Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. האם מצבר 80A יכול להזיק באיזושהי צורה למערכת החשמל ברכב, המקורי הינו 60A , נכנס לי גם 80A , יש לי מצבר 80 ,האם אני יכול לחבר אותו ללא כל חשש ומהן ההשלכות אם בכלל?

2. שמן אסו בצבע כחול ב 100 ש"ח חצי סינטטי, במבצע באוטו דיפו, האם איכותי,שווה,כדאי?

בלי שום קשר, האם בכלל ישנו הבדל שמורגש בנסיעה בין סוגי השמנים מלבד שימור חלקי המנוע ושימון יעיל יותר, האם זה מורגש באיזושהי צורה במהלך הנהיגה?

3. ריפוד לדלתות קדמיים, האם רפד טוב יכול לרפד לי שתי דלתות קדמיים,כמה יכול לעלות? , כיום הריפוד דהוי בלוי ומלא חורים, האם אפשרי לקנות לבד , ולרפד את הדלתות באופן עצמאי על הריפוד הקיים? האם למשהו יש ניסיון כלשהו או קישור או פרוייקט מצולם או כל דבר בנושא, אשמח לקבל עצות\קישורים\טיפים.

תודה ושבת שלום לכולם.

פורסם

אני יכול לענות לך על השאלה השלישית.

אני ריפדתי את דלתות הרכב משום שהבד כבר נפרם והדבק לא החזיק אותו יותר.

עלה לי 100 ש"ח לכל דלת, העבודה הייתה איכותית ביותר, והבד הנוכחי הוא הרבה יותר איכותי מהזבל ששמו שם באלפא במקור.

קוראים למקום-"מרפדיית אברהם" והיא נמצאת צמוד לתחנת הדלק "דור" ומכון מור.

על כביש ז'בוטינסקי ברמת גן.

פורסם

לדעתי לא כדאי לשים מצבר שהוא יותר ממה שבא במקור. אצל אבא שלי ניגמר פעם המצבר הוא הלך למוסך. המוסכניק שם לו זמנית מצבר 80A ואמר שבעוד כמה ימים יגיע המצבר שהוא צריך ושהוא יחליף לו. לדעתי זה יכול לגרום לשריפת נורות אולי, ממש לא בטוח. תראה אני לא מבין במערכות חשמל, אבל אם במקור זה אמור להיות 60A אז למה לא לשים כמו שהיה? בקשר לשמן תלוי איזה רכב יש לך בעיקרון חצי סנטטי הוא יותר טוב מאשר שמן "רגיל" הוא שומר יותר טוב על המנוע.יש גם שמן יותר טוב מחצי סנטטי אבל הוא יקר יותר. אני לא יודע אם תרגיש את זה בנסיעה, אבל בטווח הרחוק זה ישמור על המנוע יותר טוב

פורסם

השמן של אסו הוא שמן טוב (חצי סנטטי 10-40) נמכר ב110 ל4 ליטר

השמן שמומלץ על ידי פיזו

אבל במחיר הזה אתה יכול להביא 6 ליטר של LM

חיה בסכנת הכחדה 205 GTI

פורסם
1. האם מצבר 80A יכול להזיק באיזושהי צורה למערכת החשמל ברכב, המקורי הינו 60A , נכנס לי גם 80A , יש לי מצבר 80 ,האם אני יכול לחבר אותו ללא כל חשש ומהן ההשלכות אם בכלל?

תודה ושבת שלום לכולם.

בניגוד למה שנאמר, מצבר גדול לא יגרום לנזק למערכות הרכב.

שני המצברים מספקים את אותו המתח בדיוק (12 וולט), וההבדל היחידי בינהם הוא ביכולת לספק את המתח לעומס רב יותר לזמן ארוך יותר.

הסיבה היחידה שאני יכול למצוא, שבגללה לא כדאי לשים ברכב מצבר גדול יותר ממה שצריך היא כספית. ואם אתה אומר שיש לך מצבר 80 אמפר, אז כנראה שאין סיבה.

מה שכן, כדאי שתזכור שהמצבר המקורי שלך הוא 60A, כדי שבפעם הבאה שתצטרך מצבר תקנה 60A ולא 80A.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...