Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוקו.

Shay_u
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קחו כוס חלב, תחממו במיקרו.

שימו 3 קוביות שוקולד מריר.

ערבבו עד שהשוקולד יימס לגמרי, אני עושה את זה עם מקציף.

אניני הטעם שביניכם עשויים להוסיף גם כפית סוכר.

you have my permission to cry.

פורסם

יש כאלה שבכלל עושים שוקו על ידי הוספת סירופ שוקולד. לא יודע אבל עם הסירופים בארץ שווים משהו. אבל שאתה לוקח סירופ שוקולד של הרשי אתה יודע שזה סירופ איכותי.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

עידון למתכון של שי: אם יש ילדים בסביבה - אפשר לתת להם לשים מקופלת בתוך הקוקטייל ולערבב. (ואנחנו שמים גם אבקת קקאו)

ההערכה ההורית שמתקבלת מהאפקט שווה חיוך גדול.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

הסוד מן הסתם הוא השוקולד, ככל שהשוקולד יותר טעים, כך השוקו.

אישית, רוב האנשים שדיסרתי איתם על זה עושים ת זה עם נוטלה, למרות שמעט קשה לערבב אותה בחלב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אתם לא רציניים.

קחו חלב, חממו אותו (לא להרתיח!). המהדרין גם יקציפו אותו קצת.

שימו כפית של קקאו הולנדי אמיתי משובח (אפשר לשים יותר/ פחות בהתאם לטעם). תוסיפו 2-3 קוביות של שוקולד מריר 60% כממתיק. אלה שאוהבים יותר מתוק- תוסיפו סוכר חום (יוצא יותר מוצלח מסוכר לבן).

אח"כ נדבר.

נ.ב. לאוהבי שוקולד עם צ'ילי- כמה טיפות צ'ילי לכוס וקיבלתם משקה סוף.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

לא בוגדים בשוקולית גרגרים ריבונו של עולם

(קופסא מלבנית לא העגולה, מזכיר את שוקופלא)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

חלב חם.

שוקולד איכותי של 80% מוצקי קקאו. 4 קוביות.

חצי כפית סוכר חום.

עירבוב עדין. ובסוף שפריץ קצפת למעלה עם שוקולד חלב ממוס. (כמו סירוף).

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
לא בוגדים בשוקולית גרגרים ריבונו של עולם

אם יש נסקוויק, בוגדים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...