Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיליתי את עולם האמריקאיות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור הוא כזה, כבר הרבה הרבה זמן אני חושק ברכב אמריקאי 2 דלתות. לצורך העיניין זה ביואיק GN :roll:

לפני חצי שנה קניתי את הרכב הראשון שלי רכב יפני לא חדיש במיוחד, אימפרזה שנת 96, נוסע, ועושה את העבודה, מספק את הסחורה.

כמה חודשים אחרי זה חבר קנה ביואיק לסייבר. אחרי הסיבוב ברכב הזה הבנתי מה אני באמת צריך, וזה רכב אמריקאי.

מה האפשרויות העומדות בפניי בארצינו בסדר גודל של ביואיק GN/ריגל? הבנתי שביואיק גראנד נאשיונל זה דבר נדיר מאוד בארץ. או שאולי לא חיפשתי טוב, כנ'ל גם לגבי ריגל.

כמובן בעל 2 דלתות,הנעה אחורית.

התקציב המשוער יעמוד על 20K לרכב, וכל חודש יופרשו כ 3 אלף לצורך שיפוץ/שיפור הרכב.:roll:

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

אוקיי, יש עוד? לא מחייב רק מיד2. רק בכללי לדעת איזה דגמים יש בארץ על מנת לדעת מה לחפש.

ד''א מה עלות הטיפול בכלי כזה? טיפול תקופתי של 10 אלף?

עלות אוברול למנוע?,מה זמינות החלקים בארץ? מצב של לחפש בנרות ועדיף להזמין מחו''ל או יש מאיפה להשיג בלי לשבור את הראש?

אני רוצה לציין שזה אוטו בנוסף לסובארו.

פורסם
מה האפשרויות העומדות בפניי בארצינו בסדר גודל של ביואיק GN/ריגל? הבנתי שביואיק גראנד נאשיונל זה דבר נדיר מאוד בארץ. או שאולי לא חיפשתי טוב, כנ'ל גם לגבי ריגל.

כמובן בעל 2 דלתות,הנעה אחורית.

התקציב המשוער יעמוד על 20K לרכב, וכל חודש יופרשו כ 3 אלף לצורך שיפוץ/שיפור הרכב.:roll:

תשקול אפשרות יבוא אישי.

במקום לרכוש רכב ב 20K ולהשקיע בשנה עוד 30K בשיפוץ ושיפור , תביא משהוא נחמד מארה"ב ותגשים חלום.

פורסם

במידה ואקנה כאן בארץ רכב במצב טוב, ולא רכב במצב חלודה על גלגלים. כבר אשפץ אותו ואשפר אותו בכוחות עצמי.

קראתי קצת על התהליכים של היבוא, ניראה לי מסובך מדי. למרות שזה מאוד מפתה.

יש לי עוד שאלה נוספת בנוסף ל שאלות ששאלתי בהודעה הקודמת שלי.

א' הגה כוח בקטלס או בביואיקים האחרים הוא גם כזה קל כמו בביואיק לסייבר? שאפשר פשוט לסובב עם אצבע אחת את ההגה גם בעמידה במקום.

פורסם
קראתי קצת על התהליכים של היבוא, ניראה לי מסובך מדי. למרות שזה מאוד מפתה.

.

לא מסובך ומאוד מפתה.

ראה דוגמא : יד ראשונה מודל 1979 עם 51941 מייל מקוריים בלבד !! 2999 דולר.

1979 BUICK REGAL 2 DOOR GREAT DAILY DRIVER. ONLY HAS 51941 MILES ONE OWNER

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1979-Buick-Regal-One-Owner-Very-Nice-/330818233415?pt=US_Cars_Trucks&hash=item4d064da447

$(KGrHqFHJCEFBkWMgkZRBQdj5p81(!~~60_12.jpg

פורסם

מכר שלי מוכר אולדסמוביל קאלטס קופה 1979, דיי דומה בגדול למה שאתה מחפש, מחיר סביב 12 אלף (קצת גמיש)

הרכב עם טסט.

מצ"ב צילום של המודעה ושל הרכב.

אם זה מעניין, צור איתי קשר בפרטי או ישירות איתו לפי הטלפון במודעה

רביב

cutlass.JPG

cutlass2.JPG

פורסם

כרגע אני אוסף מידע על דגמים לבדוק את האפשרויות שלי... על מנת לדעת מה לעשות עם כל זה. ואם שווה לי בכלל ואם אני יצליח להחזיק את הדבר הזה.

ברגע שכבר יהיה לי את הכסף ביד אני יחפש רכב קצת יותר חדיש כמו 87.

פורסם

לדעתי רכבים מהסוג הזה עדיף לקנות בארץ מאשר להתעסק בייבוא אישי, עם כבר עוסקים ביבוא אז רכב יוקרתי שלא ניתן להשיג פה או שהחסכון בכסף שווה את המאמץ , 3000 דולר נגמר במקרה הטוב ב35.000 שקל כולל הכול וזה לפני ההפתעות הנוספות בדרך.

פורסם

יש יתרון של חיסכון באחזקה השוטפת שהוא עניין ממש מהותי לרכב אספנות.

ההפרשים הם עניין של 1000-2000 ש"ח לשנה רק האגרות והביטוח לטובת אספנות.

עדיף לך לחפש רכב מתחת ל 30 שנה, דהיינו 1983 ומטה.

פורסם
לדעתי רכבים מהסוג הזה עדיף לקנות בארץ מאשר להתעסק בייבוא אישי, עם כבר עוסקים ביבוא אז רכב יוקרתי שלא ניתן להשיג פה או שהחסכון בכסף שווה את המאמץ , 3000 דולר נגמר במקרה הטוב ב35.000 שקל כולל הכול וזה לפני ההפתעות הנוספות בדרך.

א. את רוב הרכבים היפים והמיוחדים בעולם לא ניתן להשיג פה.

ב. גם עם מצאת משהוא אז הוא רקוב, מלא חומר פחחות וקומבינות.

ג. התחביב הזה הוא לא למטרת כסף אלא לנפש :lol:

פורסם
אבל במידה והרכב רשום כרכב אספנות יש לו מגבלות מבחינת שעות של הנסיעות וכו לא? עד כמה שאני זוכר.

חיובי.

חל איסור לנסוע בימים ראשון עד חמישי כולל בין השעות 07:00 עד 09:00 בבוקר ( שעתיים ).

ערבי חג מותר.

פורסם
א. את רוב הרכבים היפים והמיוחדים בעולם לא ניתן להשיג פה.

ב. גם עם מצאת משהוא אז הוא רקוב, מלא חומר פחחות וקומבינות.

ג. התחביב הזה הוא לא למטרת כסף אלא לנפש :lol:

אין ספק שאת רוב הרכבים היפים והמיוחדים לא ניתן להשיג פה ,וגם במידה וניתן מחירם יהיה בהתאם,וזה למה כתבתי שיש מכוניות שכדי ליבא ויש מכוניות שלא כדי ,יש מכוניות שלא פחות כלכלי לקנות בארץ מסיבות שונות.

מצד שני שלחו לו לינק לביואיק מודל 79 שעולה שם 3000 דולר ,ובטח העיסקה של האולדסמוביל המקומית שגם הציעו לו בהחלט משתלמת יותר,לטעמי בכול אופן.

התחביב של כולנו לא למטרת כסף אלא לנפש ,בהחלט משפט חזק שכולנו מזדהים איתו ,מצד שני אף אחד לא מתנדב לזרוק כסף ומי שמביא ביואיק מודל 79 ב35000 ולא קונה את האולדסמוביל הזו בסכום שביקש לפני משא ומתן בהחלט זורק כסף,שוב לטעמי האישי,לא מדובר פה באיזה רכב אקזוטי שאין להשיג שכמותו בארץ,וזה שהתחביב למטרת נפש עדיין לא מצדיק זריקת כסף מיותר .

יש בארץ מכוניות שיובאו וכרגע עומדות למכירה במחיר הגיוני לחלוטין ,לא הכול קומבינות מקומיות כדבריך.

• תוכן חדש...