Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוכבי אופניים תזהרו!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת אני פונה לרוכבי האופניים שחושבים שלא משנה מה קורה, להם מותר להתפרץ לכבישים, נתיבים, צמתים וכו.

היום אני נוסע בלילה יש לי ירוק מחכה שניה כדי לעבור בטוח.

אבל הנהג אופניים שפשוט חתך את כל הצומת וגרם לי לבלימת חירום זה לא עיניין שום דבר,

אחרי זה כולם בוכים שיסתכלו על האופניים, אולי האופניים ידעו ליסוע והכל יהיה יותר טוב?!

זה שאתם אופניים לא אומר שאתם תכנסו ותעשו מה שאתם רוצים כי הרכב אשם.

ולילה טוב לכולם :)

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היום בבוקר אני יוצא מהבית ונוסע בעליה, מ-500 מטרים מבחין ב-2 רוכבי אופניים מלפני.

בשלב שהגעתי אליהם אני אמור לפנות ימינה עוד כ-10 מטרים, והוא ממשיך לסוע באדישות.

מיותר לציין שהייתה מדרכה לאורך כל הכביש?

סע מהדרך!!! מישהו קצת יותר חמום מוח ממני היה מעיף אותך, ואולי היו מצלמים אותך ל-HNN.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

מצחיק, אתה שולח אותנו למדרכה ובמדרכה שולחים אותנו לכביש. :?

החוק אומר כביש, הרצון לחיות אומר מדרכה. :roll:

בכל אופן, אנשים טיפשים יש מכל הסוגים ועל כל כלי הרכב, אז מבחינתי: אנשים טיפשים תזהרו!

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם
באמת אני פונה לרוכבי האופניים שחושבים שלא משנה מה קורה, להם מותר להתפרץ לכבישים, נתיבים, צמתים וכו.

אני משערת שמדובר בעיקר ברוכבים מזדמנים ולא בסוג של המקצוענים,

מאז שהתקנתי מצלמה ברכב ניתן לראות שלל עבירות של נהגים,

בין היתר גם רוכב אופניים שעובר באדום,

למזלו הרבה יש לי את ההרגל להכנס לצומת בירוק ולבדוק אותה מכל הכיוונים,

אחרת הוא היה מופיע בצילום זום על השמשה הקדמית שלי.

:?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
היום בבוקר אני יוצא מהבית ונוסע בעליה, מ-500 מטרים מבחין ב-2 רוכבי אופניים מלפני.

בשלב שהגעתי אליהם אני אמור לפנות ימינה עוד כ-10 מטרים, והוא ממשיך לסוע באדישות.

מיותר לציין שהייתה מדרכה לאורך כל הכביש?

סע מהדרך!!! מישהו קצת יותר חמום מוח ממני היה מעיף אותך, ואולי היו מצלמים אותך ל-HNN.

תגיד לי, אתה אמיתי?!

אתה בכלל יודע מה החוק במדינה?!

רוכב אופניים לא רק יכול לרכב על הכביש, זו חובתו. למעשה, אסור לו לרכב על המדרכה.

דבר שני, אז הוד מעלתו, שאמור לפנות ימינה, יזדיין בסבלנות עד שהדרך תהיה לו פנוייה.

חצוף ואלים, זה מה שיוצא מהגישה שלך.

לא ייאמן איך אנשים עם רישיון לא יודעים את מקומם ועוד משחקים אותה ביריונים גדולים...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הטייציונרים השתלטו הבוקר על נס הרים,

כמות אדירה של רוכבים! :x

רוב הכביש ללא שוליים ובלי שדה ראייה למעבר לפניות וזה עדיין לא עוצר אותם.

נוסעים באמצע הנתיב, לעתים בקבוצות כמעין גוש חוסמים את כל הנתיב, רכבי הליווי שלהם לעתים אחריהם, זוחלים, ומסיבה לא ברורה אחד מהם גם גלש כל רגע לנתיב הנגדי ומנע עקיפה.

מה אני אמור לעשות במצב כזה?

לזחול אחריהם ב-10 קמ"ש אם לא פחות?

האם ראוי שיווצר בגללם פקק עם שיירת מכוניות?

אני לא יודע מה חושבים לעצמם והיום הייתי על סף שיגעון!!

הדבר היחיד שאפשר לעשות הוא לחפש הזדמנות שאפשר לעקוף "בבטחה", באגרסיביות ומהירות את כל השיירה על קו הפרדה רצוף.

הם אלה שגורמים לזה כי הם לא מפנים דרך בשום צורה, להפך. הם חושבים שזה בסדר שיהיה מאחוריהם פקק.

הרגשתי כאילו אני בכביש סגור למירוץ אופניים....

פורסם

מיקרה שהיה לפני שבועים, בכביש עוקף כינרת, זוג רוכבים נוסעים אחד במקביל לשני, כדי שיאכלו לדבר.

אחד אחרי הפס הצהוב, ואחד לפני הפס הצהוב.

קצת, שיפעילו קצת חשיבה, זה יעזור.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

ואין כלי רכב שעושים ככל העולה על רוחם?

כמו משאיות, מוניות, רכבים פרטיים, אופנועי ספורט וכו'?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לפני שבועיים נהגתי במשאית בכביש 90 באזור ים המלח. הכביש בחלקו ללא שוליים, אבל זה לא מפריע לידידנו הספורטאים לרכב ולעכב את כל התנועה. שיא החוצפה היה כשאחרי סיבוב מצאתי אחד רוכב לו לאיטו באמצע הכביש (טוב, הייתה עליה) למרות שיש שוליים. ציפצפתי לו בעדינות כדי שיזוז ימינה ואוכל לעקוף, אחרי הכל לצאת עם משאית לעקיפה שיש קו לבן משמאל זה לא משהו שבא בחשבון מבחינתי. החוצפן על האופניים מסתובב לאחור ובמקום לזוז ימינה לשוליים מסמן לי עם היד לצאת לעקיפה.

אני לא מבין מדוע לא נלחמים בתופעה הזאת ובאיזה רשות עשרות רוכבי אופניים משתלטים על הכבישים הציבוריים ועושים בהם כרצונם. אני לא מבין למה רוכבי אופניים יכולים לסגור דה-פקטו כבישים ראשיים במדינה לשעות ארוכות בלי שיגידו להם מילה, אבל אם אחד מאיתנו רוצה לארגן סשן של נהיגה ספורטיבית הוא צריך מסלול סגור ומיליון אישורים.

כל הלאנס ארמסטרונגים למיניהם שמתאמנים כאילו מחר הם הולכים לצאת לאולימפידיה - תעופו מהכבישים! מבחינתי תעשו 1000 פעם הלוך חזור את השביל של פארק הירקון, 5000 פעם את השביל של אגמון החולה. אבל מה אתם עושים על כביש הררי מפותל?!

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כבר פרסמתי את הקישור הזה בעבר: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4279049,00.html

עשרות מהם נהרגים, ורק עכשין למישהו נופל האסימון שאולי נהגי המכוניות לא אשמים אוטומטית בכל תאונה בינם לבין רוכבי האופניים.

GreenEk, איו הרבה מה לעשות חוץ מלנסות לא להתעצבן.

בגלל זה אני כבר מזמן ויתרתי על נס הרים בשבתות בבוקר, והאמת שגם על כבישים דומים אחרים. אי אפשר לנצח כאן, אפשר רק להפסיד אם חלילה פוגעים באחד מהם. מצד אחד החבורות האלו מסתכלות על כל מי ש-"מעז" לעבור על ידם עם רכב כעל רוצח פוטנציאלי, וזה בכלל לא משנה אם אתה נוסע מהר או לא. מבחינתם, הכביש שייך להם, וכל מי שמשתמש בו במקביל אליהם הוא חוצפן, כי הוא מפריע להם לרכב במקביל \ לנהל שיחות \ כל דבר אחר תוך כדי הרכיבה שלהם. מצד שני אני בטוח שזה די לא נעים בתור רוכב אופניים, כשעוברת לידך איזה אימפרזה טורבו במהירות שהיא כפולה מהמהירות המותרת בכסיש. מצד שלישי, גם אם נוהגים שם במהירות המותרת בדיוק, עדיין בקלות אפשר לפגוע ולהרוג רוכבי אופניים, עם כל הפניות העיוורות שיש שם, והנטייה של הרוכבים להתפזר לרוחבם של הכבישים.

אני אישית מקווה שהמחוקק יוריד אותם מהכבישים איכשהו, אבל זה כנראה סביר בערך כמו שזה סביר שמחר בבוקר יודיעו לנו שהופכים את נס הרים לפארק מוטורי מנותק נוסך הרינג.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לפי נתוני הלמ"ס, ב-10 השנים האחרונות היו:

כ-150 רוכבי אופניים שנהרגו בתאונות דרכים

כ-850 רוכבי אופניים שנפצעו קשה בתאונות דרכים

כ-2350 רוכבי אופניים שנפצעו קל בתאונות דרכים

כשני שליש מההרוגים והפצועים הם יהודים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני בעד להוריד בכלל את כל הדו גלגלי מהכביש בדגש על קטנועים שעושים ככל העולה על רוחם.

ואני בעד להוריד אותך וצרי מוח כמוך מהכביש, לצערי זה לא יקרה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...