Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בחיבור DATA - גלקסי S2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אפשר כמה פרטים, עבדתי בטכני באורנג' תקופה לא קטנה עד ממש לא מזמן, אולי אוכל לעזור לך מרחוק, במידה ואתה מאזור נס ציונה - רחובות אני אשמח אפילו לתת עליו הסתכלות מקרוב.

בכול מקרה - איך ביצעתי את האיפוס? דרך מה? דרך המחשב או דרך המכשיר? ביצעת מחיקה מלאה של הכול כולל אנשי קשר, כלומר הכול הכול! או רק איפוס הגדרות?

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הוויפי מתחבר?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

WIFI מתחבר בשניות ללא שום תקלה.

יכול להיות שהבעיה היא איפשהו בהגדרות של חברת הסלולאר ולא אצלי? אולי זה סתם צירוף מקרים וחשבתי שמשהו באפליקציה שיבש את הגדרות המכשיר?

פורסם

שווה לנסות להתקשר לסלקום ולתאר את הבעיה, הם ישלחו לך הגדרות vpn חדשות למכשיר שכנראה יפתרו את הבעיה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

המכשיר פתוח? עם איזה רום אתה משתמש?

לדעתי פשוט נדפק לך המודם. המודם לא משתנה גם כשעושים מחיקה ושחזור.

תוריד אחד אחר ותתקין. סיכוי טוב שזה יעזור לך.

פורסם

עידכון: שוחחתי עם סלקום פעמיים. שלחו לי הגדרות למכשיר אבל לא קיבלתי כלום :shock:

ניסיתי לצ'טט עם נציג באתר אבל לא יכולתי להתעמק בשיחה מאחר ואני בעבודה. ננסה מאוחר יותר שוב.

פורסם

לא קיבלת כלום כי אין לך חיבור DATA של 2G גם

אתה לא יכול לקבל MMS

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אוקיי...

הנציג רצה לעבור איתי על כל ההגדרות של נקודות הגישה וכ'ו אבל לא יכולתי להתפנות אליו.

יש סיכוי שאולי משהו בהגדרות לא תקין או שנגזר עליי להתקין מודם חדש?

פורסם

עידכון: סיימתי כרגע צ'ט עם נציגה.

ההגדרות של נקודת הגישה שונו (שי - שונה לחלוטין ממה שרשמת למעלה) ולא נראה שינוי.

המכשיר כובה והנציגה "ביצעה ריענון של הרשת" (מה שזה לא יהיה).

המכשיר הודלק ואין שינוי. ההגדרות אמורות להתעדכן עד 20 דקות לאחר הפעולה אז נמתין עוד קצת ונראה מה קורה.

פורסם

עידכון נוסף: כמובן שחלף זמן רב ואין שום שינוי.

מישהו יכול לכוון אותי למודם מתאים? אני חופר ברשת וב-XDA DEVELOPERS ומשום מה לא מוצא כלום...

פורסם

מצטער לשגע אתכם... :oops:

אז ככה: חפרתי באתר -IANDROID והבנתי מה אני צריך להתקין. החלפתי מודם יותר מפעם אחת ואין שינוי!

אין לי חיבור DATA!!! :x

יש עוד רעיונות???

אהה!!!!!!! חיפשתי בכל מיני פורומים בערץ, שיניתי כל מיני הגדרות ב-APN ופתאום זה עובד!!!

מסתבר שהנציגים של סלקום לא מבינים כלום מאחר וההגדרות שהם נתנו לי לא נכונות!

תודה לכל מי שניסה לעזור. המשך שבוע נפלא לכולכם

פורסם

תובנה אחרונה לשרשור הזה: תחליפו מןדם לאחד שמתאים למפעילה הסלולארית שלכם!

פתאום אני יכול לשמוע חופשי מוסקיה דרך TUNEIN RADIO כאשר מקודם האות היה נקטע כל הזמן והיה בלתי אפשרי להנות מהמוסיקה.

מומלץ ביותר!

• תוכן חדש...