Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'טה וענייני גיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יש לי פולקסוואגן ג'טה, שנת 2009,

והתחילו לי בעיות בגיר- רעשים, העברות לא חלקות.

כשאמרתי את זה לאנשים שקצת מכירים, הם אמור שזה ידוע, וברכב הזה יש הרבה בעיות בגיר, אז להתכונן.

האם ידוע לכם על זה משהו?

זה חמור? עדיף כבר לנסות להיפטר מהאוטו, או פשוט ללכת למוסך, לטפל כמה שיותר מוקדם, ולהמשיך בחיי?

כי אני נהנה ממנו, אבל לא מענויין לשפוך אלפי שקלים כל שנה.

תודה!

פורסם

אם לא החליפו לך מצמדים באחריות, גש אל מוסך מורשה ותספר להם על הבעיה - הם כבר ידעו מה לעשות ואתה תקבל הרחבת אחריות על הגיר לחמש שנים. אין לך מה להילחץ או למכור... תוודא רק שאתה מקבל את ההתחייבות להרחבת האחריות בכתב!

We are the Human Race

פורסם
אם לא החליפו לך מצמדים באחריות, גש אל מוסך מורשה ותספר להם על הבעיה - הם כבר ידעו מה לעשות ואתה תקבל הרחבת אחריות על הגיר לחמש שנים. אין לך מה להילחץ או למכור... תוודא רק שאתה מקבל את ההתחייבות להרחבת האחריות בכתב!

אין צורך בהתחייבות בכתב

זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי.

פושעים ניזונים מסלחנותה של החברה הסובלנית.

פורסם

אני מניח שזה יד ראשונה אצלך? זה לא סיפור גדול, כנס למוסך מורשה של פולקסווגן. אם אכן מדובר בבעיה בDSG אתה מכוסה. כמו שכתבו לך כאן, היבואן הרחיב את האחריות על הDSG לחמש שנים או 150,000 ק"מ. בכל מקרה, כן חשוב שתבקש אישור אחריות מורחבת על הגיר בכתב אם למשל תרצה למכור מחר את הרכב וישאלו אותך לגבי זה. נותנים את זה, אז למה לא לקחת?!

• תוכן חדש...