Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אי הגעה לצו 8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מתעלק, גיוס מילואים הנרחב של ה75 אלף שאושר אתמול כולל גם גיוס ג'ובניקים או שמדובר רק על לוחמים?

תלוי בצרכי היחידה.

תומר.

פורסם
למה שהיחידת מילואים תוותר מיוזמתה על חייל מילואים בגלל העבודה שלו? אם אתה יכול לספר.

תרומתי בזירה הבטחונית באזרחות גדולה יותר מאשר בצה"ל.

מעבר לזה כל מילה מיותרת.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אם התפקיד שלך בצבא זה טבח במילואים ואילו באזרחות אתה עוסק בעבודה כלשהיא שבה אתה משתכר למשל 20 אלף שח בחודש, לא הגיוני שישלמו לבן אדם במילואים 20 אלף שח רק בשביל לבשל כל היום.

שאלה מעניינת. אולי לא הגיוני מבחינה כלכלית, אבל:

1. ימי המילואים משולמים על ידי ביטוח לאומי. מי שמשתכר 20K משלם ביטוח לאומי בהתאם ולכן מממן את ימי המילואים היקרים "שלו".

2. האם הצבא מודע לשכר של המגוייסים? האם הצבא מתוקצב בימי מילואים או בתקציב תגמולי מילואים?

3. מה לגבי צדק? האם ראוי שמי ששכרו גבוה לא יזומן למילואים עקב כך? ואולי רק מובטלים יעשו מילואים?!?

:turn-l:
פורסם

אין קשר לשכר, משרדי הקישור מתקוצבים בימי שמ״פ ולא בתזרים מזומנים.

עם זאת, ישנם בעלי תפקידים שמפאת תפקידם בחירום משוחררים ממילואים כגון שוטרים, כבאים, אנשי מד״א וכו'.

כמובן גם תמיד קיימות דוגמאות להתחשבות פרטנית בחיילי מילואים עקב עבודה, למשל מקרים שבהם חייל עם נגררת מילואים יפה, אמין ומוכר, שלא עשה בעיות בעבר מבקש באופן מיוחד שחרור כי הוא בדיוק פתח עסק וצריך להשקיע בו את כל זמנו.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
בגדול ישנה תקופת ״הפשרה״, אם אני זןכר נכון שנה, שבה לא יכולים לזמן אותך למילואים לצרכים של אימון או תע״מ שוטף.

כדי לחדד את דברייך,

לחפ״ש מדובר על שנתיים צינון, עבור קצינים- שנה.

כמובן שכל זה נכון לשגרה כאשר בחירום או במבצעים גדולים כאלה ואחרים יש אפשרות לזמן עוד לפני תום תקופת ההפשרה גם בלי צווי 8.

בשנה הראשונה לשחרורי עשיתי מילואים פעמיים, לא בצווי 8.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
בגדול ישנה תקופת ״הפשרה״, אם אני זןכר נכון שנה, שבה לא יכולים לזמן אותך למילואים לצרכים של אימון או תע״מ שוטף.

אחי השתחרר ואחרי חודשיים הלך למילואים... ואז אחרי 3 חודשים שלחו לו שוב צו.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם
מתעלק, גיוס מילואים הנרחב של ה75 אלף שאושר אתמול כולל גם גיוס ג'ובניקים או שמדובר רק על לוחמים?

הגיוס רק אושר, הוא עדיין לא בוצע בפועל, ואם לא תהיה פעילות קרקעית, ישוחררו רוב אלו שגויוסו.

יום מילואים עולה למשרד הביטחון 1,000 ש"ח בממוצע, ולהחזיק עשרות אלפי אנשי מילואים עולה מיליוני שקלים מידי יום, מכסף שאין.

בכל מקרה, וגם אם תתבצע כניסה קרקעית, כוחות המילואים יחליפו סדירים, ולא יכנסו לרצועה, לקח ממבצע חומת מגן.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

סתם לידע כללי, אז על כל לוחם בצבא יש כ-6 חיילים בתפקידים עורפיים או תומכי לחימה. כי מישהו עדיין צריך לנהוג/לבשל/להתעסק בניירת/לשנע ולהנפיק ציוד/לתקן מחשבים/להפעיל קשר.

אז כן, גם ג'ובניקים סביר להניח שיגייסו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אחי השתחרר ואחרי חודשיים הלך למילואים... ואז אחרי 3 חודשים שלחו לו שוב צו.

קשה לי לקבוע מה קרה שם, אבל;

תשאל אותו אם נתנו לו לחתום על משהו.

בהרבה מקרים קצינות קישור מזמנות חיילים, שבסופו של דבר בגלל בעיות/הגבלות/תקלות שלישותיות כאלה ואחרות אינן יכולות לזמן.

נוצר מצב שהן זקוקות לו ובלעדיו יווצר ״חור״ או שאם יוודע לו והוא יחליט שלא מתאים לו לחתום התנדבות- הן ישאו באשמה.

יצא לי להתקל במצבים כאלה שבהם קצינות קישור ניצלו את חוסר הידע והבלבול של המתגייסים כדי להגניב להם טופס התנדבות בין טפסי החתימה על ציוד, פרטים אישיים ולמעשה כל טופס אחר שיכלו לדחוף לו כדי לצמצם את האפשרות שישים לב על מה נוא חותם.

עצוב, אבל נכון לצערי...

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

מעבר לזה כל מילה מיותרת.

קיבלתי, החמאס בדרך.:twisted:

משכנתא זה קל

פורסם

מעבר לזה כל מילה מיותרת.

זה כבר ידוע שאתה מאלף איגואנות במוסד, זה לא סוד.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

אם כבר הנושא הלך לכיוון של איגואנות וכרישים, אני מנחש שאף אחד לא יתנגד אם אני ישאל שאלה.

בקצרה עשיתי כמה ימי מילואים ובסוף המילואים בגלל טעות של כמה אנשים לא הוצא לי ולעוד כמה חברים שובר מילואים.

כמובן הובטח לנו שזה ישלח בדואר וכו, בינתיים אין שובר ואין משכורת של החודש הקודם, כבר עבר כמעת שבועיים.

כמובן שעשינו כבר מיליון טלפונים לכול אחד שקשור איך שהוא לנושא, חוץ מהבטחות של מחר/מחרותיים נשלח וכו לא קיבלנו כלום.

יש עוד איזה גורם שאפשר לפנות עליו בעניין?

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...