Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואללה-וואללה דוב-קואלה, אתה צודק.

האיסור באמת לא חל על צומת שיש בו יותר מנתיב אחד בכל כיוון הנסיעה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

תודה רבה :) (את העריכה של 2 הסרטונים עשיתי עם תוכנה אחרת, קצת יותר מסובכת. לא מושלם אבל סביר)

אבל אתם יודעים למה לפעמים יוטיוב אונס לי את האיכות בסרטונים?

1. נהג אמבולנס חכם וזהיר, נהג המאזדה...קצת פחות

2. עקיפה רשלנית מימין על נתיב האצה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

^

יש משהו מפגר ביוטיוב שקורה גם לי, כשמעלים סרטון לא משנה באיזה איכות, הוא מעלה את זה באיכות הכי נמוכה ואי אפשר לבחור. אם מוחקים ומעלים שוב זה מסתדר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
^

יש משהו מפגר ביוטיוב שקורה גם לי, כשמעלים סרטון לא משנה באיזה איכות, הוא מעלה את זה באיכות הכי נמוכה ואי אפשר לבחור. אם מוחקים ומעלים שוב זה מסתדר.

זה בגלל עמוס של יוטיוב. הוא צריך להתמודד במקביל עם זבל של פקאצות בנות 14 שבדיוק קיבלו מצלמת 4K מאבא. טיפה סבלנות וזה מסתדר.

פורסם

איך עוקפים? פשוט... אתם מקודדים את ה 1080P שלכם ל 4K (שמן הסתם לא יעזור בכלום) ואז, יוטוב יאפשר איכות גבוהה הרבה יותר עבור הסרטון שלכם, נסו ותראו.

ככה עוקפים את עניין האיכות בסרטוני ה 1080P.

לגבי הסרטונים, כשמעלים סרטון, יוטוב מתחיל בתהליך של עיבוד מידע תלוי באורך הסרטון ובאיכות, אם נשאר באותו עמוד העלאה, רואים את קצב ההתקדמות.

זה יכול לקחת שניות או דקות ולעיתים כמה עשרות דקות תלוי בנפחים ואורכים.

לגבי הסרטון עם המאזדה, יש אנשים שנוהגים עם מוזיקה, ובסה"כ לא תמיד שומעים את האמבולנס בצומת כשאתה נוהג, חלונות מבודדים הרבה יותר ברכבים החדשים ומאיפה לו לדעת שיש שם אמבולנס? זה קורה הרבה.

פורסם

נהג האמבולנס חייב לעצור - מבחינתו דין רמזור אדום כדין תמרור "עצור". והרכב עצמו כבד, ובודאי שאינו רוצה לטלטל חולה מאחור, כך שהוא מאיץ במתינות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא קשור, הוא פשוט חוצה רכב רכב עד שהוא בטוח שהנתיב פנוי.

מנסיון העבר של כולם, תמיד בנתיב פנוי יהיה רכב שעלול לפספס את האמבולנס ולהכנס בו ואז כולם אשמים בו זמנית.

לכן, האמבולנס נכנס לאט לאט בכדי לחצות את הצומת בשלום, ברור לך מה היה קורה אם האמבולנס היה ממהר קצת יותר ולכן, ככה נהג מיומן וחכם נוהג, כפי שהאמבולנס נהג.

פורסם

לגבי הסרטון עם המאזדה, יש אנשים שנוהגים עם מוזיקה, ובסה"כ לא תמיד שומעים את האמבולנס בצומת כשאתה נוהג, חלונות מבודדים הרבה יותר ברכבים החדשים ומאיפה לו לדעת שיש שם אמבולנס? זה קורה הרבה.

בדיוק בגלל זה לא נכנסים לצומת בלי להסתכל :) אור ירוק לא אומר שהצומת פנויה. מי כמונו יודעים שיש נהגים שעוברים באדום, וכן - גם אמבולנסים.

תוסיף על זה, ש 2 נתיבים עומדים ומחכים, מה הוא חשב לעצמו, שלקחנו דקה הפסקה באמצע היום?. אפילו לא האט להסתכל מה קרה לפני שהוא הכניס גוש ברזל במשקל טון במהירות עשרות קמ"ש לתוך אזור ללא שדה ראיה

פורסם
נהג האמבולנס חייב לעצור - מבחינתו דין רמזור אדום כדין תמרור "עצור". והרכב עצמו כבד, ובודאי שאינו רוצה לטלטל חולה מאחור, כך שהוא מאיץ במתינות.

ואולי גם הנהג מבין שזה לא משנה באיזו מהירות הוא מגיע או נכנס לצומת - רק באיזו מהירות הוא עוזב אותו.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
לא קשור, הוא פשוט חוצה רכב רכב עד שהוא בטוח שהנתיב פנוי.

מנסיון העבר של כולם, תמיד בנתיב פנוי יהיה רכב שעלול לפספס את האמבולנס ולהכנס בו ואז כולם אשמים בו זמנית.

לכן, האמבולנס נכנס לאט לאט בכדי לחצות את הצומת בשלום, ברור לך מה היה קורה אם האמבולנס היה ממהר קצת יותר ולכן, ככה נהג מיומן וחכם נוהג, כפי שהאמבולנס נהג.

רק נראה לי, או שנהגי אמבולנס הם בעלי פוטנציאל אדיר להיות נהגי שודים?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...