Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
הייתה יכול לעקוף אותו מאוד בקלות, כל הנתיבים היו ריקים.

ואם האיכות של המצלמה לא טובה או שתתקרב לרכב או שתצעק את המספר של הלוחיות רישוי שלו.

אתה רוצה שהנהגת תשחק במשחק מטופש?!

אז מה אם הנתיבים ריקים?

היא צריכה לשחק במשחק שלו ולהסיט את הרכב כהטעיה מכיוון אחד ולעקוף מכיוון שני?

היא עשתה את הדבר האחראי והנכון (למרות שזה מעצבן ברמה קשה).

והוא, הוא בכלל לא צריך להיות בכביש.

תשובה מושלמת!

פורסם

הנהג שצילמת פשוט מפגר!

משחק משחקים בכביש.

נשאלת השאלה מה גרם לכם להגיע למצב הזה?

אתה צילמת ידנית, מה גרם לך להתחיל לצלם ספציפית את הנהג הזה?

הוא לא סתם עושה שטויות, הוא הגיב ספציפית אליכם!

(גם אם תגיד לי שמבחינתו הייתם תקועים על השמאלי זאת תשובה לגיטימית, שלא מצדיקה את מעשיו)

פורסם
אז מה אם הנתיבים ריקים?

אתם צודקים הנהגת התנהגה כמו שצריך, אני פשוט מדבר על מה שאני הייתי עושה.

אני לא מדבר על הטעיות פשוט לשים גז לעבור נתיב ולהיות לידו ככה שהוא לא יכול לחסום אותי, ואם הוא ינסה לעבור עוד פעם לנתיב שלי ולעשות שטויות אני פשוט נכנס בו מאחורה ואז שישלם לי על התיקונים.

פורסם

במקרה הזה זה גם להיות חכם וגם להיות צודק.

גם הוא ילמד לקח, גם הוא ישלם על הנזקים, וגם אני ירגיש מאוד טוב.

אם היה לי רכב חדש אז כנראה לא הייתי עושה דבר כזה, אבל יש אנשים שעושים דברים שאסור לעשות בלי לדפוק חשבון לאף אחד.

פורסם

להיות חכם ולהיות צודק זה עוד הולך איכשהו, אבל להיות חכם ולהיות טיפש אינם דרים בכפיפה אחת.

ניסיתי לרמוז את זה בעדינות.

אל תציע לעשות תאונות בכוונה!

זאת סכנת חיים!

ומעבר לכך זאת בריונות כביש איומה, צריך להרחיק נהגים כמוך מהכביש!

(ושיסלחו לי המנהלים, גם אזהרה בפורום!)

פורסם

תאמין לי שממש לא צריך להרחיק אותי מהכביש, אני נהג מאוד רגוע וסבלני אבל לכל תעלול יש גבול.

אני בחיים לא יעשה דברים "בריונים", אבל אם משהוא יעשה לי דברים כאלה זה לא יגמר בזה שהוא ינופף לי לשלום ויצחק.

איך בדיוק אני יגרום לתאונה? אני בסה"כ נוסע בנתיב שלי ומשהוא נדחף לנתיב ונכנסתי בו, זה הוא שיגרום לתאונה.

אין טעם להתווכח לכל אחד יש את הערכים שלו ואת הצורת מחשבה המעוותת שלו, אני יודע שזה לא בסדר אבל זה גם לא בסדר להתנהג ככה.

פורסם

אני מציע לך לקרוא את הדברים (ההדגשה שלי):

אז מה אם הנתיבים ריקים?

אם אתה נכנס במישהו, במיוחד מאחור, אז אתה גורם לתאונה גם אם תצליח להוכיח בעזרת המצלמה שלך שהתאונה באשמתו. יש מאחוריכם גם רכבים, שלא לדבר על משאיות.

אתה גם לא יכול לבחור את המקום לתעלול שלך, שעלול להיות בדיוק בסיבוב.

אני לא מאמין שאני צריך להסביר למישהו בפורום למה צריך לעשות הכל כדי למנוע תאונה גם אם לפניך משחק איתך נהג ממש טיפש.

פורסם
הנהג שצילמת פשוט מפגר!

משחק משחקים בכביש.

נשאלת השאלה מה גרם לכם להגיע למצב הזה?

אתה צילמת ידנית, מה גרם לך להתחיל לצלם ספציפית את הנהג הזה?

הוא לא סתם עושה שטויות, הוא הגיב ספציפית אליכם!

(גם אם תגיד לי שמבחינתו הייתם תקועים על השמאלי זאת תשובה לגיטימית, שלא מצדיקה את מעשיו)

התחלתי לצלם כשהוא התחיל לעשות את זה.

הוא התעצבן שהאצנו לאט מידי בשבילו בנתיב השמאלי (בשדרות ההסתדרות). למי שמכיר את הכביש, שם יש רק 2 נתיבים ורמזורים. לאחר מכן הוא עלה על כביש עוקף קריות וגם אנחנו. אבל הוא היה 5 או 6 מכוניות לפננו.

הוא פשוט חיכה שנגיע אליו.

פורסם

לא מאחורה יותר בכיוון של הצד השמאלי שלו עם הצד הימני שלי.

אני לא יודע מה היה קורה במציאות, אבל אם הייתי לבד ברכב ולא היו הרבה רכבים בכביש(כמו שרואים בסרטון הזה) אז כנראה שככה הייתי פועל.

אם להאט את המהירות שלי ולהתחיל לעבור נתיבים ולראות איך הוא צוחק עלי כמו בסרטון זה הפיתרון שלך אז אנחנו לא ממש קרובים להסכמה.

ושוב לא בטוח שהייתי עושה דבר כזה, זה תלוי בהרבה דברים אבל אנשים כמו הנהג בסרטון צריכים לדעת שלמעשים יש השלכות.

ואיך שהבנתי הבחור שפרסם את ההודעה לא נהג ברכב אלה בחורה, ואני אישית ממש לא רואה את אמא שלי או חברה או אחיות שלי מתנהגות אחרת, להיות "בריון" כלפי בחורות זה לא חוכמה.

פורסם
נהג שלא נותן לנהגת לעקוף בשום דרך.

ללא שום סיבה. פשוט לכיף שלו.

ככל הנראה גר בגבעת הרקפות בקרית ביאליק.

הונדה סיוויק.

את מספר הרכב לא ממש רואים וחבל.

לבסוף הוא עוד נופף לי לשלום!

אתמול מישהו עשה לי את זה במשך נסיעה של שעה כל הדרך :shock:

נסעתי אחריו עם אורות גבוהים לא מקוריים מסנוורים בטירוף , אין לי מושג למה הוא העדיף להמשיך ככה כל הנסיעה

פורסם

כנראה שמדובר בגישות שונות מאוד לשימוש בכביש ועלייה על הרכב -

רוב המשתמשים כאן עולים לכביש למטרות הגעה מנקודה א' לב' או לשם ההנאה מהרכב, לעיתים בשילוב שניהם. ההתנהגות שאתה מדבר עליה סותרת לחלוטין את המטרה הזאת.

אתה כנראה עולה לכביש במטרה לחנך את הציבור הישראלי, מטרה נהדרת וראויה לשמה, למרות שאני חולק על הדרך בה אתה (וגם הרכב שמופיע בסרטון) בוחרים לקיים אותה.

פורסם

לחנך? פעם אחרונה שבדקתי אני לא אמא ולא אבא של אף אחד.

אני ממש לא רוצה לחנך וממש לא רוצה להתעסק עם שטויות כאלו, אני די בטוח שהנהגת בסרטון לא עשתה שום דבר מיוחד שגרם לזה.

כנראה שהנהג ברכב הזה ראה שזה בחורה והחליט להשתעשע בגלל כל מיני סיבות שעיצבנו אותו, אבל יש הבדל גדול בין לעשות דברים בכוונה לבין לעשות דברים בטעות.

אם עכשיו משהוא ייסע לאט בשמאלי בלי לשים לב אני יתעצבן אבל לא יעשה כלום, אבל אם משהוא נוסע לאט בשמאלי כדי שאני יאט ולא נותן לי לעקוף בכוונה זה כבר סיפור אחר וזה ממש לא קשור לחינוך, זה קשור להשלכות של המעשים שלו.

כמו שאמרתי כבר אני נהג מאוד רגוע וסבלני, אבל אני לא מוכן לקבל שטויות של אנשים שחושבים שמשהוא שם עליהם משהו.

וכן אני כמו רוב הנהגים, אני משתמש ברכב בשביל נסיעות מנקודה א' לנקודה ב' ולפעמים סתם נסיעות בשביל הכיף, אבל נהגים כמו הבחור בסרטון הופכים את הכיף הזה למציק ומעצבן.

פורסם
לחנך? פעם אחרונה שבדקתי אני לא אמא ולא אבא של אף אחד.

אני ממש לא רוצה לחנך וממש לא רוצה להתעסק עם שטויות כאלו,

זה

כבר סיפור אחר וזה ממש לא קשור לחינוך, זה קשור להשלכות של המעשים שלו.

גם הוא ילמד לקח, גם הוא ישלם על הנזקים, וגם אני ירגיש מאוד טוב.

כן צודק, אתה לא רוצה לחנך אותו, אתה רוצה ש"ילמד את הלקח על המעשים שלו", אני מצטער שאני לא מבחין בדקויות. עכשיו שהבחנתי - זה עדיין מטופש בכל קנה מידה, אלא אם כן יש לך הרבה זמן ועצבים פנויים.

פגשת אידיוט בכביש? צא מהנחה שהוא אידיוט ולא ילמד את הלקחים שלך, בטח שלא יקשר בין מה שהוא עשה לזה שבדקת את עמידות הבגאז' שלו, למען האמת אני די בטוח שגם סוכן הביטוח שלך לא כל כך יבין את העניין.

שיהיה בהצלחה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...