Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אני נוהג כיום על יונדאי לנטרה 97 עם 250000ק"מ.

נהנה מהנהיגה. אך הבלאי (הנמוך אמנם) מרגיז.

הרכב צורך בעיר 1/7 בחוץ 1/11 +- אני מחפש רכב אחר, שיכיל 3 בוסטרים. אמין. חסכוני. במחיר הנ"ל.

מצאתי פיג'ו 307 SW ביקשתי עליו יעוץ כאן בפורום. לגבי האמינות, והדעות חלוקות.

שאלתי היא לגביו ומולו מתמודדת פורד מונדיאו שנראת רחבה ונוחה. ואני מאמין שהיא לא תאכל יותר דלק מהיונדאי.

מה אתם מציעים?

תודה.

פורסם

אם כל מה שיש לך לשים על הרכב זה 20000 ש"ח - תשאר עם מה שיש. כי במקרה כזה תחליף בלאי אחד בבלאי אחר.

במקומך הייתי לוקח הלוואה של עוד 20000 ש"ח וקנה רכב ב-40000 ש"ח. ( ממילא את רוב ההפרש היית מוציא בתיקוני בלאי )

מונדיאו מהדגמים הראשונים (2002-2003) סובלת ממחלות ילדות שתוקנו החל ממתיחת הפנים של 2004. אני לא בטוח שהיא רחבה כמו שנראה לך.

לדעתי פיג'ו 307 מדגם 2006 תהיה רכישה מצויינת גם רכב חדש יחסית וגם דגם שהגיע לבשלות וחף ממחלות המאפיינות דגמים חדשים.

גם רנו סניק 2006/7 תוכל להשיג במחיר הזה, אך אחזקתו יקרה יחסית ולכן אני נמנע מלהמליץ עליו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לפאסאט עלויות תחזוקה גבוהות יחסית.

אופציה טובה לרכב זול יחסית עם עלויות תחזוקה לא בשמים יכולה להיות יונדאי סונטה מ-2005/6

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...