Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל עוד זה תלוי בבן דוב וסאני, עדיף שתקנה S3 או בכלל NOTE2.

כרגע ב S2 עדיף להשאר ב 2.3.5 ובNOTE1 אפילו אין כוונה להפיץ את ה 4.04 למרות שסמסונג עוד מעט מוציאים JB.

פורסם

אם המכשיר מאורנג', אז יש עדכון ל4.0.4 דרך KIES

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

סקרוניס זה לא רק רוט. צריך לפתוח את ה בוטלואדר ולהתקין רקוברי שונה.

ואז אין אחריות.

פורסם

הדבר הזה כל פעם מצחיק אותי (יותר נכון מעציב) מחדש.

תאר לך מקרה שבו קנית מחשב עם חלונות 7, שידרגת ל 8 ואז נשרף המסך.

הגעת למעבדה והבחור שם פותח את המחשב ו=הופה, יש חלונות 8.

"חביבי אין אחריות. למה שדרגת?"

רק בסלולאר זה ככה.

פורסם

על זה אתה מתלונן? תגיע למעבדה עם טלפון סטוק לגמרי עם תקלה, יפתחו אותו ויגידו שהאחריות מבוטלת כי יש קורוזיה כי ירקת בפנים/שפכת קפה/הפלת לאסלה (או סתם השתמשת בו באופן רגיל לגמרי ואין שם שום קורוזיה ושום בטיח).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
רק בסלולאר זה ככה.

א) כי מכשיר סלולארי, בניגוד ל-PC, זה עדיין מוצר מוגמר, אפילו אם הותקנה עליו מערכת הפעלה פתוחה. יש בזה הגיון מסויים - היצרן לא רוצה להחליף בורד על חשבונו אחרי כל צריבת CFW לא מוצלחת, או התקנת אפליקציית צד שלישי שקיבלה הרשאות רוט ודפקה את מערכת הקבצים, לכן היצרנים החליטו שרוט מבטל אחריות.

ב) כשפלטפורמת X86 תמות סופית, זה יהיה אצל כולם.

ג) באופן מפתיע, זה לא רק בארץ ככה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ובכן, עקב היותי בור מוחלט בנושא, חיפשתי פשוט עוד בנושא בגוגל, ונפלתי על זה - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4253467,00.html

אגב, המכשיר נירכש בחנות אבל המנוי שלי הוא בסלקום, אם זה עוזר להבין את המצב (כל מה שאמרתם לעיל הוא סינית בשבילי :lol: - אני רק יודע לקבל עידכון וללחוץ על "אישור").

שוב תודה.

פורסם
א) כי מכשיר סלולארי, בניגוד ל-PC, זה עדיין מוצר מוגמר, אפילו אם הותקנה עליו מערכת הפעלה פתוחה. יש בזה הגיון מסויים - היצרן לא רוצה להחליף בורד על חשבונו אחרי כל צריבת CFW לא מוצלחת, או התקנת אפליקציית צד שלישי שקיבלה הרשאות רוט ודפקה את מערכת הקבצים, לכן היצרנים החליטו שרוט מבטל אחריות.

ב) כשפלטפורמת X86 תמות סופית, זה יהיה אצל כולם.

ג) באופן מפתיע, זה לא רק בארץ ככה.

כל מה שכתבת נכון אבל לא רלוונטי.

מה זה קשור לעובדה שנשרף המסך?

כ-ל בעיות התוכנה ניתנון לפתרון. (פירמוט, התקנה מחדש) ורוט לא מבטל אחריות אלא פתיחת ה BOOTLOADER.

גם בעיות חומרה ניתנות לפתרון קל (יחסית) ע"י JIG או JTAG במקרה הגרוע.

ואם הלך הבורד? אכלת אותה... אבל צריך להיות סופר מטומטם בשביל כזה דבר.

פורסם

ממתי סמסונג סוגרת את הבוטלאודר שלה?:shock: זה לא HTC.

"הפריצה" היחידה שיש בסמסונג זה רוט והוא מבטל אחריות.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

אחריות לא אחריות - אני אחרי שבועיים עם ROM של CM לא יכולתי יותר כי כל הפונקציות של הטלפון היו גרועות וחזרתי בסוף ל-ROM של סאמסונג/אורנג'.

היום אני עם 4.0.3 והכל סבאבה....

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
אחריות לא אחריות - אני אחרי שבועיים עם ROM של CM לא יכולתי יותר כי כל הפונקציות של הטלפון היו גרועות וחזרתי בסוף ל-ROM של סאמסונג/אורנג'.

היום אני עם 4.0.3 והכל סבאבה....

DO TELL

אתה מודע לכך שיש מלא אפשרויות חוץ מCM שמבוססות על הרומים של סמסונג.

Kawasaki Versys !!!

פורסם
ממתי סמסונג סוגרת את הבוטלאודר שלה?:shock: זה לא HTC.

"הפריצה" היחידה שיש בסמסונג זה רוט והוא מבטל אחריות.

הוא סגור אבל לא נעול.

פקודה פשוטה ב ADB פותחת עם אזהרה שזה מבטל אחריות.

• תוכן חדש...