Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם :-D

ייעוץ קל מאנשי המחשב אי שם פה בפורום, הבעיה היא כזאת:

מחשב עם נתונים:

מעבד (ליבה אחת) - 2.41

זכרון - 1.75 (אני לא זוכר בדיוק איזה כרטיסים מורכבים אבל אפשר לבדוק אם זה משנה)

אנטיוירוס AVG

CC CLEANER

ואני עובד עם דפדפן של כרום

עכשיו ככה בחודשים האחרונים יש איטיות מטורפת ברגע שאני נכנס ל YOUTUBE

אחרי מספר שניות מהצפיה בקליפ המעבד קופץ ל 100% ונשאר שם

מה שטוחן אותו הוא הכרום דווקא

הזכרון אגב עומד באיזור של בין 400-700 פלוס מינוס (תלוי מה עוד עובד)

ניסיתי להחליף לאקספלורר והמצב טיפה יותר טוב אבל עדיין בלתי אפשרי לראות קליפים ככה

לוקח טיפה יותר זמן אבל שוב המחשב נהיה איטי והקליפ מתחיל לקרטע

הסרתי והתקנתי FLASH PLAYER לא עזר

אין וירוסים או משהו אחר שנראה טוחן את המעבד באותו זמן

שמעתי מחבר עיצה שאולי עדכונים שהותקנו בחודשים האחרונים יכולים לגרום לבעיות עומס

אני לא כל כך יודע אם זה הכיוון בכלל

אשמח לשמוע מכם עיצות :wink:

ודבר נוסף איך לעזאזל ממירים קובץ MP3 ל BIN??

תודה מראש לכולם!

פורסם

בן כמה המחשב? איזה מערכת הפעלה מותקנת עליו? מתי ניקית אותו לאחרונה? מתי פירמטת לאחרונה? איזה תוכנות רצות ברקע?

לפי התאור אני מבין שמדובר בדינוזאור בן 9-10 שנים. נראה לי שהשקעה מעבר לתחזוקה שגרתית (ניקוי אבק, פירמוט הדיסק) לא תתן תמורה ראויה לכספך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אהלן, FLASH הוא תהליך שלוקח הרבה כח חישוב, לא בטוח שהמחשב שלך מספיק חזק כדי להתמודד עם זה. לגבי ה MP3, למה אתה רוצה להמיר MP3 ל BIN?

פורסם

סוף סוף קצת תגובות ורעיונות! :-D

אז ככה:

מערכת הפעלה XP

המחשב לא דינוזאור לא צריך להגזים...(סרטים, שירים, תוכנות, משחקים פשוטים או פלאש עובדים מצוין)

ובנוסף הבעיה החלה בערך בחצי שנה אחרונה.

ניקוי או יותר נכון הברקה וצחצוח (אם כבר אז כבר) הוא עבר לא מזמן - חודש אחרון

תוכנות ברקע - בוא נאמר שבזמן הבדיקה לא רץ כלום מלבד אנטיוירוס (נבדק במנהל המשימות / פרוססים)

פירמוט....לא בוצע בשנה-שנתיים אחרונות (אני גם מאוד מקווה לא להגיע לזה)

כסף אני לא אשקיע אבל כן מנסה להבין מה השתנה או התחרבש לאחרונה שיכול היה לגרום לזה

אחרי הכול סך הכול דפדפן עם וידאו-קליפ לא אמור לגרום למחשב לטחון בצורה מופרעת כזאת

וקצת תמוהה כי כל פעילות אחרת שאני מריץ עליו ולפעמים אפילו כמה במקביל לא גורם לתוצאה כזאת.

לגבי ההמרה מ-MP3 ל- BIN

זה בשביל אפליקציה בסמארטפון

קבצי קול מסוג BIN עובדים תקין MP3 האפליקציה לא קוראת

ושינוי סיומות הקבצים לא פתרה את הבעיה.

פורסם

1) הדרישות מהמחשב ברוב האתרים עלו (פרסומות, סקריפטים מתוחכמים, גרסאות פלאש חדשות וכד') וזאת הסיבה לאיטיות שלך שרק תגדל עם הזמן. גם אם תוסיף זכרון, תפרמט או תחליף למעבד חד ליבתי יותר חזק זה לא יעזור. נסה דפדפנים אחרים דוגמת פיירפוקס או מאקסטון.

2) באמצעות:

http://www.isobuster.com/

או כל תוכנת צריבה אחרת.

מה שם האפליקציה?

פורסם

חגי תודה,

אני אמנם חשבתי בכיוון של "הדרישות עלו"

אבל פשוט זה לא נתפס כל כך...קצת הזוי - כולה אינטרנט לא איזה משחק מחשב עם גרפיקה מפוצצת

אני אנסה עם מקסטון כי פיירפוקס לא עזר

ולגבי האפליקציה: WAZE.

פורסם

תתחיל מללכת ל start>run>msconfig ותתחיל לקצץ את כל המיותרים,שהמ"ה תעלה באופן כמה שיותר מסודר.

משם תמשיך להוספה\הסרת תוכניות בלוח הבקרה וגם שם תן ניקיון אגרסיבי.

צעד שלישי לנקות קבצי TEMP (בטח יש לך כמה גיגות..אם לא עשרות).

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

בוקר טוב,

חגי - אני מתחיל להאמין במה שאתה אומר...בהחלט נראה שיש יותר מידי סקריפטים שרצים מאחורי סרטון אחד

הקטע "הדפוק" שזה רק באינטרנט אם אני לדוגמה אוריד את הסרטון ואריץ אותו במחשב אז הכול פתאום בסדר

הזוי...:roll:

לגבי הקבצי BIN....גם קטע מוזר

התייעצתי בפורום אנדרואיד לגבי הבעיה והפתרון היה מעניין

הלכתי למחשב אחר בבית התקנתי VLC חדש הורדתי חבילת מקודדים חדשה שיניתי את הסיומות של הקובץ

מ MP3 ל BIN והולי שיט...זה עובד!

עכשיו רק נשאר להעביר לנייד ולראות אם גם שם זה עובד.

efuz - אם יש משהו שאני פראנואידי לגביו זה ה- msconfig - אין מצב שיהיה מסומן שם דברים מיותרים :wink:

אני מוודא שם כל תקופה מסויימת מה הולך וגם כשיש בעיות לפעמים.

אותו דבר לגבי הוספה/הסרה - אין שום דבר שלא צריך להיות כי אוטומטית אני מעיף מה שמיותר.

לגבי קבצי TEMP אותו סיפור אני מנקה כל חודש חודשיים ואני משתדל להגדיר גם מקום קבוע שלא יגדל בדרך כלל גיגה אחת

אבל באמת זאת אופציה שלא ניסיתי אולי שווה נסיון.

שמעתי גם הצעה להסיר ולהתקין את הכרום אולי גם שווה נסיון

ואני מנסה לחפש דפדנים "קלילים" יותר חגי העלה את מקסטון כאופציה אני גם אנסה אותו.

פורסם

יוטיוב זה כבר לא פלאש, זה HTML5, עצם העובדה שזה רק אצלי על דפדפן אופרה מובייל תחת אנדרואיד נטול פלאש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב עדכון:

למי שהספיד את המחשב שלי בטרם עת... :nono:

הבעיה נפתרה תודות לדפדפן בשם מקסטון. :type:

אני עכשיו יכול לפתוח גם 3 ו4 טאבים של יוטיוב בו זמנית והמעבד לא נמצא על 100 אחוז

כמו כן אין תקיעות קרטועים או שאר מחלות.

הדפדפן לא מתאים לכל הפעילויות בגלישה שוטפת - אין עברית למשל...בנתיים.

אבל סטרימינג מכל סוג שהוא עובד מצויין.

• תוכן חדש...