Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי , אני דיי חדש כאן ואני רוצה לשאול שאלה מסויימת על אופנועי שטח.

אני טס לאוסטרליה בעוד חודשיים ומתכנן לעשות אותה לרוחבה עומקה אורכה וגובהה על אופנוע "דוש",

חשבתי על DR650 אבל אני יודע מנסיון שהוא לא הכי נוח לנסיעות ארוכות ואני הולך לנסוע שם משהו כמו 500 ק"מ ביום , לכן חשוב לי אופנוע שיהיה אמין , חזק והכי חשוב כמה שיותר זול...

המחירים באוסטרליה מצחיקים לעומת המחירים בארץ , רק לדוגמא...

DR650 חדש דנדש מהקופסא עולה פחות מ25 אש"ח.

אני יודע שכדאי לי לדעת על אופנועים חדשים שאני לא מכיר , ותככונותיהם...

רק שתדעו שהטיול מתפצל גם לכבישים סלולים וגם לדרכי עפר , ככה שאופנוע דוש זה חובה...

אז אני ממש צריך המלצות , קישורים , תגובות ועזרה כדי למצוא את האופנוע האופטימלי.

אודה לכולם על העזרה

הדרך לגהנום רצופה בפסי האטה

פורסם

אם אתה בקבוצה - לך על R1150GS ADVENTURE . פשוט להרים אותו לבד עלול להיות בעייתי אבל כל עוד הוא זז - חבל"ז. אופציה חדישה R1200GS - .

אם אתה לבד - לך על DAKAR . שניהם של ב.מ.וו. כנס לאתר האוסטרלי של BMWGS ותחפש סיוע ותשובות. ככלל , חפש מידע על טיילי אופנועים באוסטרליה.

בנוסף : XT600 (יותר נוח מה DR) , אפריקה טווין או סופר טנרה. XR650 אם הישבן מתאים לך. כולם יעשו את העבודה בגדול. פשוט הדגמים הקיימים כאן בטח כבר מזמן בגרוטאות שם.

קח צמיגי דו"ש ( 20% שטח לפחות)

ספר לנו איך היה

שבילאות פעילה זה העניין

טיולי השבילים של מועדון האופנועים כל שבת שניה בחודש עדכונים באתר המועדון

פורסם
היי , אני דיי חדש כאן ואני רוצה לשאול שאלה מסויימת על אופנועי שטח.

אני טס לאוסטרליה בעוד חודשיים ומתכנן לעשות אותה לרוחבה עומקה אורכה וגובהה על אופנוע "דוש",

חשבתי על DR650 אבל אני יודע מנסיון שהוא לא הכי נוח לנסיעות ארוכות ואני הולך לנסוע שם משהו כמו 500 ק"מ ביום , לכן חשוב לי אופנוע שיהיה אמין , חזק והכי חשוב כמה שיותר זול...

המחירים באוסטרליה מצחיקים לעומת המחירים בארץ , רק לדוגמא...

DR650 חדש דנדש מהקופסא עולה פחות מ25 אש"ח.

אני יודע שכדאי לי לדעת על אופנועים חדשים שאני לא מכיר , ותככונותיהם...

רק שתדעו שהטיול מתפצל גם לכבישים סלולים וגם לדרכי עפר , ככה שאופנוע דוש זה חובה...

אז אני ממש צריך המלצות , קישורים , תגובות ועזרה כדי למצוא את האופנוע האופטימלי.

אודה לכולם על העזרה

למה לא DR650? אני רכבתי באוסטרליה במשך כשנה על DR650 שנת 97.

אופנוע נהדר. רך ונעים בכביש וממש לא היה פראייר בשטח. זה לא שעשיתי איתו הארד אנדורו, כן? אבל הוא הסתדר יופי עם כל השבילים, כולל הטכניים, ועם חציית הנחלים.

בנוסף יש בונוס של סבל גדול שעליו ניתן להעמיס תיק גדול. (אגב תיקים, מומלץ בחום לרכוש זוג תיקי אוכף, משהו כמו 300 ש"ח).

• תוכן חדש...