Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על סט Pioneer TS-D1720c

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסט הנ"ל הותקן בניסן קשקאי לפני יותר שבועיים על ידי יוסי , משודך לחלסטרה FA475 , - וכבר הספיק כבר קצת להפתח להלן הרשמים:

את הסט הזה כבר הרבה זמן רציתי לרכוש , קראתי עליו לא מעט ביקורות שרובן היללו אותו , החלטתי שאני מהמר עליו , זה בסוף לא הלך ולכן ברכב הקודם הותקן בסוף הייבריד.

אבל ברכב הנוכחי (שייך לאישתי לי אין כבר כפי שרואים בחתימה) הותקן הסט זה, וקצת הספיק להפתח - ורבותי : הביקורות לא בילפו.

מדובר בסט ששווה כל שקל למחירו זהו סט של של oversized 6.5 למעשה 6 ושלושת רבעי אינטש..

א. נציל מאוד,

ב. באסים עגולים ויפים , יש פאנצ'יות איפה שצריך. בהחלט לא מרוחים. אבל ! חתכתי מלמטה ב 50HZ כדי להמנע מזה אבל לדעתי אם מבנה הדלת היה שונה והיה גם איטום היה אפשר להמנע מזה( אין סאב כרגע אולי פעם נשים במקום הגלגל ספייר .)

ג. טוויטרים - עדינים ומפורטים , אמנם יושבים באוף אקסיס (על הדש בורד מתחת למכסה) אולי צריך קצת להרים אותם אבל בסה"כ נותנים תוצאה מעולה - יש מצב שבאון אקסיס הם היו קצת יותר חדים.

בקיצור סט הפתעה אמיתית , הוא עולה 950 ש"ח בסוניקאלקטרוניקס מוכרים אותו עכשיו ב 105 דולר לפני משלוחה , בשקט אני יכול לומר שהתוצאה שהוא נותן היא טובה יותר מההייברייד המהוללים , (בטח מה MT-22 המחוספסים )

מומלץ בחום :mm_yeah:

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

חיתוך ב50hz מלמטה זה מאוד מרשים לסט בגודל כזה (איזה סלופ שמת?), בד"כ רק התותחים הכבדים מסוגלים לזה.

שמח שאתה מרוצה זה הכי חושב ונחמד לשמוע על עוד אופציה בשוק כי הדבר הראשון ששומעים את המותג פיוניר בשיוך למשהו שהוא לא hu אז ישר מעקמים פרצוף.

יהיה מעניין לשמוע.

פורסם

אין לי כל כך אפשרות לשלוט על הסלופ , רק לבחור תדר לחיתוך ה HU הוא פיונייר

AVH-3200

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

• תוכן חדש...