Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

זה עתה רכשתי מאזדה לנטיס LX, שנת 2003 (יד שלישית מליסינג, 131,000 קמ"ר).

נאמר לי שיש נזילת שמן ורציתי לדעת כמה עולה מחזיר שמן קדמי ואחורי ומה עלות העבודה?

וכן מה המשמעות של תושבת תיבת הילוכים פגומה?

בתודה,

The Fish

פורסם

עלות המחזיר כמה עשרות שקלים, עלות ההחלפה בסביבות ה-700 שח לכל צד.

תושבת גיר, כשהתושבת פגומה יכול להיות מצב שאתה תרגיש בתחילת נסיעה כמו דפיקה או שיהיו לך וובירציות בעמידה.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

700 שקל לכל צד?

בשביל להחליף מחזיר אחורי צריך להוריד גיר.

בשביל להחליף מחזיר קידמי צריך להוריד רצועות ופולי מנוע, זה פחות מורכב ולוקח פחות זמן.

אז איך המחיר יכול להיות זהה?

ומי אמר שהנזילה מהמחזירים, ודווקא משניהם יחד?

פורסם

בבדיקה של הרכב נכתב שיש נזילה ממחזיר קדמי ואחורי וגם כשמרימים את הרכב רואים רטיבות בשני המחזירים.

וכן רציתי לשאול איזה הסברים יכולים להיות לכך שהרכב רועד במהירות גבוהה כשעוברים את 90-100 קמ"ש?

פורסם

רעידות במהירות כזו, ככל הנראה בגלל שצריך לעשות איזון גלגלים, (לא כיוון פרונט, איזון גלגלים - בפנצ'ריה).

בוקי,

רשמתי בערך, כי אני יודע שיש לפה ויש לשם, מה גם שאם הוא מחליף מחזיר שמן קידמי זה גורר אחריו פירוק של טיימינג ומן הסתם גם החלפתו כדי לקבל ראש שקט לשנים הבאות, והחלפה של שאר המחזירי שמן, אלא אם הרכב הזה מגיע עם שרשרת טיימינג שאז זה כבר משהו אחר.

פורסם

נכון - לגבי נזילה מאיזור הגיר, אבל לגבי נזילה מאיזור הטיימינג אני לא הייתי משחק עם זה, (שמן + טיימינג לא נראה לי שהולך ביחד).

פורסם

מחזיר שמן קדמי- כנראה הכוונה למחזירי השמן של הטיימינג עליון ותחתון- כדי להחליפם יש לפרק את כל הטיימינג (על הדרך כבר עדיף להחליף רצועה ואם יש קורוזיה על משאבת המיים להחליף גם אותה)- כל הסיפור הזה בין 1000-1,500 ש"ח תלוי אם במוסך רגיל או מורשה מאזדה.

לגבי מחזיר שמן אחורי- זהו מחזיר שמן בין המנוע לגיר ויש להוריד מנוע/גיר כדי להחליפו.(עלות של 850-1,000 ).כבר היה לי פעם ספור כזה בדהייטסו אפלאוז שהיתה ברשותי-הורידו את הגיר החליפו את המחזיר שמן,הגיר נסע עוד 40,000 עד שהלך בגלל כנראה בלאי טבעי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...