Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לחכות לגולף דור 7 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים,

אני עומד בפני רכישה של גולף חדשה ויש לי שתי שאלות :

1. האם לדעתכם שווה לחכות לתחילת שנה הבאה (ינואר - אפריל +-) לדור 7 או שהשינויים לא מהותיים ? ומה תהיה ההשפעה של דור 7 על הדור ה6 מבחינת מחיר משומשות ?

2. אם אני אחליט לחכות זה יהיה בשביל לקנות את הגרסה החדשה ה1.4 140 כ"ס 0-100 ב 8.5 שנ' וצריכת דלק טובה יותר , מה שאני לא מצליח להבין זה האם ייבאו אותה לארץ? בחלק מהאתרים טוענים שכן ובחלק אומרים שימשיכו להביא רק את המנוע הישן (1.4 122 כ"ס) ?

תודה רבה לכולם ולילה טוב!

(אני לא יכול לפרסם קישורם אבל תעשו גוגל ותראו את ההבדל בין כלכליסט וYNET לבין THE MARKER

פורסם

חד משמעית כן ! תמתין לחדשה ! :-D

למה לחכות :

א. שילדה MQB חדשה.

ב. בסיס גלגלים ארוך יותר, אורך רכב קצר יותר ורחב יותר.

ג. פחות 100 קילו במשקל כולל.

ד. יותר אבזור.

ה. ACT מערכת צילינדרים אקטיביים -

העניין הוא שרוב השינויים הם סמויים מהעין אבל הופכים את הגולף החדשה לרכב עם פאקטור הנאה יותר גבוהה.

לדעתי שווה להמתין.

פאפי

זמין 8)

פורסם

חברים יקרים,

1. האם לדעתכם שווה לחכות לתחילת שנה הבאה (ינואר - אפריל +-) לדור 7 או שהשינויים לא מהותיים ? ומה תהיה ההשפעה של דור 7 על הדור ה6 מבחינת מחיר משומשות ?

2. אם אני אחליט לחכות זה יהיה בשביל לקנות את הגרסה החדשה ה1.4 140 כ"ס 0-100 ב 8.5 שנ' וצריכת דלק טובה יותר , מה שאני לא מצליח להבין זה האם ייבאו אותה לארץ? בחלק מהאתרים טוענים שכן ובחלק אומרים שימשיכו להביא רק את המנוע הישן (1.4 122 כ"ס) ?

(אני לא יכול לפרסם קישורם אבל תעשו גוגל ותראו את ההבדל בין כלכליסט וYNET לבין THE MARKER

להבדיל מהמעבר בין 5 לדור 6, הפעם מדובר על רכב חדש לחלוטין מהשלדה והלאה.

פאפי כבר ציין את ההבדלים והם מהותיים.

קח בחשבון שה-1.4 החדש יעלה קרוב ל-150K. ממה שהבנתי המנוע החדש בעל 140 כ"ס וטכנולוגיית הצילינדר האקטיבי יגיע ארצה.

פורסם

תגדיר את הביטוי "שווה לחכות".

האם אתה מתכוון לאספקט כלכלי או לאיכות הרכב?

הדגם הנוכחי מוכר כולל החסרונות שלו. זה לא חתול בשק! אם זה מה שאתה אוהב, ואתה חי טוב עם כלל החבילה, הרי שבמחיר טוב אולי זאת בחירה נכונה עבורך.

כפי שכבר נכתב, הדגם החדש צפוי להציג התקדמות בהרבה מאוד תחומים. על הנייר הוא "טוב" יותר מהדגם היוצא. טבע הדברים.

החיים האמיתיים יכולים להפתיע. אף אחד לא מכין אותנו לפאקים חדשים. זה יכול להיות מחלות ילדות בלתי נסבלות, זה יכול להיות אופי נסיעה/נהיגה שמקריאה בעתונים אינו משקף את העובדה שכשאתה תנהג תגלה שאינו לטעמך...

מה חשוב לך ברכב? האם הסמל? האם לקנות את המילה האחרונה? או שיש תכונות מסויימות...

לפי ניסוח השאלה שלך. מה שחשוב לך זה שזה יהיה גולף. אל תצפה שנבין מתאור כזה את הצרכים הפראקטיים או הנפשיים שלך.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
תגדיר את הביטוי "שווה לחכות".

האם אתה מתכוון לאספקט כלכלי או לאיכות הרכב?

+1

מבחינת הרכב נטו, התשובה היא ברור שכן.

כלכלית, תלוי כמה אתה מקושר, איזה מחיר תקבל והאם זה יצדיק את הפער לדעתך.

תשאל את צ'מפיון אילו דגמים יגיעו.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
+1

מבחינת הרכב נטו, התשובה היא ברור שכן.

לי זה לא ברור. אני נותן לכך הסתברות גבוהה מאוד. אבל זה לא מוחלט.

עד שאני לא נוהג או לפחות שומע התרשמות ממשהו שאני מעריך, אין לי דעה. רק הערכה.

יש לגבי הרכב הזה כמה תהיות. למשל מתלה אחורי שונה לדגמים זולים לעומת יקרים. זה עלול להיות קריטי.

אני גם לא יכול להעריך את איכות/אופי ההגה מדפי הנתונים הטכניים. גם זה קריטי. עבורי.

פורסם

למיטב ידיעתי מחירון הרכב בנוי כך שמחירי הרכבים יד שנייה יורדים יותר כאשר מוצג דגם חדש יותר שמחליף את הנכחי ("שינוי צורה").

מנגד, ניתן לפעמים לקבל הנחות משמעותיות מיבואני הרכב רגע לפני שמגיע דגם חדש.

באופן כללי שוק הרכב השתנה וכיום הוא הרבה פחות שמרני מבעבר. אם בעבר דגמים חדשים היו בעיקר קצת קוסמטיקה ושינויי צורה, אז כיום מרבית היצרנים מציגים שיפורים לא מבוטלים בעניין מנועים, צריכת דלק, מערכות בטיחות, אבזור, אמינות משופרת וכו'.

אני הייתי הולך על הדגם החדש.

פורסם

באופן כללי שוק הרכב השתנה וכיום הוא הרבה פחות שמרני מבעבר. אם בעבר דגמים חדשים היו בעיקר קצת קוסמטיקה ושינויי צורה, אז כיום מרבית היצרנים מציגים שיפורים לא מבוטלים בעניין מנועים, צריכת דלק, מערכות בטיחות, אבזור, אמינות משופרת וכו'.

.

אני מהמר שאתה צעיר ולא זוכר את המעבר להזרקת דלק מקרבורטור, והמעבר מ 2 שסתומים ל 4 לצילינדר. ובוודאי המעבר להצתה אלקטרונית ויש עוד המון...

פורסם

חברים יקרים,

מנוע ה-1.4 122 כ"ס הרגיל בכל מקרה ממשיך להימכר בכל העולם, אך זאת לאחר שעבר עדכון קל והוא יציע צריכת דלק טובה יותר ופליטת CO2 נמוכה יותר. עבור מנוע זה עם מערכת ACT, תאלץ להוסיף בישראל כ-3000-5000 שקל ( 550 אירו הבדל בגרמניה) וזאת כדי לקבל צריכת דלק משולבת של 21.3 ק"מ לליטר לעומת 20 ק"מ לליטר. זה לא ממש משתלם, אלא אם ההבדלים במציאות ממש גדולים יותר.

אם שווה להמתין? היא תעלה יותר, אבל לפי הביקורות בחו"ל או בארץ, בהחלט יש מה להמתין, אלא אם תקבל כמובן הנחה מאוד משמעותית במחיר על הדגם הנוכחי.

פורסם
מנוע ה-1.4 122 כ"ס הרגיל בכל מקרה ממשיך להימכר בכל העולם, אך זאת לאחר שעבר עדכון קל והוא יציע צריכת דלק טובה יותר ופליטת CO2 נמוכה יותר. עבור מנוע זה עם מערכת ACT, תאלץ להוסיף בישראל כ-3000-5000 שקל ( 550 אירו הבדל בגרמניה) וזאת כדי לקבל צריכת דלק משולבת של 21.3 ק"מ לליטר לעומת 20 ק"מ לליטר. זה לא ממש משתלם, אלא אם ההבדלים במציאות ממש גדולים יותר.

.

אבל המנוע עם ה ACT מספק גם הספק ומומנט משופרים. כך שלצד השיפור בחסכון, פוטנציאל הביצועים גדל.

פורסם
אני מהמר שאתה צעיר ולא זוכר את המעבר להזרקת דלק מקרבורטור, והמעבר מ 2 שסתומים ל 4 לצילינדר. ובוודאי המעבר להצתה אלקטרונית ויש עוד המון...

דיי ברור שהוא לא התכוון לשמרנות גורפת. כולנו יודעים שיש הבדל בין מודל T לסובארו ג'סטי. אתה לא חייב להדגיש את זה בצורה מתלהמת.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
דיי ברור שהוא לא התכוון לשמרנות גורפת. כולנו יודעים שיש הבדל בין מודל T לסובארו ג'סטי. אתה לא חייב להדגיש את זה בצורה מתלהמת.

יש לך משהו להוסיף לדיון?

כמי שחווה הרבה שינויים טכנולוגיים בהתהוותם, ולא כהסטוריון. אני יכול להגיד שכל אחד מהשינויים שציינתי ועוד המון אחרים, נתפסו כחדשנות של התעשייה עם כל התחושות שמלוות אותנו היום כשאנו נתקלים ב TSI, DSG ועוד...

פורסם

טענתי משהו לגבי נכונות טענותייך ? מעבר לטענה טכנית לחלוטין המדברת על צורת ההתבטאות שלך ו"מקומה" של תגובתך, לא טענתי לאי-דיוק או כל דבר אחר בדבריך. קרא שוב את תגובתי האחרונה.

יש לציין שאוכל להוסיף רבות על הגולף החדשה, אך מכיוון שהתגובות הקיימות כבר דיי מכסות את הדברים החשובים אני רואה שאין צורך. כמו שלא פקפקתי בידיעותיך, אצפה להתנהגות דומה מאדם בוגר כמוך.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

נסכם בזה שלא הייתה לי שום כוונה לפגוע בו או בך. אני מקווה שזה ברור לכולם.

לטעמי צעיר זה גם מחמאה...

אם יש דברים לא ברורים, אבל שלא מוסיפים לאיכות הדיון אפשר ומומלץ בה"פ.

• תוכן חדש...