Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדשה באתר :roll:

כבר חודש שאני מנסה לבחור רכב

התקציב שלי הוא עד 25-30 אלף, מחפשת אוטו שיראה טוב רצוי מעל שנת 2005

צריכת דלק נמוכה , אוטו שלא מצריך שלל טיפולים מעבר לנדרש וכמובן אוטומט.

אשמח לקבל את עזרתכם :lol:

פורסם

צריך קצת יותר פרטים,את מחפשת רכב משפחתי ? או סופר מיני?

כמו כן גיר ידני או אוטומטי?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא משנה לי משפחתי או סופר מיני

גיר אוטומט, משהו שיתאים לתקציב שלי והעלות שלו לטווח הארוך תיהיה סבירה כלומר דלק טיפולים וכו'

פורסם

את יכולה לבדוק פונטו ספייס,הרכב חסכוני ולא יקר לאחזקה,עדיף למצוא את גירסת איבזור ELX,היא חזקה יותר מהגירסה הפשוטה SX ויש לה גיר עדיף.

לגירסה הפשוטה גיר רובוטי,הגיר פחות חלק מגיר אוטומטי רגיל אך אך חסכוני כמו ידני.

יונדאי גטס תהיה פחות חסכונית,אך היא די אמינה ולא יקרה לאחזקה,שימי חפשי רמות איבזור GLI/GLS ולא GLF.

ישנה גם את הדייהטסו סריון דור האחרון שנת 2007 אך רובם ליסינג/השכרה עם ק"מ לא קטן,אבל שווה לנסות ולחפש,הרכב אמין מנוע די זריז.

עוד רכב חסכוני הוא היאריס,אך פה תצטרכי לרדת בכמה שנים,כאמור מאוד אמין,חסכוני אך יהיה ישן לעומת הרכבים האחרים בקטגוריה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה רבה:)

האמת שעכשיו מצאתי אופל קורסה 2005 וקיה מגניטיס 2007 ושניהם בטווח המחירים הנוח לי ולפי הבדיקות צריכת הדלק שלהם סבירה

אבל כמו תמיד לכל אחד יש את דעתו על האוטו ונורא קשה לבחור

פורסם

לקורסה גיר לא ממש מוצלח ויקר לתיקון,הקאיה היא רכב מנהלים בכלל,כך שצריכה של 1/10 זה בערך מה שהוא יציג,הבעיה העיקרית מבחן מאוד קטן בטווח המחיר שלך,רובם דיזל אחרי מונית.

פורסם

וכמה אפשר להתפשר על קלומטרז ? כל הדעות ששמעתי מתחלקות ל2 חלק אומרים לקחת אוטו זול בכמה אלפים בתור התחלה והחלק השני מעדיף להשקיע סכום יותר גדול באוטו חדש יותר מ5 שנים האחרונות ..מה באמת עדיף לנהגת חדשה ?

ת

פורסם

רכב מאוד זול זה מפתה,אך מגביר את הסיכוי לתקלות.

ממוצע ארצי זה בערך כ 17k בשנה.

• תוכן חדש...