Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכותרת מתייחסת לדור הנוכחי של ה-C5.

הנה משהו ששמתי לב אליו לפני שלושה חודשים, וחשבתי לבדוק את עצמי לפי שאני יוצא בהצהרותה :)

אז ככה,

לפני כשלושה חודשים אני יוצא לרכב, וליד חונה C5 חדשה יחסית, פגומה קוסמטית מכל עבר - פגושים, דלתות, סף דלת תחתון, ובקיצור - כל הרכב שפשופים קורעי עיניים. לאחר כשבוע שוב יוצא לרכב, ורואה סיטרואן זהה אך אחרת, וגם היא מכוסה שפשופי חניה מכל עבר. עומד בפקק ולידי סיטרואן C5 מכוסה שפשופים. על כל C5 שראיתי מאז יש שפשופי חניה בדרגה כזו או אחרת! לא ראיתי אחת ללא פגעי קוסמטיקה. המקרה האחרון היה בשבת שעברה. חניתי את רכבי באחד החניונים וכשיצאתי מהרכב ראיתי איש שנכנס לחניון ב-C5 חדשה למדי. מתוך הרגל הסתובבתי לאחור לראות איך האיש מחנה, ונחשו מה, מול עיניי האיש מחנה את רכבו תוך שהוא מגרד דייהטסו שרייד ישנה. יצא מרכבו והלך (השארתי פתק על הדייהטסו אל דאגה:)).

יש עוד מישהו ששם לב שרוב ה-C5 לא שמורות קוסמטית?

פורסם

לדעתי צירוף מקאים. ראיתי לא אחת c5, נראות נקי מבחינה קוסמטית, אפילו אחת ששיכת לנהג שהבן שלו מומחה לתאונות מטומטמות ( אבל נוהג על מונית מרצדס c class בשגרה).

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם

אני מניח שרוב המכוניות האלו נמצאות אצל נהגי ליסינג, בגלל זה היחס

המזלזל כלפיהן, שהרי אם זה היה רכב שלו הוא היה שומר עליה מכל משמר,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
ראיתי בחיים שלי כמה וכמה C5ים וכולם היו שמורות ויפות.

מדברים פה על הדגם הנוכחי. :wink:

אני יודע.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

בואו נבנה תאוריה...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ממש לא שונה מכל רכב אחר פה בארץ.

בסופו של דבר זה נובע מהתרבות המוטורית הנוראית פה, שלא נגמרת רק בצורת הנהיגה על הכביש אלה גם בצורה שאחרים מתייחסים לרכב של האחר ואיך נהגים מתייחסים לרכב הליסינג שלהם.

תביט סביב ותראה זה ממש אבל ממש לא רק C5.

אני חזרתי משהות ארוכה בחו״ל לפני כשנה ומאז נוהג ברכב שכור כי אני לא מסוגל להביא את עצמי לקנות רכב חדש שלאחר שבועות מספר כבר בטח יראה כרכב חבוט בין 5...

זו תופעה נוראית שלא קיימת בשום מדינה מתורבתת.

פורסם
בואו נבנה תאוריה...

לא בהכרח קשור ל-C5 אבל יש יצרנים שונים שיצאו בעבר בהצהרה שתאונה ברכב עד מהירות מסויימת (חלק אמרו 5 קמ"ש, חלק 10 קמ"ש, כלומר תאונת חנייה בעיקר) תסתיים ללא נזק ויזואלי לפח או לצבע הרכב.

בהתאם לכך אני נוטה לשער שיש רכבים שיהיו יותר רגישים למכות חניה קלות ויש אחרים שיהיו קצת פחות רגישים למכות כאלה, וזה עוד לפני שמכניסים למשוואה כל מיני פיתוחים חדשים כמו לקסוס שהכניסו לא מזמן צבע ש"מתקן את עצמו" לאחר מכות חניה וכו'.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...