Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברשותי פיגו 306,1.4 2001

לאחרונה נאלצתי להכריז בצר רב כי הסטרטר שבק חיים :-(

מכיוון שכך,אני שוקל 2 דברים:

א,לקנות פחמים ולנסות להחליף לבד.

ב,לפנות למוסך לשיפוץ.

רציתי לשאול כמה מסובך תהליך החלפת הפחמים,והאם הוא כלל ניתן לתפעול בבית? כמה דבר כזה צריך לעלות ביחס לטיפול במוסך?

תודה תודה וחג שמח.

פורסם

עשיתי את זה לפני כמה שנים באותו רכב. זה פשוט, צריך מלחם ופלאייר ומברג.

אתה צריך לפרק את הסטרטר, מה שזכור לי זה 3 ברגים. אתה לוקח אותו (אני חושב שהוא של ולאו) ואתה הולך למי שמוכר פחמים.

הוא נותן לך סט (לי זה עלה 40 שקל) ואתה הולך לבית, יושב חצי שעה ומרכיב. לשים לב כל מה שאתה מפרק ואיך להחזיר.

לא מסובך. אתה יכול לחפש ביוטיוב סרטונים על זה גם.

בהצלחה

פורסם
עשיתי את זה לפני כמה שנים באותו רכב. זה פשוט, צריך מלחם ופלאייר ומברג.

אתה צריך לפרק את הסטרטר, מה שזכור לי זה 3 ברגים. אתה לוקח אותו (אני חושב שהוא של ולאו) ואתה הולך למי שמוכר פחמים.

הוא נותן לך סט (לי זה עלה 40 שקל) ואתה הולך לבית, יושב חצי שעה ומרכיב. לשים לב כל מה שאתה מפרק ואיך להחזיר.

לא מסובך. אתה יכול לחפש ביוטיוב סרטונים על זה גם.

בהצלחה

תודה תודה.

כל חנות מכובדת אמורה להחזיק פחמים כאלה או שצריך לגשת לבעל מקצוע ספציפי?

• תוכן חדש...