Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוספת ידית עם CRUSE CONTROL לגולף 6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי גולף דור 6 מנוע 122 ב"ס.

אני מעוניין להוסיף ידית שיש בה את ה CRUSE CONTROL

האם אפשר לבצע זאת ידנית או חייבים מוסך, פירוק הגה?

מצאתי באיבי כמה ידייות כאלה ואשמח לשמוע ממישהו שביצע או מכיר את הנושא.

http://www.ebay.com/itm/Original-VW-OEM-Tempomat-Cruise-Control-SET-VW-Golf-6-VI-MK6-GTI-Rabbit-/130687353415?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item1e6d92c247&vxp=mtr

תודה לכל מי שיכול לעזור

פורסם

בפורום VAGIT יש משתמש בשם golfmk5 שעשה משהו דומה. אתה יכול לפנות אליו, או לחפש את השרשור שבו הוא כתב מה הוא עשה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

שלום רב,

אני החלפתי בגולף שלי את כל המנגנון.

בדגמים שלאחר אמצע 2010 יש לרכוש את כל המודול קומפלט:

מגבים, מחשב הגה, איתות.

נא שים לב שיש שני סוגים:

1. מתאים לרכב ללא שליטה בהגה, שליטה על מחשב מתבצעת בידית ימין.

2. מתאים לרכב עם שליטה מהגה, שליטה על מחשב מתבצעת מהגה.

עבודה להחלפה אורכת כחצי שעה, אשר יש לפרק הגה, כרית אויר ומנגנון.

יש לקודד לאחר מכן במחשב הרכב (מנוע+הגה) את נושא ה- CC.

איזה שנה הרכב דרך אגב ?

עזוב הכל תן בימנית :lol::lol::lol:

פורסם

לפי דעתי מתאים.

יש לבדוק אם מחשב הגה ברכב תומך באופציה של CCS.

שים לב שזה מודול שמתאים לרכב ללא שליטה בהגה.

עזוב הכל תן בימנית :lol::lol::lol:

פורסם

רכשתי ידית כזאת עבור Audi, ההתקנה נעשתה אצל חברה מתמחה (אמסור את שם המתקין בהודעה פרטית כדי להמנע מחשש לפרסומת סמויה, אין לי כל קשר למתקין).

נאמר לי שחובה לעדכן את שרתי היצרן בשינוי הזה כדי להמנע מבעיות עתידיות במידה והרכב יעלה אונליין בעת טיפול במוסך. פעולה זו נעשתה ללא תשלום נוסף מצדי. ראיתי במו עיני כיצד השרת סורק את הרכב שלי, "מתלונן" על כך שהתווסף מודול לא מוכר והדבר מאושר ידנית. אם הגולף שלך באחריות, שווה לבדוק את הנושא.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...