0daca52320ed65773f4.png

רגע,

יש מערכות בטיחות לרכבים פרטיים, כמו התראה על שטח-מת, ואפילו התערבות אקטיבית אם מנסים להכנס לנתיב לא פנוי.

אין את מערכות הבטיחות האלה במשאיות?

אם לא, מה הבעיה לעשות?

פורסם

אתה כנראה לא מודע למה שקורה במשאיות. התראה כזו לא תפסיק כל עוד אתה בכביש בו יש עוד מכוניות, נהגים נצמדים למשאיות כבדרך שיגרה. המערכת ״תשתוק״ רק בנסיעה בכביש כמעט ריק. נהג משאית יושב גבוה ומרוחק מכל מה שקורה מימינו ומאחוריו, לכן הוסיפו מצלמות, כמו בסירטון שצרפתי, אבל גם זה לא מונע מנהגים להיכנס לפני המשאית מבלי להשאיר מרחק תגובה/בלימה מספק.

סע , בשביל החוויה, עם נהג משאית גדולה, תראה בעצמך.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
בתאריך 16.7.2025 בשעה 17:13, Electron כתב:

• מבאס 2

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם
בתאריך 22.7.2025 בשעה 11:52, zaf כתב:

אתה כנראה לא מודע למה שקורה במשאיות. התראה כזו לא תפסיק כל עוד אתה בכביש בו יש עוד מכוניות, נהגים נצמדים למשאיות כבדרך שיגרה. המערכת ״תשתוק״ רק בנסיעה בכביש כמעט ריק. נהג משאית יושב גבוה ומרוחק מכל מה שקורה מימינו ומאחוריו, לכן הוסיפו מצלמות, כמו בסירטון שצרפתי, אבל גם זה לא מונע מנהגים להיכנס לפני המשאית מבלי להשאיר מרחק תגובה/בלימה מספק.

סע , בשביל החוויה, עם נהג משאית גדולה, תראה בעצמך.

תודה על ההתייחסות. אין לי קרוב עם משאית כבדה, אבל אני מתאר לעצמי איך זה לנהוג ברכב כבד (בפרט שמועמס) , עם אחריות כבדה לכל אלה שמתחתיך, שנדחפים מכל מיני כיוונים. לא קל בכלל.

עדיין, אני חושב שיש מקום לעשות משהו כזה למשאיות.

אני מניח שיצרנים בוחנים את זה, לאור הקשיים המיוחדים של משאיות.

ואם יציעו את זה בתוספת של ,נגיד , עוד 10 אלף דולר, אני מניח שיהיו כאלה שירכשו.

פורסם

אני רק שאלה. 

משום מה לאוטובוסים אין בעייה לראות מה קורה מימין. רק למשאיות. למה זה?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

האוטובוס ״שקוף״ בפינות. יש קו ראיה טוב דרך ההדלת וגם לפנים בזכות החלון הענק. מה גם שנהג האוטובוס יושב בערך בגובה של כל נהג ג׳יפון .

• אהבתי 1
  • מעניין 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

תודה. עכשיו מובן לי. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

I20n עובר באדום וכמעט פוגע באופנוען, לא יודע למה היה גליץ' במצלמה

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...