Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לי ההפפרש של 15 שקלים לחודש שווה את היכולת לקחת סים מיד כשאחד הולך לעולמו (ולקבל מכשיר חלופי זהה מיד ללא עלות), כשמכשיר מתקלקל/נשבר אני מוסר אותו ולוקח אותו מתוקן אחרי 3 ימים (וכשלא היה לי סמארטפון במגירה לגיבוי מעבדה ניידת של סלקום הגיעה לשטח ותיקנה לי מכשיר במקום.

אתה לקוח enterprise או משהו? כי לא נראה לי שלקוח סלקום מן המניין יקבל שירות כזה.

זה יהיה יותר "בוא ברוב טיפשותך לתקן את המכשיר אצלנו, ואנחנו נמציא קורוזיה או דרך אחרת לפסול אחריות, ואז נדרבן אותך לקנות מכשיר חדש במחיר של לפטופ לא רע ב36 תשלומים שווים, אפילו שאתה כבר משלם לנו על 4 מכשירים".

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ובכן, נהג לילה, אני אדריכל. לא רופא לב, לא ראש השב"כ ולא ראש הממשלה. (ואגב, גם הם הסתדרו לפני כמה עשורים בלי המכשיר הזה)

זמינות מאד חשובה לי. יש לי טלפונים במשך היום גם מלקוחות, גם ממפקחים בשטח, אבל אף אחד לא ימות אם לא אענה לו כמה שעות.

את הסמארקפון שלי אני משתדל לא לשבור ולא לאבד. יש לי עליו דאטה שאין לו מחיר, ולמרות שיש כמובן טיטניום בקאפ עם גיבויים סדירים, אני פשוט מעדיף שהוא ימשיך לעבוד.

לבטח אותו? את ההונדה שעלתה פי שש ממנו לא ביטחתי (בביטוח מקיף) למרות שההסתברות שהיא תפגע גדולה יותר מאשר מכשיר שנמצא ברגיל בתיק שלי.

מכשיר רכב הוא אביזר מיושן ומיותר מאז המצאת הBT. כל יעודו הוא משיכת נרקומנים מזדמנים לשבור לך את החלון והדשבורד כדי למכור אותו תמורת מנה. מה גם, שכמו רבים אחרים, אני נוהג במשך השבוע על רכבים שונים (רכבי עבודה, הרכב הפרטי, הרכב של האשה) ואי אפשר ממילא להחזיק את אותו המספר בכולם.

יש לי ניידים כבר 20 שנה (הראשון היה מסוג "בננה" של פלאפון, אם אתה מכיר) מעולם לא נזקקתי לשירות תיקונים או הפעלת ביטוח האבדן/גניבה (אשתי זה כבר סיפור אחר) אבל מאנשים שנזקקו למדתי שכשאתה מגיע מורחים לך איזה סיפור ומשכנעים אותך לשדרג.

זה מכשיר גלקסי בסיסי, שעלותו כחדש היא כ-2000 ש'. כך שגם במקרה של אבדן גמור הנזק, בחלוקה לתשלומים+השתתפות עצמית, דומה לעלות הביטוח, רק שאיני משלם אותו מראש.

באופן כללי, איני מקנא באנשים שחייהם סבים סביב/תלויים בטלפון נייד.

אה, ואגב- SMS? כשיש ווטסאפ???

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אתה איש משרד. אנחנו אנשי שטח.

אתה אדריכל אז בטח יצא לך לראות איך נראה אתר עבודה של בניית או הרחבת מט"ש. כשאני נמצא על סולם בתוך בור מלא מים ועובד בתנאים לא אידאליים אז טלפונים נרטבים וטובעים (לפעמים יחד עם העובד שהם נמצאים בכיס שלו). אני יכול להסתובב שם עם סמארטפון ואני יכול להסתובב עם לפטופ (אין ברירה. צריך תקשורת לציוד שם). מעדיף שטלפון מבוטח יטבע ויוחלף מאשר לפטופ שיטבע.

אני וגם חלק מהעובדים חייבים להיות זמינים גם לשיחות מחו"ל. לא יכול לא לענות או לוותר על זמינות.

לגבי רכבים, גם אני מפסיק את המקיפים ברגע שגומר את המימון

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כפי שאתה מתאר, כדאי באמת לבטח את המכשירים, כשהשירות הוא טוב לנסיונך.

בכל זאת, האם אפשר למצוא כיסוי טוב לטלפון נגד מכה ונגד מיים ? כיסוי כזה אולי ייתר את הביטוח.

מה זה "מט"ש" ?

יהודה

פורסם

מט"ש=מכון טיהור שפכים.

ניסיתי כל מיני כיסויים אבל כיסוי אטום זה מאוד לא נוח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני מנוי של גולן, ושיחות מחו"ל מתקבלות תמיד, גם סמסים.

אני מחייג הרבה לחו"ל (האחיות שלי גרות שם וגם כמה חברים לצערי) וזה בחינם

ולגבי מכשיר שנרטב וכו', אין למוטורולה איזה מכשיר סופר עמיד?

מצד שני, אם אתה מרוצה - זה מה שחשוב.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
אה, ואגב- SMS? כשיש ווטסאפ???

מאז שאני בגולן טלקום, אני מוצא את שירות הוואטסאפ ודומיו מיותרים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני גם בגולן מרוצה מאוד - מדבר ללא הפסקה והגלישה טובה והכל ב99שקל בלי שום הפתעה !

אני כבר לא שולח כמעט אסמס רק ווטספ , יש לי אפילו קבוצות של אנשים וזה ממש נוח .

אני משתמש בגלקסי מכשיר עמיד וסלקום גם ככה לא ידעו לתקן אותו אז לא הפסדתי את הביטוח שלא היה שווה כלום .

יש לי 2 בטריות עם מטען ככה שהאינטרנט פתוח תמיד , ויוצא שביום שאני גולש הרבה ומדבר הרבה אני מחליף בטריה ונגמר הסיפור .

סלקום הציעו אותו דבר בדיוק אבל הספיק לי חשבונות של 700 שקל כדי שגם אם סלקום יתנו חינם חבילות אני ישאר בגולן.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
מאז שאני בגולן טלקום, אני מוצא את שירות הוואטסאפ ודומיו מיותרים.

השימוש בווטסאפ אינו כדי לחסוך כסף.

ראשית, (כמו שחברי הפורום כבר הספיקו לחוות:lol: ) אני נוהג להאריך בדברים. 70 תווים פשוט לא מספיקים לי.

שנית, האפשרות לקבוצות, שזה הופך למעיין "פורום" פרטי. מאד נוח כשסוגרים טיול/בילוי מורכב בין כמה חבר'ה.

שלישית, האפשרות לצרף קבצים נוחה יותר בהרבה מהMMS.

חוץ מזה- לכולם יש. לפני שהתקנתי, והיו אומרים לי "אני אשלח לך בווטסאפ", הייתי עונה "אין לי", ומקבל את המבט המרחם הזה, שכולו "לא ידעתי שעדיין חיים בינינו אנשי מערות"

בגולן ממילא הכל כלול בחבילה. (ובאורנג' ממילא היו שוחטים אותי גם על דאטה וגם על סמסים).

כך שזה באמת מעולם לא היה השיקול.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

גם אני בעד לעזוב את הגדולות, ששדדו אותנו שנים על גבי שנים.

אני זוכר ששילמנו במשרד שלנו חשבונות של 700-1000 שקל לכל מנוי.

אח"כ ביום שכחלון הוציא את החוק לשבירת תוכנית, עברנו מסלקום לפלאפון,

שמצידם שילמו כמובן הכל, והחשבונות ירדו ל 1000 שקל לכל המנויים יחד,

כולל סמארטפונים.

היום העלות תהיה דומה גם אם נעבור לחברה קטנה, אבל זו עדיין מצווה

לעזוב את מי שדפק אותך על כל דבר, כמו מאות שקלים על חשבונות שיחות בחו"ל,

המצאות על צריכת דאטה שלא היו ולא נבראו, חריגות מתוכנית שעולות מאות

שקלים, למרות שמדובר בכמה עשרות דקות ו SMS'ים.

נהג לילה, לרוב רובם של המשתמשים, אין צרכים כמו שלך, וכל חברה באשר היא

תתן מענה ראוי לכל מה שהם צריכים מטלפון ורשת סלולריים.

• תוכן חדש...