Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מתלבט בין שני רכבים:

ניסאן קשקאי 1.6ידנית

סקודה יטי 1.2 ידנית

החלטתי להחזיר את הליסינג ולרכוש מכונית פרטית.

אני נוסע בממוצע 65 ק"מ ביום (בית עבודה בית) ובסופי שבוע כמו כל משפחה ממוצעת.

נכון להיום אני נוסע במאזדה 3.

לא הצלחתי למצוא מידע לגבי הניסאן, רמת גימור וכו', האם יש לה בקרת שיווט ? האם באמת צריכת הדלק שלה 1:16 ?

תקציב, 100,000ש"ח

כל מידע שיכול לעזור עם ההחלטה יתקבל בברכה.

תודה

פורסם

הניסאן נמכרת רק כחדשה ב-124000 ש"ח.

הסקודה יטי הידנית קיימת רק מ-2012 והמחיר שלה מתקרב ל-100000 ש"ח (מלמעלה) וכמעט אין כאלה בשוק.

יש מבצע על הניסאן דרך הייטק-זון ב-1900 ש"ח לחודש כולל טיפולים וביטוח - אולי יתאים לך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היטי שלי (1/12) שווה קצת פחות מ-110K. אולי הראשונות שעלו לכביש (נוב' / דצמ' 11) מתקרבות יותר אל ה-100K.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אפשר לספור את כמות היטי שנמכרו כדגם 2011 על יד אחת. גם אם יש כאלו הסיכוי שפותח השרשור ימצא כזאת שעונה לדרישות התקציב שלו - לא גדול.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הקשקאי נמכרת במצב "חבר" המתנהל בימים אלו במחיר של 117,900 ש"ח.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
שלום,

מתלבט בין שני רכבים:

ניסאן קשקאי 1.6ידנית

סקודה יטי 1.2 ידנית

החלטתי להחזיר את הליסינג ולרכוש מכונית פרטית.

אני נוסע בממוצע 65 ק"מ ביום (בית עבודה בית) ובסופי שבוע כמו כל משפחה ממוצעת.

נכון להיום אני נוסע במאזדה 3.

לא הצלחתי למצוא מידע לגבי הניסאן, רמת גימור וכו', האם יש לה בקרת שיווט ? האם באמת צריכת הדלק שלה 1:16 ?

תקציב, 100,000ש"ח

כל מידע שיכול לעזור עם ההחלטה יתקבל בברכה.

תודה

אתה יותר ממוזמן לקרוא את הביקורת שפירסמתי אתמול על רכב המבחן של הקשקאי 1.6 ידנית.

אני הזמנתי לעצמי כזו

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

קשקאי ידנית הגיעה לארץ רק לפני שבועיים, והצריכה הממוצעת בפועל היא כ-13 ק"מ לליטר. (16 ק"מ לפי נתוני יצרן בתנאי מעבדה)

יטי ידנית נמכרה השנה במבצעים שונים בכ-112-117 אלף ש"ח, אבל בטח אין כמעט למכירה. הצריכה בפועל היא 1 לכ-12.5 ק"מ.

בתקציב שלך תוכל להשיג C4 פיקאסו 2010, פרטית (לא מליסינג) ברמת האבזור הגבוהה PACK עם מנוע 1.6 טורבו חזק וגמיש.

הצריכה הממוצעת שלה בפועל היא כ-1 ל-11 ק"מ, ובנהיגה חסכונית תוציא קצת יותר ק"מ לליטר, בעיקר בנסיעה בינעירונית רגועה.

היא הרבה יותר מרווחת ומפנקת מ-2 האופציות שאתה מתלבט ביניהן, והגיר הרובוטי שלה בסדר גמור וממש לא נוראי.

ה"בעיה" העיקרית היא ש"יחשבו שאתה נוהג ברכב ליסינג"...חח

• תוכן חדש...