Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

מזה כ-3 חודשים לערך אני מחפש סקודה סופרב TSI 1800 Elegance.

אני מחפש רכב בין השנים 2010-2011 (אפשר גם 2010 משומש), יד 1, ק''מ סביר וכיו''ב. כל הרכבים הטובים פשוט נחטפים כמו לחמניות חמות וכשאתה מתקשר נמסר לך שהרכב כבר נמכר.

רכבים יחסית במצב טוב שהלכתי לראות הבעלים מבקש מעל מחיר משוקלל! נהיה בלתי אפשרי להשיג סופרב משומשת במצב טוב במחיר משוקלל שאני מוכן לתת, מה שגם הרכב לא מוצף בכביש כמו רכבים אחרים באותה קטגוריה.

חדש לא בא בחשבון עקב התקציב.

האם ב2013 מחיר סופרב משומשת יכול לרדת משמעותית? אע"פ שהמחירון גם ככה לא גבוה ביחס לתמורה שהרכב נותן וביחס למתחרות.

לא תיארתי לעצמי שלרכב שוק כ"כ חזק. אני נובר ביד 2 כל היום ורוב רובם של הרכבים עם ק"מ ממש גבוה או שהמוכרים דורשים מחירים בלתי סבירים.

סופרב 2010 עם 20,000 ק"מ עם מחירון של 119,000 ועם שקלול עוד כמה אלפים והמוכר מבקש עליה 150,000 ואין מה לדבר על שקל פחות. מוגזם.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם זה המחיר שהמוכר דורש, ולדבריך יש לו סיבה לדרוש את המחיר הזה, מחר והרכב נחטף תצטרך לשלם את המחיר שהוא דורש או לחפש משהו אחר

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

סופרב 2010 עם 20,000 ק"מ עם מחירון של 119,000 ועם שקלול עוד כמה אלפים והמוכר מבקש עליה 150,000 ואין מה לדבר על שקל פחות. מוגזם.

לא פעם בעלים של רכב עם נתונים כאלו, אומר לעצמו "אבל מה, שלמתי 180K על הרכב, נסעתי רק 20,000 והרכב כמו חדש". ולכן הוא דורש מה שנדמה לו שהרכב שווה בלי קשר למחירון (כמובן שזו זכותו המלאה). לא פעם ברכבים טובים אך עם מחירון בעייתי זה קורה.

בנוסף, אתה כנראה מחפש ק"מ נמוך במיוחד, אך לרוב, רכבים כאלו צוברים ק"מ גבוה. צריך לזכור שרוב הרכבים בסגמנט הזה, בשנים האחרונות, נמכרים לציי רכב. אז גם כאן אולי אתה צריך להתפשר ולא להינעל על בעלות פרטית, או להיות סבלני, בסוף תמיד מגיעה הכלה.

בכל מקרה, לרכב כזה עם שנתיים על הכביש (אין אחריות יותר) וק"מ סביר, לא שווה לשלם יותר מ-125.

פורסם

דבר נוסף שרציתי לשאול: מצאתי סופרב 2012 שהמוכר טוען שיש לו אחריות של 3 שנים שזה כולל אפילו תקר בגלגל. יש כזה דבר? האם יש עדיפות ל tsi1800 על פני 2000tsi מבחינת אמינות הגיר ותקלות?

פורסם

צריך לבדוק על איזה TSI 1800 מ 2012 מדובר. חלק באו עם DSG7 וחלק עם גיר לא רובוטי. ב TSI 2000- מדובר על ה DSG6 שאמור להיות אמין יותר אבל על ה DSG7 אמורות להיות 5 שנות אחריות (לא יודע כמה אחריות יש על ה DSG6).

תבדוק היטב את הפרטים.

פורסם

כדאי לך לבדוק את הטרייד אין של צ'מפיון מוטורס - אוטודיל.

מגיעים לשם לא מעט סופרבים ושם המחירים נקבעים לפי המחירון הרשמי.

פורסם
אע"פ שהמחירון גם ככה לא גבוה ...

... או שהמוכרים דורשים מחירים בלתי סבירים.

העצה שלי לך - תקנה מ"המחירון"!

:twisted:

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
דבר נוסף שרציתי לשאול: מצאתי סופרב 2012 שהמוכר טוען שיש לו אחריות של 3 שנים שזה כולל אפילו תקר בגלגל. יש כזה דבר? האם יש עדיפות ל tsi1800 על פני 2000tsi מבחינת אמינות הגיר ותקלות?

להיפך, ה - 2.0Tsi הרבה יותר עדיפה, כמו שנאמר גיר DSG6, מאובזרת יותר, 200 כ"ס, לא נמכרו הרבה מהדגם הנ"ל.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

[quote=diller;366323

הוא רציני?

ב-150 אלף אני לוקח עוד הלוואה קטנה וקונה סופרב חדשה, אולי אפילו בודק אם יש כזאת מליסינג עם 0 קילומטר...ממש לא רכב בן שנתיים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
הוא רציני?

ב-150 אלף אני לוקח עוד הלוואה קטנה וקונה סופרב חדשה, אולי אפילו בודק אם יש כזאת מליסינג עם 0 קילומטר...ממש לא רכב בן שנתיים.

העלת אופציה נחמדה.. איפה בודקים על האפשרות של ליסינג 0 קמ?

פורסם

תבקש לראות העתק של האחריות הזאת. אגב, אני לא מכיר אחריות כזאת של צ'מפיון מוטורס. לפעמים ניתנת אקסטרה אחריות, אך היא מבוטלת כאשר הרכב נמכר לאדם אחד והאחריות לא עוברת ביחד עם הרכב

פורסם

למה אתה לא מחפש בחברות הליסינג?

לא נראה לי שתוכל למצוא מחברת הליסינג עם 0 ק"מ כי בד"כ זה קורה עם רכבים שהשוק מוצף בהם כמו

מזדה 3 יונאדי I20 וכו'.

בכל אופן אני יודע שאצלנו באויס כבר היו כמה למכירה לא מזמן הייתה אחת בצבע יין עם ק"מ נמוך

פורסם

יש לך קצת סבלנות ?, תמתין לתחילת 2013, הסופרב אשר הושקה בחברות הליסינג בתחילת 2010 יוצעו למכירה במגרשי הליסינג, המחירון שלהם יהיה נמוך מזה של יד פרטית וישפיע גם על הפרטיות.

לבקש 150K על רכב בן שנתים , נו טוב, תמיד יש כאלה אשר חיים בעולם מקביל לשלנו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...