Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שמח בשבילך ידידי.

ממליץ לך לרכוש זוג גומיות נוסף של חברה איכותית, על מנת שברגע שאלו יקרעו, תוכל מיד להחליף מבלי להשבית את המקלעת.

אשמח אם תאמר לי מה היה המחיר הסופי כולל המשלוח.

כמו כן, נסה לא להשתמש באבנים חדות ומשוננות, הן קורעות את העור שמחזיק אותן, ולפי התמונה אני רואה שאצלך העור דק במיוחד.

לך על גולות זכוכית קטנות, אומים מתכת, וסוגי ברגים שונים.

תהנה, נראה לי שלמרות שיש לי דגם כמעט זהה, אזמין לי גם כזה.

דרך אגב, צבעי הגומיות השונים מצביעים על כוח שונה שלהן, תוכל בשלב מאוחר יותר לרכוש גומיות חזקות יותר.

תודה רבה... הזמנתי ביחד עם הרוגטקה חבילת מיסבים -

http://www.ebay.com/itm/150794551582?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

וכמו כן גומי חלופי למקרה שהנוכחי יקרע... בקשר למחיר, היא עלתה 13.80 + 24.16 משלוח, סה"כ 140 או 150 שקלים עד הבית...

http://www.ebay.com/itm/330797266301?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נצל"ש

מה עמדתו של המכס לגבי MULTI TOOLS? לא לדרמן אלא כלי עבודה שונים כאלה , וכלי עבודה נוספים פטישים וכו' לא מסורים או דברים חדים

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

כלי עבודה לא תהיה לך בעיה לייבא, אבל קח בחשבון שתשלם (לפחות) מע"מ. כל עוד זה לא משהו "מפוקפק" כמו סכין ארוכה או חרב אתה בסדר.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

קייזר, אתה קצת מטעה. כל עוד לא תרכוש בסכום העולה על 75$, אתה פטור ממיסים. כעיקרון, כלי עבודה לא בעייה לייבא, רק עלות המשלוחה שלהם לא תמיד עושה את העניין לכדאי (פטיש כבד לייבוא באוויר למשל).

לדרמנים ו"כמו-דרמנים", אין בעייה עקרונית. ניתן לייבא. במיוחד אם זה כלי עבודה ורשום על החבילה שזה כלי עבודה (כמו למשל לדרמן ללא סכין, הוא נופל בדיוק תחת ההגדרה הזו).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...