Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנסיון של כמעט 3 שנים עם 3 סקודות שונות עם גיר DSG7 , כול השלוש נתקעו ויותר מפעם אחת על בעיות גיר , כולם עברו עידכוני תוכנה והחלפת מוח תחת אחריות , בחצי שנה האחרונה לאחר כל העידכונים יש שקט בגזרה , אבל אני יכול להגיד בפה מלא שהחברה אינה שוקלת לרכוש רכבים נוספים עם הגיר הנ"ל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא צריך להתלהם - לא לכאן ולא לכאן.

בתור אחד שלא "מדלקם" שמועות, אלא אחד שהיה בבעלותו איביזה קופרה 10' עם הגיר הבעייתי אני יכול להגיד שהוא היה קטסטרופה.

רעשים מעצבנים, השהייה קלה בפתיחה ורעידות בלתי נסבלות בעיר.

יש גם לא מעט סיפורים פה בפורומום של חבר'ה שזה באמת קרה להם, אז אל תספר סיפורים גם לצד השני.

אסייג ואומר שהיו עדכונים ואולי הבעיות פחתו וגם יש הארכת אחריות על הגיר ל-5 שנים.

הוא עדיין רחוק מלהיות ברמה של אחיו עם ששת ההילכוים (DSG6)

גיא

מנסיון של כמעט 3 שנים עם 3 סקודות שונות עם גיר DSG7 , כול השלוש נתקעו ויותר מפעם אחת על בעיות גיר , כולם עברו עידכוני תוכנה והחלפת מוח תחת אחריות , בחצי שנה האחרונה לאחר כל העידכונים יש שקט בגזרה , אבל אני יכול להגיד בפה מלא שהחברה אינה שוקלת לרכוש רכבים נוספים עם הגיר הנ"ל.

^

רבותי, אנחנו אומרים את אותו הדבר - בעבר היו בעיות והן נפתרו ! ! ! - (RECALL זו לא מילה גסה)

אני התייחסתי לסופרב קומבי שלי שרכשתי בשלהי 2011, עברה עדכון תוכנה כנידרש ומתפקדת ללא דופי.

לציין שיש לי ניסיון רב (מפאת גילי המתקדם) גם עם גיר ידני, גם עם אוטומט רגיל וגם עם אוטומט רציף - ה-DSG7 הוא המוצלח מכולם ! ! !

העובדה שמי שעבר עדכון תוכנה (ואולי החלפה פיזית) הגיע אל המנוחה ואל הנחלה, מדברת בעד עצמה.

ההעדפה שלי ברכב הבא (בקרוב) היא אותה התצורה בדיוק, מתוך הנחה שיפסיקו עם השטות "הישראלית" של הסופרב המסורס עם המנוע המוחלש והגיר הרגיל, ויביאו את הקומבו כפי שיש לי כיום ! ! !

.

פורסם
טוב, הייתי היום בסוכנות הראשית בת"א ועם קצת מיקוח והכל הנציג אמר שמחיר הסופי הוא 180K כולל אגרה ומולטימדיה. מחיר שכמו שאמרתי גבוה. מקווה שהשבוע ניפול על איזו משומשת טובה.

אם המחירים כאלה בשמיים, חשבת אולי לחפש פאסאט משומשת או לראות אם יש עליה איזה מבצע לקראת סוף השנה.

לגבי דגם הקומבי, חבל שהתמחור שלה ושל הפיג'ו 508 גבוה לעומת גרסת הסדאן.

לעומת התמחוק האטרקטיבי של פורד מונדיאו סטיישן ויונדאי i40cw.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
^

רבותי, אנחנו אומרים את אותו הדבר - בעבר היו בעיות והן נפתרו ! ! ! - (RECALL זו לא מילה גסה)

אני התייחסתי לסופרב קומבי שלי שרכשתי בשלהי 2011, עברה עדכון תוכנה כנידרש ומתפקדת ללא דופי.

לציין שיש לי ניסיון רב (מפאת גילי המתקדם) גם עם גיר ידני, גם עם אוטומט רגיל וגם עם אוטומט רציף - ה-DSG7 הוא המוצלח מכולם ! ! !

העובדה שמי שעבר עדכון תוכנה (ואולי החלפה פיזית) הגיע אל המנוחה ואל הנחלה, מדברת בעד עצמה.

ההעדפה שלי ברכב הבא (בקרוב) היא אותה התצורה בדיוק, מתוך הנחה שיפסיקו עם השטות "הישראלית" של הסופרב המסורס עם המנוע המוחלש והגיר הרגיל, ויביאו את הקומבו כפי שיש לי כיום ! ! !

.

חבר, הרבה סימני קריאה לא עושים אותך צודק.

recall זו אולי לא מילה גסה, אך VAG בהחלט לא ביצעו recall לגיר (גם לא בטוח שצריכים לעשות, אאל"ט recall עושים רק לבעיות בטיחות).

ה-DSG7 מוצלח לדעתך, לדעתי הוא ממש לא משהו, ואת זה אני קובע לאחר נסיעת מבחן ממצה על סופרב + נסיעות מרובות על ג'טה עם DSG7 בעבודה.

הוא אומנם לא גרוע, אך בטח שלא עדיף (מבחינת נוחות נסיעה) על פני אוטומטי פלנטרי.

יש השהיה בתחילת נסיעה, ויש רעידות פה ושם (לפעמים יותר ולפעמים פחות), והכי מעצבן - הוא לא נח לרגע, יש לו 7 הילוכים והוא דואג לבחוש בהם כל הזמן. אני לא אהבתי, אבל כמובן שזה סובייקטיבי.

לגבי "העובדה" על הגעה ל"נחלה" לאחר החלפת המוח, אז זהו, זה לא נכון..

אם תחפש קצת בפורום מתצא שרשור שפתחתי בשם חבר שלי לעבודה שבמקרה שלו הוחף לו פעמיים מוח ופעם אחת מצמדים.

את ה"נחלה" אני מקווה שהוא ימצא ברכב החדש שלו (קיבל אותו לפני שבועיים אז מוקדם מידי לקבוע).

לגבי הסופרב, סה"כ רכב נחמד מאוד ולדעתי עם הגיר הפלנטרי הוא עדיף בהרבה.

שוב, אני מעדיף אמינות על פני כמה עשיריות השניה ל-100 קמ"ש הנכספים.

פורסם

recall זו אולי לא מילה גסה, אך VAG בהחלט לא ביצעו recall לגיר (גם לא בטוח שצריכים לעשות, אאל"ט recall עושים רק לבעיות בטיחות).

ה-DSG7 מוצלח לדעתך, לדעתי הוא ממש לא משהו, ואת זה אני קובע לאחר נסיעת מבחן ממצה על סופרב + נסיעות מרובות על ג'טה עם DSG7 בעבודה.

יש השהיה בתחילת נסיעה, ויש רעידות פה ושם (לפעמים יותר ולפעמים פחות), והכי מעצבן - הוא לא נח לרגע, יש לו 7 הילוכים והוא דואג לבחוש בהם כל הזמן. אני לא אהבתי, אבל כמובן שזה סובייקטיבי.

אם תחפש קצת בפורום מתצא שרשור שפתחתי בשם חבר שלי לעבודה שבמקרה שלו הוחף לו פעמיים מוח ופעם אחת מצמדים.

את ה"נחלה" אני מקווה שהוא ימצא ברכב החדש שלו (קיבל אותו לפני שבועיים אז מוקדם מידי לקבוע).

^

אהבתי את ההשוואה בין הג'טה לסופרב . . .

אני, בכל אופן, יכול לספר רק על מה שהתנסיתי בעצמי, ולהוציא דברים מהקשרם זה לא תרבותי, לדעתי.

.

פורסם
יש לי לאמר רק דבר אחד: :roll:

חסרות מתחרות? מונדאו, פאסאט, וקטרה, ...

הוצאת לי את המילים מהפה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ודבר נוסף:

אולי אני היחיד ש"העיז" לבדוק ביד2, אבל יש עשרות (!) סופרב למכירה במחירים של 110+\-, כולל אחת שהיא יד1, 40K ק"מ, שנת 2010, ומבקשים עליה הרבה פחות ממה שכתוב בשרשור הזה. אז או שפותח השרשור לא בודק ביד2 או שיש פה בעיה אחרת.

למי שעוד זוכר את עלילות הברווז (המקורי): "זה נראה לי מודבק".

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

החלפת ההילוכים לא מורגשת כלל למעט מעבר מ-1 ל-2 וההיפך. הרעידות קיימות רק בעת שעוזבים את דוושת הבלמים, התחושה זהה לתחושה של שחרור קלאץ' בידני ולכן אני לא רואה שום דבר פסול בכך.

נכון, קיימת השהייה מסויימת בעת לחיצה על הדוושה קצת חזק יותר אבל מה שבא אח"כ מפצה על ההשהייה הזו ולכן זו לא בעיה גדולה לדעתי.

מבחינת תפעול - מכל הרכבים שנסעתי/נהגתי בהם, הDSG7 לא נופל מכל אוט' רגיל מבחינת ההרגשה. אבל זוהי דעתי.

פורסם

יש אלטרנטיבות חדשות וראויות , C5 + 508 , אינסיניה , מונדאו , בקיצור לא חסרות אופציות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
ודבר נוסף:

אולי אני היחיד ש"העיז" לבדוק ביד2, אבל יש עשרות (!) סופרב למכירה במחירים של 110+\-, כולל אחת שהיא יד1, 40K ק"מ, שנת 2010, ומבקשים עליה הרבה פחות ממה שכתוב בשרשור הזה. אז או שפותח השרשור לא בודק ביד2 או שיש פה בעיה אחרת.

למי שעוד זוכר את עלילות הברווז (המקורי): "זה נראה לי מודבק".

צבע אדום יין לא בא בחשבון מבחינתי. וגם לק"מ יש חשיבות מבחינתי, ברור שמעדיף כמה שיותר פחות. הרכבים שראית ביד 2, חייגת אליהם? מאמין שלא.. חלקפ עם תאונות קלות ולכן לא נמכרים. בתור אחד שעוקב יום יום אלו רכבים שבעליהם מקפיץ כבר כמה יודשים טובים. תמצא שם רכב נורמלי אני הראשון שאקנה. לא ממצי דברים. בנוגע למתחרות חא בא בחשבון. נעול על סופרב. לדעתי נותנת את התמורה הטובה ביותר.

פורסם
נעול על סופרב. לדעתי נותנת את התמורה הטובה ביותר.

יש לך סתירה בתזה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
בנוגע למתחרות חא בא בחשבון. נעול על סופרב. לדעתי נותנת את התמורה הטובה ביותר.

אז שיהיה בהצלחה ותשלם את המחיר שמבקשים.

באמת שלא מבין מה אתה רוצה להשיג בשרשור הזה...:roll:

אגב, גם לי נראה תמוהה העובדה שהוא לא יכול להשיג אחת שמורה במחיר מחירון.

כאשר אני חפשתי לפני שנה היה מבחר הרבה יותר מצומצם ולא הייתה כל בעיה להשיג אחת מתחת למחיר המחירון.

כמובן שגם אני חפשתי אחר אחת שמורה יד-1 פרטית ועם ק"מ נמוך, והבודדות שהיו פורסמו המון המון זמן ובמחיר נמוך מהמחירון [ומי מדבר בכלל על משוקלל??]

פורסם
החלפת ההילוכים לא מורגשת כלל למעט מעבר מ-1 ל-2 וההיפך. הרעידות קיימות רק בעת שעוזבים את דוושת הבלמים, התחושה זהה לתחושה של שחרור קלאץ' בידני ולכן אני לא רואה שום דבר פסול בכך.

נכון, קיימת השהייה מסויימת בעת לחיצה על הדוושה קצת חזק יותר אבל מה שבא אח"כ מפצה על ההשהייה הזו ולכן זו לא בעיה גדולה לדעתי.

מבחינת תפעול - מכל הרכבים שנסעתי/נהגתי בהם, הDSG7 לא נופל מכל אוט' רגיל מבחינת ההרגשה. אבל זוהי דעתי.

תראה, אני באמת שלא רוצה להעביר ביקורת, זה לא תפקידי וכל אחד בסופו של דבר קונה מה שעושה לו טוב והכי חשוב שאתה מרוצה.

אך שים לב שאתה לא סותר שום דבר ממה שרשמתי.

הגיר כן מורגש בין הילוכים 1-2, כלומר בנסיעה עירונית הוא לא היה לי נעים.

הרכב כן רועד כאשר עוזבים את הגז, שוב לי זה שידר חוסר נוחות.

ישנה השהיה כאשר לוחצים על הגז, לא הרגיש לי נוח בעיר.

שוב, זה מאוד סובייקטיבי, לי הגיר לא הרגיש משהו מדהים.

אולי פשוט באתי עם ציפיות גבוהות מידי [עקב הביקורות החיוביות הקצת מוגזמות], אך להפתעתי גיליתי גיר סביר [אולי אפילו טוב] אך עם חסרונות שמבחינתי עולים על היתרונות. לא מדהים כמו שחשבתי.

פורסם
גיליתי גיר סביר [אולי אפילו טוב] אך עם חסרונות שמבחינתי עולים על היתרונות. לא מדהים כמו שחשבתי.

cross.jpg

:-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...