Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר בחירות - טייק III

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

למי תצביעו בבחירות הקרובות?  

162 הצבעות

1. 1. למי תצביעו בבחירות הקרובות?

• הליכוד ביתנו
    • קדימה
      0
    • העבודה
    • חרדים (ש"ס/יהדות התורה)
    • מרצ
    • רשימות ערביות (רע"מ-תע"ל/חד"ש)
      0
    • הבית היהודי/האיחוד הלאומי
    • יש עתיד
    • עם שלם
    • עוצמה לישראל
    • אחר (נא לפרט בגוף השרשור)

פוסטים מומלצים

פורסם

אין ספק שהצעד הראשון שעושה כל אדם שמעמד הביניים הוא בראש מעייניו הוא לצרף את יעקב פרי לשורותיו. לצרף את יעקב פרי (אקס סלקום, אקס בנק מזרחי, אקס ראש שב"כ עם פנסיית עתק) למפלגה שמייצגת את מעמד הביניים זה כמו להעסיק פדופיל כבייביסיטר.

הקטע הדפוק הוא שאני לא חושב שיאיר לפיד עשה את זה כי הוא מושחת או מתוך זדון, אלא מתוך טמטום ואי הבנה של המציאות הפוליטית or otherwise. אפילו בלומר את מה שהוא חושב שהציבור רוצה לשמוע הוא נכשל.

אם כבר אתה מתכתב עם יאירק'ה, הייתי שמח אם תשאל אותו את השאלות הבאות:

1. האם הוא מוכן להצהיר כי מפלגתו לא תשב בממשלה אשר תבטל את הצמדת שכר הבכי-רעים (שרים, רו"מ, נגיד הבנק, נשיא, ח"כים וכו') למדד? אם המצב כ"כ קשה, שלא יעלו לעצמם את המשכורת בכל שני וחמישי, כמו שלא מעלים לשאר עובדי הציבור.

2. האם הוא מוכן להצהיר כי לא יישב בממשלה המאפשרת לכל חברי הכנסת להוציא סכומי עתק על "קשר לבוחר" ?

כן, שמר? אלו הנושאים שמעניינים אותך? זה מה שהיית שואל יו"ר מפלגה? על זה תכריע למי להצביע? זה קטנוני ומטופש להחריד, לאור העובדה שהשחיתות האמיתית קורית רחוק מחשבון ההוצאות ותלוש השכר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 473
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן, שמר? אלו הנושאים שמעניינים אותך? זה מה שהיית שואל יו"ר מפלגה? על זה תכריע למי להצביע? זה קטנוני ומטופש להחריד, לאור העובדה שהשחיתות האמיתית קורית רחוק מחשבון ההוצאות ותלוש השכר.

אתה יכול לקרוא לי קטנוני, אבל מראית העין, כאשר מדובר במנהיגים - אינה דבר שיש להקל בו ראש.

כאשר כלל הציבור רואה את השחיתות ושימת הזין של "נבחרי העם" עליו, אין שום סיבה שכל מי שמתחת יתנהג בצורה אחרת.

ברור לי שהנושא הזה רחוק מלבך ולך מספיק שהכלכלה תשגשג ותוכל לעשות ערימות של כסף, אבל יש מושג אשר נקרא "דוגמה אישית". פעם היו מחנכים לפיו במדינת ישראל, בין אם זה במערכת החינוך, בצבא או אפילו, רחמנא ליצלן - לגרום להתפטרות ראש ממשלה כי אשתו (בעקיפין או במישרין, לא ממש משנה) כשלה בשמירה על הנורמות שנקבעו לעובדי מדינה.

נכון, זה היה בשנת 76', כאשר הקומוניזם האפל שלט במדינה, אבל כבר אמרו חז"ל : "אם בארזים נפלה שלהבת, מה יאמרו אזובי הקיר ?" (למרות שאלה לא ממש ארזים, אלא יותר שיחים קוצניים).

תוכל לזלזל עד מחר, לטעמי מפלגה שמתיימרת להיות נקייה, חייבת לא להשתתף במשחק הזה.

פורסם
ונניח שחלוקת המנדטים היא קשיחה? (זו לא הנחה, זו המציאות; לביבי יש בערך 35 מנדטים שיצביעו ביבי, ולא משנה מה הוא יאמר או יעשה עד הבחירות; גם בוחרי יהדות התורה לא יבחרו בחד"ש וש"ס לא יבחרו במרצ)

האם אתה עדיין חושב שמה שהן עושות - חתירה לגוש חוסם תלוי בש"ס - הוא אחראי, או האם הצורך הלאומי בקואליציה מאוזנת וליברלית צריך לגבור על הרצון שלהן להעיף את ביבי החוצה?

אם תוציא את החרדים שהולכים עם הכסף יש חלוקה די קרובה של שמאל וימין (ובניגוד להרבה מאוד בארץ אני כן סופר את הערבים. הם מצביעי שמאל לא ציונים בדיוק כמו המפלגות הדתיות שהן גם לא ציוניות אבל לא מזוהות עם שמאל או ימין אלא עם הכסף) אז למה שביבי מתאחד עם ליברמן כדי ליצור גוש חוסם זה בסדר וכשאחרים עושים את זה זה לא בסדר?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תוכל לזלזל עד מחר, לטעמי מפלגה שמתיימרת להיות נקייה, חייבת לא להשתתף במשחק הזה.

שכר חברי הכנסת סביר לטעמי. מדובר בערך בחצי משכר הרמטכ"ל ושני שליש מעלות נתב בנמל. הבעיה היא מה אנחנו מקבלים תמורת הכסף הזה, לא התשלום עצמו.

מפלגה שתשים את הנושאים האלו בראש המצע שלה תראה לי כנגררת לפופוליזם בשקל סטייל אלדד יניב, בלי שום מהות או התמודדות עם סוגיות קשות באמת. חבל.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם
אם תוציא את החרדים שהולכים עם הכסף יש חלוקה די קרובה של שמאל וימין (ובניגוד להרבה מאוד בארץ אני כן סופר את הערבים. הם מצביעי שמאל לא ציונים בדיוק כמו המפלגות הדתיות שהן גם לא ציוניות אבל לא מזוהות עם שמאל או ימין אלא עם הכסף) אז למה שביבי מתאחד עם ליברמן כדי ליצור גוש חוסם זה בסדר וכשאחרים עושים את זה זה לא בסדר?

אז זהו, שהכל בסדר למעט הסיפור של החרדים. במצב שבו הכוחות שווים ושובר השיוויון הוא החרדים שלהם אין אידיאולוגיה אלא ניתנים לקניה לכל המרבה במחיר, "גוש חוסם" מימין או משמאל רק אומר שהרכב הממשלה יוטל על ש"ס ויהדות התורה.

זה מקרה קלאסי של תהיה חכם ולא צודק. שלבני ושלי ילכו עם ביבי לקואליציה, שהראשונה תיקח את תפקיד החוץ ותוכל לאונן עם אבו-מאזן עד מחר והשניה תיקח את תיק האוצר ותוכל לפתוח את הברזים לכל מי שלא מרגיש שהשלטון מפנק אותו. ככה כולם יקבלו את מה שהם רוצים, ואנחנו נוכל לקבל ממשלה בלי החרדים (ואולי-אולי גם בלי בנט למרות שאני לא רואה את זה קורה).

פורסם

למה לא הפוך?

שביבי יצטרף אליהן ויקח את האוצר. כך הוא יוכל להמשיך לזיין אותנו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
שכר חברי הכנסת סביר לטעמי. מדובר בערך בחצי משכר הרמטכ"ל ושני שליש מעלות נתב בנמל. הבעיה היא מה אנחנו מקבלים תמורת הכסף הזה, לא התשלום עצמו.

שוב, אתה שקוע באג'נדה של עצמך שאתה לא קורא.

הטענה היא נגד ההעלאה האוטומטית של השכר בכל פעם שהמדד עולה. בצורה כזו הם לא מושפעים לחלוטין ממה שקורה במשק ולכן זה (בנוסף לעובדה שהם לא נבחרים ע"י העם אלא ע"י קבוצה של חברי מרכז/ועדה מסדרת/רצון ראש המפלגה) מנטרל לחלוטין את התחשבותם באזרחי ותושבי המדינה. עניין גובה השכר חשוב פחות, גם מכיוון שעומדים לרשותם עוד תקציבים רבים ("קשר לבוחר", עאלק) שמנוצלים לרעה.

לא הבנתי מה עניין הנתב לכאן? את הטענות אתה יכול להפנות למי שנכנע להם שוב ושוב (רמז, זה אותו גוף/שר שיכול לשלוח את עובדי הנמל הביתה, אבל מעדיף את טובתו הפוליטית - מפחד פן תהיה הצבעת נגד מאורגנת בקלפי).

פורסם

ההתבטאות האחרונה של ביבי,מעבר לחוצפה שבה היא שיקוף של הדרדור בדמוקרטיה הישראלית או מה שנותר ממנה,

"יכול להיות שמערכת הבחירות של ישראל התחילה מחדש בערב שבת פלגות השמאל ינסו להתאחד לפני הבחירות", אמר נתניהו לגל"צ ועד כמה שהבנתי גם לרשת ב', "ואני לא מוציא מכלל אפשרות שהן יעשו את זה יום אחרי הבחירות. לא הופתעתי, אני חושב שזה דבר שחוזר על עצמו פעם אחר פעם – הם מנסים להפיל אותי, יש להם מטרה אחת, להפיל את הממשלה בראשותי. על פי ניסיון העבר, הם לא בוחלים בכל האמצעים. אני מניח שיעשו את זה גם הפעם." "

פורסם
שוב, אתה שקוע באג'נדה של עצמך שאתה לא קורא.

הטענה היא נגד ההעלאה האוטומטית של השכר בכל פעם שהמדד עולה. בצורה כזו הם לא מושפעים לחלוטין ממה שקורה במשק ולכן זה (בנוסף לעובדה שהם לא נבחרים ע"י העם אלא ע"י קבוצה של חברי מרכז/ועדה מסדרת/רצון ראש המפלגה) מנטרל לחלוטין את התחשבותם באזרחי ותושבי המדינה. עניין גובה השכר חשוב פחות, גם מכיוון שעומדים לרשותם עוד תקציבים רבים ("קשר לבוחר", עאלק) שמנוצלים לרעה.

אוקי, בזה אני מסכים איתך לגמרי.

לא הבנתי מה עניין הנתב לכאן? את הטענות אתה יכול להפנות למי שנכנע להם שוב ושוב (רמז, זה אותו גוף/שר שיכול לשלוח את עובדי הנמל הביתה, אבל מעדיף את טובתו הפוליטית - מפחד פן תהיה הצבעת נגד מאורגנת בקלפי).

לא טענות, סתם אנקדוטה. אגב, מכל אוכלי החינם ובעלי התפקידים הרמים בנמלים, ולהבנתי המוגבלת להחריד בעניינים ימיים, דווקא הנתבים הם רבי חובלים ותיקים עם הרבה מאוד נסיון והרבה מאוד אחריות. אז מילא.

פורסם

http://www.themarker.com/news/politics/1.1901389

המפלגה היחידה שראויה לקול שלי. אומרים שזו המפלגה הכי פופולרית ברשתות החברתיות, אני מקווה שזה יתרגם למנדטים.

מי מפחד מחופש?

פורסם
לגבי יאיר לפיד קרא פה.

אולי פספסתי, אבל לא ראיתי שם מילה על יאיר לפיד. מה שכן - זה מעניין מאוד. ממש מדהים להבין שנתניהו סובל מאגו כל כך גדול, שהוא אשכרה חושב שהוא מלך ישראל.

מפלגה שתשים את הנושאים האלו בראש המצע שלה תראה לי כנגררת לפופוליזם בשקל סטייל אלדד יניב, בלי שום מהות או התמודדות עם סוגיות קשות באמת. חבל.

אמר מי שמצביע למפלגה שהחלק המרכזי במצע שלה היה מאז ומתמיד "תנו לכולם להתמסטל בסבבה שלהם". אה, שכחתי, עכשיו הם לקחו כמה לוביסטים והכינו יופי של מצע חברתי-כלכלי. אז אולי סוף-סוף, בעידן הפייסבוק, הם יצליחו להכנס לכנסת. גם אם זה יקרה (שני מנדטים?) אז נקבל מפלגה אימפוטנטית לחלוטין (ולא בגלל שהיא עישנה יותר מדי). אני כבר יכול לדמיין את ישיבת המטה הראשונה אחרי שהם נכנסים לכנסת: "אז מה חבר'ה? *שאכטה ארוכה*, איך, איך עבדנו עליהם אה? אשכרה חושבים שמעניין אותנו משהו יותר מלגלגל. *שאכטה, שיעול* סאקרים..."

ובמעבר חד, מומלץ לקרוא את זה. מאוד מפחיד, לטעמי. הנה ציטוט חשוב:

אבל ההיסטוריה שייכת לעבר. העובדה שש"ס העמידה בראשה עבריין מורשע, דוגמת אריה דרעי, היא עוד עדות לכך. דרעי, שנתלה בסיום תקופת הקלון שלו, טוען בראיונות לתקשורת כי הציבור הוא זה שיכריע בקלפי בשאלה אם ראוי שיחזור לפעילות פוליטית. "אחת הבעיות היא שהמבחן שהציבור מעמיד לנבחריו עבר למישור המשפטי בלבד. אם נתת את הדין ושילמת את חובך לחברה אז אתה בסדר, לכאורה", טוענת עו"ד גליה שגיא, מנכ"לית עמותת שקיפות בינ"ל ישראל (שבי"ל). "לפעמים חושבים שאם אדם יודע להסתדר ולעשות קומבינה אז זה יפעל לטובת הכלל, אבל חסרה כאן ההבנה הבסיסית שאדם שנתפס בשחיתות הוא אדם שדאג לאינטרסים של עצמו במקום לאינטרס הציבורי - וזה תמיד פוגע בכולנו".

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אמר מי שמצביע למפלגה שהחלק המרכזי במצע שלה היה מאז ומתמיד "תנו לכולם להתמסטל בסבבה שלהם". אה, שכחתי, עכשיו הם לקחו כמה לוביסטים והכינו יופי של מצע חברתי-כלכלי. אז אולי סוף-סוף, בעידן הפייסבוק, הם יצליחו להכנס לכנסת. גם אם זה יקרה (שני מנדטים?) אז נקבל מפלגה אימפוטנטית לחלוטין (ולא בגלל שהיא עישנה יותר מדי). אני כבר יכול לדמיין את ישיבת המטה הראשונה אחרי שהם נכנסים לכנסת: "אז מה חבר'ה? *שאכטה ארוכה*, איך, איך עבדנו עליהם אה? אשכרה חושבים שמעניין אותנו משהו יותר מלגלגל. *שאכטה, שיעול* סאקרים..."

איך מצטרפים ? :lol:

למען האמת אני הולך להצביע להם רק מפני שזה ימחק לי את הרישום ! :evil:

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

רוני, למרות שאני לא מסכים עם כל המצע של עלה ירוק, אין צורך לזלזל בהם. מאז האיחוד שלהם עם התנועה הליברלית הלגליזציה של הסמים הפכה להיות לתופעת לוואי ולא הדגל העיקרי שלהם.

האנשים שם השתנו והתוכנית שלהם באמת מענינת. זה שאני לא מסכים איתה (גם אחרי שלמדתי את משנתו של מילטון פרידמן, אביהם הרוחני וקראתי מכתביה של איין ראנד) זה נושא אחר.

למען האמת אני אשמח אם הם ייכנסו לכנסת ולא אמסלם לדוגמא.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

כמו שאמרתי, "מי מפחד מחופש?". יש כאלו שצריכים שיגידו להם מה לעשות, עם מי להתחתן, את מי לממן ומה לעשן, ואז יקטלגו אותם במאגר ביומטרי ויפקחו עליהם עין פן יסורו מדרך הישר.

מולם, יש מעטים שרואים בחופש האישי (שהוא בלתי נפרד מהחופש הכלכלי) כערך עליון.

• תוכן חדש...