Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מערכת רמקולים שתיהיה איכותית ולא מפוצצת !

סאב עמוק לא מפוצץ בעל איכות טובה ולשלב לו גם מגבר טוב!

קומפוננטים איכותיים

ואולי גם רמקולים לאחורה שלגביהם אני מאד מתלבט כי הרכב הוא פולו 2012 3 דל׳

והוא רכב קטן ואולי אין כ׳כ צורך..!

בגדול אני מחפש לשמוע בווליום סביר אבל איכותי!

התקציב הוא 3000₪

תודה רבה

פורסם

אני חיפשתי אחי ולא מצאתי משהו ברור כל כך..!

לפי מה שהבנתי מהתגובות

מגבר jbl 1004 מאד מומלץ וניתן להשיג אותו במחיר טוב

אוקי איזה קומפוננטים להתאים לו ?שלא יצרבו לי באוזן

וישמעו בהם איכותי

גם איזה סאב ?גם שיישמע איכותי ולא מפוצץ..

להתאים למערכת המובנת של הרכב..

פורסם

אני ממליץ לך על :

סאב DLS KW10 עם תיבה אטומה של 25 ליטר

מגבר JBL GTO1004

--------

1500 שח

נישאר לך עוד 1500שח לסט קומפוננט איכותי

אם אתה מחפש משהו איכותי תצתרך להוסיף עוד קצת לתקציב

אני ממליץ לך על rainbow slc 265.

פורסם

כשאתה כותב מערכת איכותית,לאיזה רמה של איכות אתה מתכוון?אתה לא יכול לשמוע המלצה של מישהו וללכת עליה מבלי לשמוע,לכל אחד טעם שונה,מוצר טוב לא מחייב שתאהב את הנשמע,אני למשל שמעתי המון סטים שונים וביניהם גם יוקרתיים,והיו כאלה שממש זוועה נשמעו בעיניי,למרות עלותם הרבה,בסופו של דבר זה טעם וריח,אבל אתה יכול לבקש פה מה מומלץ שישמיעו לך,פעם היו מפגשים ששם היית יכול לשמוע סטים שונים ולראות מה מתאים לך,אך בימינו לצערי אין עוד מפגשים

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

בתקציב הזה לך פשוט לחנות אמינה שעוסקת בזה ויטפלו בך טוב טוב

לך על איזה קומפוננט של מורל ובקשר למגברים אני לא כל כך מבין אבל אני שומע הרבה דברים טובים על רוקפורד

פורסם

מחזק את ההמלצה על הריינבאו, זה במידה והתקציב לא כולל התקנה.

במידה וכן הייתי ממליץ על דוטק אוביישן/וירטוס.

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

פורסם
כשאתה כותב מערכת איכותית,לאיזה רמה של איכות אתה מתכוון?אתה לא יכול לשמוע המלצה של מישהו וללכת עליה מבלי לשמוע,לכל אחד טעם שונה,מוצר טוב לא מחייב שתאהב את הנשמע,אני למשל שמעתי המון סטים שונים וביניהם גם יוקרתיים,והיו כאלה שממש זוועה נשמעו בעיניי,למרות עלותם הרבה,בסופו של דבר זה טעם וריח,אבל אתה יכול לבקש פה מה מומלץ שישמיעו לך,פעם היו מפגשים ששם היית יכול לשמוע סטים שונים ולראות מה מתאים לך,אך בימינו לצערי אין עוד מפגשים

לרוב מערכות שלא נשמעות טוב הבעיה היא לא הטעם של הבחור באיזה רמקול אלא השקעה גדולה ברכיבים ו0 מחשבה על השילוב בינהם וככה גם ההשקעה בהתקנה.

לא היה אף פעם ששמעתי מערכת מושקעת (בתשתית ובניות) שלמרות שלא לטעמי (צליל חם/קר) ולא נשמע טוב.

יש הבדל גדול.

מפגשים עדיין קיימים אך לא מפורסמים בפורום זה עפ"י החלטת המנהלים אם אתה מעוניין צור איתי קשר בפרטי.

פורסם

באמת תודה על ההמלצות..!

חשבתי לשלב את ה-jbl 1004 עם וירטוס של morel..

מה דעתם?

לגבי סאב הייתי רוצה לשמוע על עוד אופציות ..!

פורסם

המערכת שלי מורכבת מ:

קומפוננט: מורל וירטוס, מגבר: jbl gto 1004, סאב: dls kw10, אותו הסאב שaudio king המליץ לך עליו.

מה דעתי? שזה נשמע לא פחות ממדהים. אבל זה בדיוק העניין, שזאת רק דעתי. להרבה מחברי הפורום, המערכת הזאת תישמע לא יותר מבסדר.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

• תוכן חדש...