Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(עזרה ברכישת רכב) עד 120 אלף שקל

galh_5
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום רב,

אני צריך המלצה לרכב בעל תיבת הילוכים אוטומטית ,שתהיה חסכונית.מנוע בעל נפםח של עד 1.6 ליטר גג.שהרכב ייראה יפה,תאוצה קצת פחות מעניינת אבל שתהיה סבירה.

תא מטען משפחתי.

תודה רבה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעצם כמעט כל משפחטומטית מתאימה לדרישות שלך.

הפוקוס 1.6 היא מוצלחת, המנוע לא חלש והיא תספק אותך לפי הדרישות שהצגת.

רכבים עם מעט יותר פלפל לטעמי שנכנסים לך בתקציב הם:

1. אופל אסטרה 1.4T- תיבה אוטומטית רגילה(לא רובוטית), איכותית מבפנים ובעלת מנוע גודש שזה נחמד.

2. גולף 1.2TSI - גם נכנסת בתקציב. לאור החלפת הדגם הנוכחי היא מתומחרת ב-123K אם אני לא טועה. עוד אופציה היא לחכות למחליפה שלה.

אם יש צורך בתא מטען גדול יותר, אפשר לשקול סקודה אוקטביה בעלת אותה יחידת הנעה של הגולף.

בעצם זאת רק הנחה כי לא ציינת כמה נפשות הרכב צריך לשמש.:roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאחר נהיגה ראשונה היום באופל אסטרה ברלינה, אני יכול להמליץ בחום על הרכב הזה.

נוח, מרשים, מהיר הודות למנוע טורבו 1.4, תיבת הילוכים טובה (לא רובוטית, אלא 6 הילוכים מסורתית), הגה משופר ומתקשר יחסית.

הרכב גם מרשים מאוד מבחינה חיצונית.

בקיצור, שווה בדיקה.

המחיר- 125, אבל מניסיון עם אופל, אמורות להיות הנחות.

בהצלחה.

Subaru Forester 2024

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי,

בתקציב הזה תוכל למצוא גם את השברולט קרוז החדשה 1.6

מנוע 1.6 משופר, 124 כ"ס ומומנט מירבי של 15.8 קג"מ

בנוסף, 6 כריות אוויר ואבזור מפנק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממש אתמול פרסמנו כאן מבחן השוואתי לשלוש מהמשפחתיות המובילות בקטגוריה - פוקוס סדאן מול יונדאי i35 מול פולקסווגן ג'טה. כולן עולות קצת יותר מ-120 אלף ש"ח אבל עם מבצעי סוף שנה וקצת לחץ כנראה שתקבל הנחה נאה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...