Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה לאחד שקיבל סמסונג גלקסי טאב 10.1

hagggg55
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

צהריים טובים

קיבלתי היום מכשיר טאבלט גלקסי

רציתי לדעת האים גירסה 3.2 זאת הגירסה העדכנית

האים ניתן להתקין בו משחקים בחינם, למשל כמו באינסטלוס של האייפון?

אשמח לעזרה ממישהו שמבין באנדרואיד.

נ.ב לא מיתכוון להחליף את האייפון שלי במשהו אחר

מחפש קצת מידע זה הכל!

תודה.

imprza new age

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אנדרויד 4.1 הוא הרלוונטי.

ממליץ לך להיכנס לפורומים שלי http://www.xda-developers.com , ללמוד איך לעשות ROOT למכשיר (אם לא עשו לו) ולהתקין עליו ROM משודרג.

המון משחקים ותוכנות בחינם (ובתשלום, כמובן) אפשר למצא ב- Google Play.

בהצלחה !

51 קג"מ :shock::lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחי קראתי תודה רבה !!

הבנתי ממישהו שיש משהו שניקרא black market

שזה מין אינסטלונס כמו לאייפון רק לאנדרואיד.

מה דעתך?

ואים תוכל לבצע לי עדכון גירסה ?

כרגע אני על 3.2?

imprza new age

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבנתי ממישהו שיש משהו שניקרא black market

לא מכיר

ואים תוכל לבצע לי עדכון גירסה ?

הלינק שנתתי לך מסביר איך לעדכן גרסה. אם יש לך שאלות שעליהן אין תשובה בלינק הזה, תכתוב אותה בפורום שם. התותחים שם יעזרו לך בכיף :wink:

ראה התשובות שלי באדום

51 קג"מ :shock::lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ךמה להסתבך אם רוט בכזה מכשיר. כל היתרון שלו שהמערכת היא מערכת מצויינת שלא מצריכה שינוי רום.

אישית לא הייתי נוגע במכשיר, אמור לבצע עדכון אוט' ' (או יזום, אם תחליט) ל4.1.2

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הטאבלט הזה נמצא אצלי בשימוש מאסיבי, עדכון הגרסא רק הרס לי את חווית השימוש, מכיוון שאין תמיכה בפלאש וצריך לעקוף את זה , זה עובד אבל לא חלק כוח פעם.

הסוללה נגמרת מהר יותר.

עזוב שטויות, אם הייתי יכול לחזור אחורה הייתי עושה זאת בלי לחשוב פעמיים.

haters will hate

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בנצי, אני הולך כבר להתפוצץ מכמות הבאגים שיש בטאבלט הזה ומהאיטיות שלו, אני מת כבר לעדכן גרסא. כרגע אני ב3.2 ורוצה למות מהאיטיות שלו. לפעמים אני מעדיף לפתוח את המחשב הכבוי מאשר להתעסק עם הטאבלט. אתה באמת טוען שעדכון גרסא לא שווה את זה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האים ניתן להתקין בו משחקים בחינם, למשל כמו באינסטלוס של האייפון?

תודה.

תתפלא, אפילו לא צריך פריצה בשביל זה. חפש בגוגל blackmart alpha, זה בערך המקביל של אינסטלוס לאנדרואיד. יש גם הרבה מאוד משחקים ואפליקציות חינמיות (הרבה יותר מלאייפון) בחנות הרשמית google play.

הבנתי שיש למכשיר שידרוג רשמי לאנדרואיד 4.0 (4.0-4.2 הן הגירסאות הרלוונטיות היום).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלי הוא היה ממש ממש זריז לפני העדכון ועכשיו הוא פחות זריז, ממש לא ברמה שאתה מתאר, תעשה לו שחזור הגדרות יצרן, תאפס אותו ותהנה.

haters will hate

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הגרסא החדשה צריכה להיות מהירה יותר מכיוון שהיא מנצלת את המעבד כפול ליבה.

בשביל לבצע שדרוג כמו שצריך מומץ לאחר השדרוג ל"פרמט" את המכשיר הכוונה להחזר הגדרות ייצרן Factory default.

אחר כך זה מעצבן להחזיר את התוכן אבל אם יש לך root אז יש תוכנות גיבוי מצויינות כמו טיטאניום וגם אם אין לך root לא חסרות תוכנות גיבוי טובות

בעתיד הקרוב תצא גרסא 4.2 שלהבנתי שופרה משמעותית מ 4.0

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...