Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אי הגעה לצו 8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כסף לא תקבל , שמועות אומרות שבזמן מלחמה על כל יום של אי הגעה תקבל יומיים בכלא , אבל זה רק שמועות , מה שכן , בכלא תשב בטוח.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

תלוי ביחידה שלך, אופן הפעילות שלה והכי חשוב תלוי בעומד בראשה (מגד וכו)

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

מהנסיון הדיי נרחב שלי בתחום (תרגעו, מהצד האוכף) אוכל להגיד לך שזה הימור.

הכל תלוי באנשים האחראים על הגדוד, איך ״באת להם בעין״ ובמצב רוחם באותו רגע.

יצא לי לראות אחרי עופרת יצוקה הכל החל מחיילים שהגיעו להשפט והמשפט בוטל באזהרה מילולית, דרך כאלה שעלו למשפט ונקנסו בסכומים יפים, ימי ריתוק לבסיס (אלה דווקא נהנו מהעונש) ועד כלא צבאי.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

מצטרף בכמה שאלות בנושא אם אפשר.

1. השתחררתי מהסדיר ביולי, יכולים לזמן אותי למילואים?(אני חימושניק)

2.עדיין לא יצא לי לעשות מילואים, ואני לא יודע מה נקודת המפגש שאני אמור להגיע אליה במידה ויזמנו אותי. במצב כזה מה אני אמור לעשות? איך אני יכול לדעת לאן להגיע?

אני אפילו לא יודע בכלל מה אני אמור לעשות כמילואימניק(בכלל, לא רק בזמן מלחמה) וגם איפה(כתוב במכתב שקיבלתי ביום שהשתחררתי מספר יחידה מסוימת אבל מחיפושים באינטרנט לא מצאתי שום מידע).

תודה לעוזרים.

פורסם

בא נתחלף.

לפני מספר שנים המערכת עשתה חושבים והחליטה שאני מועיל יותר בלי מילואים עקב עבודתי (היגיון בלתי צפוי לגוף כמו משרד הבטחון), מאז אני מתגעגע.

רק לפני כמה ימים דיברתי עם חברים מהצבא שעכשיו עשו אימון ואני נותרתי מחוץ לאקשן. :cry:

*עריכה, שמתי לב שלא מדובר עליך.

שאל את זה שמשתמט אם הוא רוצה להתחלף. :)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
בא נתחלף.

לפני מספר שנים המערכת עשתה חושבים והחליטה שאני מועיל יותר בלי מילואים עקב עבודתי (היגיון בלתי צפוי לגוף כמו משרד הבטחון) :cry:

למה שהיחידת מילואים תוותר מיוזמתה על חייל מילואים בגלל העבודה שלו? אם אתה יכול לספר.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

1. השתחררתי מהסדיר ביולי, יכולים לזמן אותי למילואים?(אני חימושניק) כן. אבי השתחרר מסדיר באוגוסט 73, וחודשיים אחר כך היה איזה גיוס מילואים גדול... :lol:

2.עדיין לא יצא לי לעשות מילואים, ואני לא יודע מה נקודת המפגש שאני אמור להגיע אליה במידה ויזמנו אותי. במצב כזה מה אני אמור לעשות? איך אני יכול לדעת לאן להגיע? יגידו לך הכל אם וכאשר יזמנו אותך

אני אפילו לא יודע בכלל מה אני אמור לעשות כמילואימניק(בכלל, לא רק בזמן מלחמה) וגם איפה(כתוב במכתב שקיבלתי ביום שהשתחררתי מספר יחידה מסוימת אבל מחיפושים באינטרנט לא מצאתי שום מידע). יגידו לך הכל. עדיף להרים טלפון כדי לברר מאשר לחפש באינטרנט...

.....

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

2.עדיין לא יצא לי לעשות מילואים, ואני לא יודע מה נקודת המפגש שאני אמור להגיע אליה במידה ויזמנו אותי. במצב כזה מה אני אמור לעשות? איך אני יכול לדעת לאן להגיע?

אני אפילו לא יודע בכלל מה אני אמור לעשות כמילואימניק(בכלל, לא רק בזמן מלחמה) וגם איפה(כתוב במכתב שקיבלתי ביום שהשתחררתי מספר יחידה מסוימת אבל מחיפושים באינטרנט לא מצאתי שום מידע).

תודה לעוזרים.

בגדול ישנה תקופת ״הפשרה״, אם אני זןכר נכון שנה, שבה לא יכולים לזמן אותך למילואים לצרכים של אימון או תע״מ שוטף.

עם זאת, במקרה של חירום היחידה רשאית לגייס אותך. באותה מידה אתה גם רשאי לחתום התנדבות למילואים שלא בחירום.

בכל הקשור לנקודת המפגש בחירום, אל תדאג, בשעת הצורך המערכת שמוציאה את החיוגים לחיילים גם מידעת אותם בנקודת המפגש.

לכל אלה שיודעים את נקודת המפגש שלהם- אל תשכחו שישנה אפשרות אמיתית לשינויים של הרגע האחרון (לדוגמא נקודת גיוס שהמגויסים ממנה מעטים תסופח לנקודה אחרת) אז אנא האזינו בקפידה להודעה.

בנוסף, שימו לב שבסוף ההודעה יש ללחוץ מקש מסוים לאישור. הרבה חיילים שומעים הכל ומנתקים כשהם שומעים ״תודה״, לא קריטי ברמה עילאית אבל עלול לגרום לבלבול רב וקושי בארגון דוחות הגיוס והצפי (ואולי עוד סבב שיחות שסתם יציק לכם)

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
למה שהיחידת מילואים תוותר מיוזמתה על חייל מילואים בגלל העבודה שלו? אם אתה יכול לספר.

א. משכורת גבוהה.

ב. תפקיד/מקצוע שנחוץ בעורף. לדוגמה משרד הביטחון ושלל הגופים/מנתח לב וכו'.

פורסם

אם התפקיד שלך בצבא זה טבח במילואים ואילו באזרחות אתה עוסק בעבודה כלשהיא שבה אתה משתכר למשל 20 אלף שח בחודש, לא הגיוני שישלמו לבן אדם במילואים 20 אלף שח רק בשביל לבשל כל היום.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

תודה לעוזרים.

כן, השתחררתי ביוני ואני כרגע במילואים.

צו 8 עוקף את הכול.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מתעלק, גיוס מילואים הנרחב של ה75 אלף שאושר אתמול כולל גם גיוס ג'ובניקים או שמדובר רק על לוחמים?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...