Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר כתבתי פה פעם, אבל נשארתי עם ההתלבטויות אז אני אכתוב שוב.

אני מחפש רכב בעיקר בשביל לנסוע לעבודה ובחזרה (בערך 20 ק"מ לכל כיוון).

עיקר ההתלבטות כמו שזה נראה כרגע היא בין ה I20 לבין האיביזה (לאחר שפתאום "גיליתי" שהאיביזה היום מגיעה גם כן עם 4 חלונות חשמל ורדיו דיסק מקורי עם שליטה מההגה ומחיר סביר)

לא ממש מצאתי כתבות וסקירות על האיביזה של אחרי מתיחת הפנים הקלה....

איזה מבין המכוניות עדיפה לדעתכם?

איזו מהם תהיה בעלת צריכת דלק טובה יותר?

תודה :)

פורסם

בזמנו הייתי בהתלבטות דומה לשלך ובחרתי לבסוף באיביזה.

היום לאחר מתיחת הפנים הקלה היא זכתה לאבזור נוסף בכמעט אותו תג מחיר.

אישית אני מאוד מאוד מרוצה מהרכב אך ייתכן ואם היתי היום במצב הזה היתי בוחר דווקא בקיה ריו שנמכרת ב-76.900 ומציעה אבזור עשיר ואחריות של 7 שנים.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

הריו יותר יקרה ולכן אני לא ממש שוקל אותה. גם המחיר של ה I20 / איביזה הוא יותר ממה שהתכוונתי להוציא אך התגמשתי מעט...

קצת מפחיד שלאיביזה יש רק שנתיים אחריות. מצד שני הבנתי שה I20 בינונית בערך בכל דבר.

אני ממש מתלבט :oops:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש עכשיו מבצע על היונדאי ב72500, ועל הסיאט ב70900, מעניין רק מה הדגם המדוייק בסיסט מכיוון שהם לא מפרסמים..

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם
יש עכשיו מבצע על היונדאי ב72500, ועל הסיאט ב70900, מעניין רק מה הדגם המדוייק בסיסט מכיוון שהם לא מפרסמים..

רפרנס 1.4, כמו שהיה תמיד. (וזה לא מעכשיו ה"מבצע"..)

פורסם

השאלה איזו מבין שתי המכוניות האלו עדיפה.

המחיר של הסיאט בתוספת העובדה שזה דגם לאחר מתיחת פנים קלה ועם אבזור קצת פחות קמצני החזירו אותה להתלבטות שלי.

השאלה היא איזה רכב נראה לכם עדיף. האיביזה או ה I20.

נראה לי שרוב הפרמטרים נוטים לכיוון ה I20, אבל רציתי לשמוע גם את דעתכם :)

פורסם

תוסיף למחיר עוד 1400 ש"ח אגרת רישוי וזה לא כולל צבע מטלי...

בכל אופן אני חושב ששניהם מצוינות לכן הכי פשוט זה לבצע נסיעת מבחן למרות שלמיטב ידיעתי סיאט לא מציעים נסיעת מבחן..

בפן האישי אני חושב שהסיאט יפה יותר אבל גם המונית יותר.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

מסכים עם הכותב מעלי. בכל זאת, עם כל זה שהסיאט המונית, לפחות היא נמכרה לפרטיים.

כשפותח השרשור ירצה למכור I20 ויצטרך להתחרות בחברות הליסינג שנותנות 20K הנחה + אחריות ו 60 תשלומים, תהיה לו בעיה. אם זה לא מהווה שיקול, אז רק נסיעת מבחן תכריע מי יותר נוחה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...