Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

+1 ל-CX25GTI

קצת סבלנות.

אנשים לפעמים חיים בסרט, חושבים שיש להם אוצר ביד.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
המחירון שלהם יהיה נמוך מזה של יד פרטית

והקילומטראז' יהיה גבוה (בלשון המעטה) מזה של יד פרטית.

בכל מקרה, יש גבול כמה אפשר לבקש "מעל המחירון".

פורסם

מוזר.

כאשר אני חיפשתי לפני שנה אומנם לא היה מבחר גדול של רכבים, אך אלו שהיו ישבו בלוחות לא מעט זמן והמחיר היה בהתאם.

ממש לא מעל המחירון, אפילו הרבה מתחת, וגם כאן היה מדובר על רכבים עם ק"מ נמוך יחסית ופרטיים.

לדרוש 150K על רכב שאוטוטו בן שלוש, כאשר חדש ניתן להשיג ב-160K (מודע לרמת האבזור, אבל עדיין..) זה כבר גובל בטיפשות. או שהוא פשוט ממתין לטיפש אחר..:roll:

בכל מקרה, אם אתה באמת סגור על הרכב (ומודע לחסרונות לצד הייתרונות) הייתי ממליץ לך להמתין מספר חודשים ולבדוק שוב את המצב.

בינתיים תחפש אם יש פה ושם איזו מציאה.

פורסם

אתה יכול לחכות לרכבים פחות טובים ( ק"מ גבוה, תאונות) או לשלם מחיר טוב על רכב טוב.

מנסיון שלי במכירת רכב ולא בקניה אפשר תמיד למכור רכב במצב מצויין במחיר מחירון אפילו שהשוק מוצף, אבל תמיד יש את המיואשים ( אלה שכבר הזמינו רכב אחר) שיורידו במחיר.

נסה למצוא אחד כזה שיודיד לך כמה אלפים פחות .

אם המחירון של רכב הוא 150 ימכרו לך אותו ב145 אם מדובר ברכב טוב.

פורסם

ברשותי סקודה סופרב קומבי 1800, סוף 2011, TSI+DSG7, מכתב שמאריך אחריות לגיר ל-5 שנים.

לכל מי שלא מכיר את הרכב - אתם לא יודעים מה אתם מפסידים ! ! !

רכב חדש כזה עולה כ-200 אלף ש"ח, כולל איתוראן מלא ואגרת רישוי, לא תמצא משומש מפרטי במחיר מחירון משוקלל שכיום עומד על כ-160 אלף ש"ח . . . תצטרך להוסיף 5-10 אחוז למחירון, אם בכלל תמצא.

אני מניח שבעוד חודשים מספר אחליף שוב רכב, די בטוח שאקבל מחיר הולם, אדווח כאן (אם זה עוד יעניין מישהו...).

פורסם

כל הרכבים הטובים פשוט נחטפים כמו לחמניות חמות וכשאתה מתקשר נמסר לך שהרכב כבר נמכר.

סופרב 2010 עם 20,000 ק"מ עם מחירון של 119,000 ועם שקלול עוד כמה אלפים והמוכר מבקש עליה 150,000 ואין מה לדבר על שקל פחות. מוגזם.

אנשים לפעמים חיים בסרט, חושבים שיש להם אוצר ביד.

אם המוכרים דורשים מחיר מעל למחירון, והרכבים נחטפים כמו לחמניות חמות, ז"א שיש גם קונים במחירים האלו

אז כנראה שהמחירון לא רלוונטי...

מחירון אמור לשקף את ממוצע מחיר העסקאות בשוק ולהתעדכן עלפיהן, ולא לפי איזו נוסחה דמיונית שלא קשורה למציאות

horsepower is an illusory mathematical equation; torque is real and the source of all good things in the universe

פורסם
אם המוכרים דורשים מחיר מעל למחירון, והרכבים נחטפים כמו לחמניות חמות, ז"א שיש גם קונים במחירים האלו

אז כנראה שהמחירון לא רלוונטי...

מחירון אמור לשקף את ממוצע מחיר העסקאות בשוק ולהתעדכן עלפיהן, ולא לפי איזו נוסחה דמיונית שלא קשורה למציאות

הטעות הבסיסית נמצאת בשם של המוצר - מחירון.

מחירון זה לא!

אולי מעריכון, אולי ממוצעון, אולי מידעון, אולי כלי שמאות-צעצוע, אבל בשום אופן לא מחירון. מחירון זה משהו אחר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

טוב, הייתי היום בסוכנות הראשית בת"א ועם קצת מיקוח והכל הנציג אמר שמחיר הסופי הוא 180K כולל אגרה ומולטימדיה. מחיר שכמו שאמרתי גבוה. מקווה שהשבוע ניפול על איזו משומשת טובה.

פורסם
טוב, הייתי היום בסוכנות הראשית בת"א ועם קצת מיקוח והכל הנציג אמר שמחיר הסופי הוא 180K כולל אגרה ומולטימדיה. מחיר שכמו שאמרתי גבוה. מקווה שהשבוע ניפול על איזו משומשת טובה.

שים לב שאתה מקבל דגם "ישראלי" עם 153 כ"ס ועם גיר אוטומטי רגיל ! ! !

למרות כל הסיפורים בארץ - בחול הרכב נמכר עם מנוע 160 כ"ס ועם גיר DSG7 בלבד ! ! !

אם תרצה את "הדבר האמיתי" תקנה משומשת או שתחכה לחידוש הייבוא "הנורמלי" ארצה . . .

פורסם

^

הייתי מעדיף בכל מצב את הגיר האוטומטי ה"רגיל" על פני ה DSG7 הבעייתי.

רואה בזה רק ייתרון! גם גיר אמין יותר, גם מתנהג בתוך העיר טוב יותר, וגם אין את ההשהיה המעצבנת בתחילת הנסיעה שנתקלים בה מידי פעם עם ה-DSG.

אז מוותרים על חצי שניה ל-100, ביג דיל, לא זוכר מתי בפעם האחרונה ניצלתי את שיא התאוצה של הרכב (בדר"כ מהירות ממוצעת עומדת אצלי על 25 קמ"ש).

אה כן, וגם צריכת הדלק גבוהה במקצת.

פורסם
^

רואה בזה רק ייתרון! גם גיר אמין יותר, גם מתנהג בתוך העיר טוב יותר, וגם אין את ההשהיה המעצבנת בתחילת הנסיעה שנתקלים בה מידי פעם עם ה-DSG.

אז מוותרים על חצי שניה ל-100, ביג דיל, לא זוכר מתי בפעם האחרונה ניצלתי את שיא התאוצה של הרכב (בדר"כ מהירות ממוצעת עומדת אצלי על 25 קמ"ש).

לצערי כאחד שמאוד אוהב את הרכבים הגרמניים, גיר אוטו זה הנקודה החלשה לשלהם.

היתה לי גולף עם גיר אוט ( 6 הילוכים) גם שם היו בעיות שקשורות באופן עקיף לגיר, רק ששם הורכב הגיר היפני אסין.

אני מקווה שבסקודה לא התקינו את אותו גיר כי אם התקינו אג הDSG עדיף.

פורסם
^

הרבה נתונים שגויים הבאת :

-. DSG7 כבר לא בעייתי מזמן, עבר עדכון תוכנה והכל מתפקד כהלכה.

-. אין לי כל בעייה בנהיגה בעיר, אין כל השהיה בתחילת נסיעה - אני מניח שלא ניסית בעצמך ואתה "מדקלם" שמועות.

-. בדוק את נתוני הסופרב הנורמלית מול "הישראלית" - נתוני צריכת דלק לא תואמים למה שאתה אומר, ההיפך הוא הנכון.

לסיכום, לאחר שעברתי ל-DSG7 אינני חולם אפילו לחזור לאוטומט רגיל ! ! !

פורסם
הרבה נתונים שגויים הבאת :

-. DSG7 כבר לא בעייתי מזמן, עבר עדכון תוכנה והכל מתפקד כהלכה.

-. אין לי כל בעייה בנהיגה בעיר, אין כל השהיה בתחילת נסיעה - אני מניח שלא ניסית בעצמך ואתה "מדקלם" שמועות.

-. בדוק את נתוני הסופרב הנורמלית מול "הישראלית" - נתוני צריכת דלק לא תואמים למה שאתה אומר, ההיפך הוא הנכון.

לסיכום, לאחר שעברתי ל-DSG7 אינני חולם אפילו לחזור לאוטומט רגיל ! ! !

מחזק, אכן העידכון פתר הרבה בעיות בלי שום קשר להחלפת קלאצים.

פורסם

שלום...

מספיק עם הסיפורים של דוד של חבר של אח של גיס של ....

DSG7 מדהים !!! הכל עובד פיקס בשילוב של מנוע TSI. ובמקרה שלא אז יש אחריות ל 5 שנים.

בעל רכב עם DSG7 ומנוע TSI .

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

לא צריך להתלהם - לא לכאן ולא לכאן.

בתור אחד שלא "מדלקם" שמועות, אלא אחד שהיה בבעלותו איביזה קופרה 10' עם הגיר הבעייתי אני יכול להגיד שהוא היה קטסטרופה.

רעשים מעצבנים, השהייה קלה בפתיחה ורעידות בלתי נסבלות בעיר.

יש גם לא מעט סיפורים פה בפורומום של חבר'ה שזה באמת קרה להם, אז אל תספר סיפורים גם לצד השני.

אסייג ואומר שהיו עדכונים ואולי הבעיות פחתו וגם יש הארכת אחריות על הגיר ל-5 שנים.

הוא עדיין רחוק מלהיות ברמה של אחיו עם ששת ההילכוים (DSG6)

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תוכן חדש...