Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע חדש למאזדה 6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי מאזדה 6 שנת 2003 עם 205 אלף ק"מ.

שלשום בלילה אחי לקח את האוטו ותוך כדי הנסיעה האוטו התחיל להסריח ולצאת עשן מהמנוע.

הוא עצר בתחנת דלק ושם האוטו נתקע. המתדלק הוסיף 2 ליטר מים אך שום דבר לא עזר.

גרר לקח את הרכב בבוקר למוסך ושם התברר שהרדיאטור נשבר או נסדק והמנוע רתח בלי שאחי ישים לב.

המוסכניק אמר שאי אפשר לשפץ את המנוע וחייב להחליף אותו.

הוא הציע לי מנוע מפירוק + רדיאטור + עבודה ב7200 ש"ח.

השאלה שלי אם ההצעה משתלמת אם אני ארצה בעתיד הקרוב למכור את הרכב?יש סיכוי שמישהו ירצה לקנות אותו ככה?

והאם יש הבדל בין מנועים מפירוק?ואיזה עוד אופציות יש לי?

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

אין לך ברירה אלא להחליף את המנוע, עלות התיקון לא משתלמת מדובר במנוע שהעבודה עליו יקרה מאוד מדובר המנוע עם שרשרת תזמון. ויתכן בסבירות גבוהה שהבוכנות התעוותו ושיפוץ הראש לא יהיה כדאי כי למנוע נגרם נזק כבד.

אפשר למצוא בפירוקיה מנוע טוב יותר ממה שהיה לך בעל ק״מ נמוך.

המחיר לדעתי זול, איפה המחיר של המנוע, רדיאטור שמנים נוזל קירור ועבודה 7 אלף זה זול מידי הייתי בודק הצעות מחיר בעוד מוסך.

פורסם

אני יודע שהמחיר של המנוע הוא 4000, הרדיאטור הוא 480 והעבודה 1800. לא כולל מע"מ.

ולדעתך יהיה אפשרי למכור אותו אחר כך? אנשים לא מפחדים ממנוע שהוא לא המנוע המקורי של האוטו?

פורסם

יש כאלו שנרתעים, ויש כאלו שרואים בזה יתרון, בכל מקרה אין לך ברירה, כי עם מנוע לא תקין תוכל למכור רק במחיר רצפה.

פורסם

כבעלים של מאזדה 6 2006 הייתי שוקל עם כבר להחליף אז למנוע 2300, לא יודע אם זה אפשרי אבל לדעתי שווה בדיקה, אם כבר להחליף אז למה לא להתפנק עם מנוע יותר חזק.

בכל אופן לדעתי המחיר טוב.

בהצלחה.

פורסם
כבעלים של מאזדה 6 2006 הייתי שוקל עם כבר להחליף אז למנוע 2300, לא יודע אם זה אפשרי אבל לדעתי שווה בדיקה, אם כבר להחליף אז למה לא להתפנק עם מנוע יותר חזק.

בכל אופן לדעתי המחיר טוב.

בהצלחה.

בקשר למודגש - למה לא? אממ בוא נחשוב, דלק!

לא יודע לגבי הגיר אם הוא אותו גיר ואותו מוח גיר, מחשב מנוע הוא בטח שונה.

צריך לאשר את זה במשרד הרישוי, לרשום הרישיון הרכב.

ואני מאמין שיש עוד כמה פעולות שצריך לבצע..

פותח השרשור: כמו שba323f רשם לך - תחליף לאותו מנוע וזהו.

פורסם

הבנתי, בכל מקרה מנוע 2300 לא בא בחשבון גם כי יש מחשבה למכור אותו וגם כי הוא שותה דלק ברמה מוגזמת.

בכל מקרה, תודה רבה לכל העוזרים!

ורק עוד שאלה קטנה, על כל מנוע שמגיע מפירוקיה רשום מס' הקילומטרים שעבר?

פורסם

במקום שאתה קונה את המנוע הם אמורים להתחייב על כמות הק"מ שהמנוע עבר, אבל קח את זה בערבון מוגבל כי לא תוכל לדעת באמת כמה המנוע עבר.

• תוכן חדש...