Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

-ראיתי שב auto geek יש סטים של מגבות מייקרו לשטיפה חיצונית ופנימית.

אשמח לקבל המלצה לסט ספציפי שיכלול בתוכו את המגבות שתכלס צריך (אם זה איסוף מים, ניקוי לחלונות).

-ראיתי הרבה המלצות על הספריי לג'נטים של סונקס, אני ארכוש אותו בארץ כבר.

-קיט פלסטלינה, האם יש קיט יותר זול משל מגוויירס ושגם יעשה את העבודה?

האם יש אתר יותר זול שאפשר להזמין ממנו?

תודה, בן.

Got To love It

פורסם

יוסי, האם יש לך ניסיון עם המגבת הסופגת הזאת? לפי התמונות האיכות שלה לא נראת משהו והיא נראת כמו בד שישרוט את הצבע.

כנ"ל לגבי הפלסטלינה, עם מה אני יכול לעבוד בתור החומר סיכוך?

Got To love It

פורסם

http://www.detailedclean.co.uk/washing-and-drying/drying-towels/super-plush-satin-edge-buffing-drying-towel-60-x-40cm-469

מצויינת, מנגבת היטב, סופגת המון, עושה רושם שיהיה קשה לשרוט את הרכב בעזרתה (למרות שיש אנשים מוכשרים ממני )

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
יש לי את המגבת והיא מצויינת. סופגת המון ולא שורטת.

לגבי הפלסטלינה, ניתן להשתמש במים.

שימוש במים יכול להראות כסוג של תחליף אבל בפועל חסר להם מרכיבים כימיים שמספקים סיכוך שדרוש כדי למנוע שריטות מיקרוניות לצבע.

הפתרון הכי טוב שראיתי הוא - Optimum no rinse. בין שאר השימושים שלו יכול לשמש כ- Clay Lube.

גאדג'טיסט,בלוגר, דיטיילר חובב, ובעיקר פרקציוניסט

פורסם

לגבי הייבוש - מגבות וואפל, כמו זו שנראתה לך אגרסיבית, הן המומלצות ביותר עבור ייבוש ע"י דיטיילרים בעולם.

מכיוון שהחומר שהן עשויות ממנו הוא מיקרופייבר, הן עדינות מאוד. רק צורתן מפחידה, שלא בצדק.

לגבי הפלסטלינה - היא סבירה. קשה מאוד, לא עדינה עם הצבע, אבל בשביל לחסוך בכסף תצטרך לסבול :roll:

השתמש במים מעורבבים עם סבון רכב, על מנת שיהיה סיכוך.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

גם אני באותה דעה שלך, לכן אני משתמש בה. עם זאת אני מקפיד להשתמש בה רק לפני פוליש, משום שלעתים מרוב הקשיחות שלה היא משאירה סימנים על הצבע (זאת מבלי שתפעיל כוח בשימוש) שרק פוליש או חזרה על המקום מסביב עם הפלסטלינה פותרים. זוהי לא פלסטלינה תקופתית אלא הכנה לפוליש, שלא כמו פלסטלינות רכות ויקרות.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...