Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיישני רוורס במאזדה CX-5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המשפחה מתעתדת לקבל את הג'יפון החדש בימים הקרובים,

הזמנו את הרכב בצבע לבן,במאזדה רצו תוספת של 1300 שקל(1000 אחרי "הנחה") על החישנים מאחורה.

כמובן שזה התקנה מקומית ולא מקורי מדובר על חיישנים של קוברה.

בדגם היוקרתי יותר שם מגיעים חישנים מקוריים זה מורכב בצורה כזו ששניים על החלק הלבן ושניים על השחור כמו פה :

http://mazdacx5-club.ru/gallery/image.php?mode=medium&album_id=8&image_id=161

סט כזה כנראה לא אצליח להשיג וזה גם לא מה שמתקינים בחברה שם נאמר שמתקינים על החלק הלבן את הכל.

האם התקנה כזו תהיה יעילה בכלל?

שאלה נוספת,ביררתי ובכל המקומות מוכרים את הסט עם התצוגה הקטנה מקדימה, אפשר להתקין את אותה מערכת ופשוט לא לחבר את התצוגה?אני לא מעוניין להעביר חוטים, לא אוהב את איך שזה נראה ולא מוצא את זה שימושי בכל מקרה.

אם מישהו מכיר מקום מקצועי בנתניה להתקין בו חיישנים כאלה?

תודה רבה

• ספונסר פורום
פורסם

אתה מוזמן לפנות אל בעלי העסקים הבאים:

1) רונגד רכב בראשל"צ.

2) S&L ברמת גן.

3) אקסטרים סאונד בפ"ת.

אל תשכח להגיד שהגעת מהפורום.

פורסם

לאחרונה התקנתי סט חיישנים סינים, מאחד מאתרי הקופונים

150 ש"ח ועושה עבודה מצוינת(כולל התקנה)

גם אני לא הייתי מעוניין במסך ולכן לא חיברנו אותו (יש רק צפצוף שהתדירות שלו הולכת וגדלה כשמתקרבים לעצם כלשהוא)

שי.

פורסם

תודה על התשובה,

מה לגבי המיקום? מה עדיף? להתקין הכל על הלבן וחיישנים לבנים או הכל על השחור וחיישנים שחורים?

פורסם

לפי דעתי האישית בלבד חישני הרוורס מגניבים בשבוע הראשון ואחרי זה אתה מתרגל לגודל הרכב וכבר לא משתמש בהם.

אם הם מגיעים מקורים מהיצר אז סבבה, במידה וזה התקנה מקומית חבל על הרכב החשמל ושאר הדברים שהמתקין המקומי לוקח חווט עושה חורים ומפרק פנלים. סה"כ מדובר ברכב חדש אז למה להרוס ?

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

החלון האחורי ברכב הזה לא ממש נותן לך טווח ראיה שמספק לחניות במיוחד במקומות צפופים.

ואני מאמין שזו מערכת בטיחותית לכל דבר,וחבל שזה עוד לא משהו שהיצרנים מחויבים בו.

• תוכן חדש...